Devrim Arabaları konu olarak dram olan konusu; Cumhurbaşkanlığı konutunda verilen davette işadamları, gazeteciler ve darbe erkanı ülke kalkınmasını tartışırlar. Bu arada Cumhurbaşkanı Cemal Gürsel sinirlenip bu ülkenin otomobil bile üretebileceğini söyler. Bu iddia bir anda meydan okumaya dönüşmüştür. Bunun üzerine Paşa emrini verir. Yaklaşmakta olan Cumhuriyet Bayramı’na ilk yerli otomobil yetiştirilecektir”.
Devrim Arabaları filmi bu sahneyle başlar. Çekimleri tamamlanan film, Devrim Arabaları’nı üretme görevini üstlenmiş 23 mühendisin, kariyerlerini ve aile hayatlarını riske atarak girdikleri macerayı, zamanla, yoklukla, politikayla, karşılarına çıkan sayısız engelle mücadelelerini anlatıyor.

Devrim Arabaları Fragmanı İzle



Devrim Arabaları filmini izle


Saddamın Askerleri adından aldanmayıp yerli bir film olan, konu olarak dram; Kuzey Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde peşmerge köylerine yaşanan baskınları, işkenceleri, aşk ve acı arasındaki ince çizgiyi çarpıcı görüntü diyaloglarla anlatan bir sinema.

Saddamın Askerleri Fragmanı İzle


Rumba Rumba, Latin Amerika danslardan biridir,konu olarak komedi olan minimum diyalogları, son derece stilize tarzı ve hareketli müzikleriyle seyredenleri dansa davet ediyor. Jacques Tati'nin tarzını anımsatan filmin başrollerinde ise yönetmenlerin kendileri rol alıyor. Fiona ve Dom, huzurlu bir taşra kasabasında öğretmenlik yapmaktadır. Latin dansına olduğu kadar birbirlerine de aşıktır. Bir gece eve dönerken duvara toslamalarıyla hayatları altüst olur. Komedi ile geçen sinema böyle devam eder...

Rumba Fragman İzle


İskence Odası tür olarak korku ve dram olan, Filmin başında genel özeti; 1970’lerin başında, Fransa’dayız. Kaybolan 10 yaşındaki küçük kız Lucie yolda başıboş dolaşırken bulunuyor. Vücudunun her tarafına şiddet uygulanmış fakat hiçbir cinsel taciz izi yok ve kaçırılma nedenleri bir türlü açıklanamıyor sır olarak devam ediyor. Şokta, kelimelerini kaybetmiş Lucie, bir hastaneye kaldırılıyor ve orada kendi yaşında Anna adında bir kızla tanışıyor, aradan 15 sene geçiyor...

Uzın yıllar sonra sıradan bir ailenin kapısı çalar. Evin babası kapıyı açar ve elinde av tüfeğiyle bekleyen Lucie’yi karşısında bulur. İşkencecisini bulduğuna ikna olan Lucie tetiği çeker...

İskence Odası Fragmanı İzle



İşkence Odası filmni izle


X-Men Başlangıc Wolverine konu olarak aksiyon ve bilim-kurgu olan; X-Men'in hugh Jackman'in Wolverine olmaya devam edeceği filmi kimi yöneteceği de sonunda belli oldu. 2005'de ''Tsotsi'' filmiyle ''En İyi Yabancı Film'' Oscar'ını kazanan, Güney Afrikalı yönetmen Gavin Hood, ''Wolverine'' için kamera arkasına geçecek.

Marvel'den sızan bilgilere göre film, Logan'ın gaddarca bir deneyden sonra nasıl jilet gibi pençelere sahip, yok edilemez bir mutant haline dönüştüğünü anlatacak.

X-Men Başlangıc Wolverine Fragmanı



X-Men Başlangıc Wolverine filmini izle


"Güneşi Gördüm" son yirmi beş yıla dair, bugüne kadar cesaretle söylenmekte zorlanılan konuları ele alıyor. Her türlü ayrımcılığa ve ötekileştirilmeye karşı duran, savaşın, kavganın, kendine benzemeyeni hor görmenin sorunun ta kendisinin olduğunu anlatan bu film, bir anlamda ‘Türkiye’nin hikâyesi’. İnsana dair her şeyi samimiyetle içinde barındıran film, ‘Çocuklara ve umuda’ adanıyor.
Mayınların arasında, doğuda bir sınır köyü.25 yıldır iki tarafın arasında kalan çaresiz insanlar.Zorunlu göç uygulaması nedeniyle doğup büyüdükleri topraklardan, köklerinden ayrılmak zorunda kalan Altun aileleri, köklerinden koparak bir bilinmeze doğru yola çıkarlar.
Davut Altun, ailesiyle birlikte kaçak yollardan da olsa en kısa zamanda Norveç'e gitmeyi istemektedir. Haydar Altun ve ailesi içinse göç yolu İstanbul'a doğrudur... Yolculuk başlamıştır.Bitmek bilmez fıtınalardan geçip gelmiş, yollarını kaybetmiş, çaresizce bir çıkış arayan insanların, kendi güneşinden koparılmış ve geleceğin bilinmezliğinde kaybolmuş çocukların, bir göçün ,sinemadaki dram hikayesidir
Kaynak sinema.com

Gunesi Gordum Fragmanı izle



Güneşi Gördüm filmini izle


Teldeki Adam belgesel türündeki bir filmdir.Filmin konusu 7 Ağustos, 1974’de, Philippe Petit isimli genç bir Fransız o zamanın en yüksek binaları olan New York şehrinin ikiz kuleleri arasında gerilmiş telin üzerine ilk adımını attı. Telin üzerinde yaklaşık bir saat dans ettikten sonra tutuklanıp psikolojik değerlendirmeden geçip kısa süre sonra salıverilmek üzere hapse atıldı. Petit, altı ay kulelerin hayalini kurmuş ve New York’ta geçirdiği sekiz ay boyunca da projeyi gerçekleştirmek için çalışmıştı. Arkadaşları ve iş birlikçileriyle beraber, Petit inanılmaz engeller aştı: İkiz kulelerin güvenliğinden geçmek; üzerinde yürüyeceği teli ve ipi germek için gerekli eşyaları binaya sokmak; teli iki çatıya ulaştırmak; kulelerin sallanma oranı ve rüzgarın gücünü hesaplayarak teli germek.
Nihayet sabah saat 7:15’te, Philippe Petit, Manhattan kaldırımlarından 411 metre yükseğe gerilmiş tele ilk adımını atıyor. James Marsh’ın çok konuşulan ve nefes kesici belgeseli, Petit ve ona yardım eden arkadaşlarının anlatımları ile “yüzyılın sanatsal suçu”nu bize tüm heyecanıyla aktarıyor.

Kaynak sinemalar.com

Teldeki Adam Fragmanı İzle


Alanson ve Kıraç’ın canlandıracakları birbirilerinden intikam almak için her yolu deneyen iki inatçı düşmanın, oldukça masum başlayan çekişmesinin, giderek çığırından çıkarak ülke çapında bir kargaşaya yol açması komik bir dille anlatılıyor.



Kirpi filmini izle


Andi (Emma Roberts) ve küçük kardeşi Bruce (Jake T. Austin), evde hayvan beslenmesine kesinlikle izin verilmeyen bir kasabada yaşamaktadır. Buna rağmen gizli gizli besledikleri Friday adlı köpeklerini artık daha fazla saklayamayacakları bir noktaya gelmişlerdir. Bir gün tesadüfen karşılarına çıkan terk edilmiş bir otel binasını görünce Andi’nin aklına bir fikir gelir. İçinde zaten birkaç köpeğin yaşadığı bu ıssız oteli köpekler için harika bir yuvaya dönüştüreceklerdir.

Kararın verilmesinden sonra küçük Bruce’un mekanik dehası devreye girer. Gündelik eşyaları mekanik mucizelere dönüştürme görevini o alır. Ardından komşu çocukların da yardımıyla ıssız oteli büyüleyici bir köpek cennetine dönüştürmek için kolları sıvarlar. Burası sadece Friday için değil, bulabilecekleri her köpek için sıcacık bir yuva olacaktır.

Ancak otelden gelen sürekli köpek havlamalarının kuşku uyandırması ve köpek yakalayıcılarının dikkatini çekmesi üzerine, Andi ile Bruce, köpekleri oraya kimin yerleştirdiğinin anlaşılmasını önlemek için ellerindeki her imkana başvuracaklardır.

Kopek Oteli Fragmanı İzle



Köpek Oteli filmini izle


İzleyiciyi avucuna alan bir gizem ve şaşırtıcı bir aşk öyküsü sunan Seven Pounds/Yedi Yaşam hayat ve ölüm, pişmanlık ve bağışlama, yabancılar ve dostluk, aşk ve kefaret üzerine kışkırtıcı sorular soruyor ve insanların kaderlerini şaşırtıcı biçimde birbirine bağlayan şeyleri takip ediyor.

Her şey yedi isimden oluşan bir listeyle başlıyor: Ben Thomas, Holly Apelgren, Connie Tepos, George Ristuccia, Nicholas Adams, Ezra Turner ve Emily Posa. Tek ortak noktaları, her birinin bir dönüm noktasına ulaşmış ve umutsuz derecede –maddi, manevi ya da tıbbi—yardıma muhtaç olmalarıdır.

Hiçbiri, Ben’in kefaret planını uygulamak için her birini teker teker seçtiğinden haberdar değildir. Ama hayat dolu bir kalp hastası olan Emily Rosa (Rosario Dawson), Ben’in olanaksız sandığı bir şey yaparak planın gidişatını değiştirir: Yakınlaştığı Ben’in dünyaya bakışını altüst eder.

Kaynak mynet.com

Yedi Yasam Fragmanı izle



Yedi Yaşam filmini izle

Will Smith

Willard Christopher "Will" Smith, Jr. (d. 25 Eylül 1968, Philadelphia) Amerikalı sinema oyuncusu ve rap müzisyeni. Biri kız, biri erkek olmak üzere iki çocuğu var. En iyi arkadaşı Martin Lawrence'dir


Mahşerin Dört Atlısı içerisnde dram ,gerilim korku barındıran bir sinema, konu olarak ;Odak Özellikler son zamanlarda bu marka olan filmi "Mahserin Dort Atlısı" yönetmen tarafından Jonas Akerlund (Spun) ve yıldızı Dennis Quaid (Hızlı, Legion), Ziyi Zhang (Kelimeler) ve Lou Taylor Pucci Lost yeni rahatsız edici film ilanını yayımladı.

Aidan Breslin acı dedektif duygusal iki genç oğlu gelen onun sadık karısı ve zamansız ölüm aşağıdaki mesafe olduğunu. Bu nadir şiddet cinayetleri bir dizi soruşturma, kendisi ve bu Biblical Kehanetler dört horsemen olan Apocalypse ve ilgili: Savaş, açlık, veba ve Ölüm dayalı gibi görünmektedir cinayetler bir zincirinin şüpheliler arasında korkunç bir bağlantı keşfeder.




Mahşerin dört atlısı filmini izle


Sahtekar güzel bir gerilim sineması.CIA ajanı Claire Stenwick (Julia Roberts) ve İngiliz gizli servisi MI6 ajanı Ray Koval (Clive Owen), soğuk savaştan para kazanan çokuluslu iki rakip şirket arasındaki rekabetten kazanç sağlamak için devlet adına istihbarat toplama görevinden ayrılarak özel şirketlere geçmişlerdir. Misyonları patent hakkına ilk sahip olacak şirkete servet kazandıracak bir ürünün formülünü ele geçirmektir.

Patronları olan endüstri devi Howard Tully (Tom Wilkinson) ile korsan ruhlu şirket CEO’su Dick Garsik (Paul Giamatti) için yapmayacakları iş yoktur. Ancak tehlikeler çoğaldıkça, gizem perdesi kalınlaştıkça ve taktikler çirkinleştikçe Claire ile Ray arasındaki en büyük sır, birbirlerine karşı giderek artan ilgileri olur. İkisi de birbirini atlatıp hedefe varmaya çalışırken kurdukları entrikaların önündeki tek engelin aslında birbirlerine duydukları sevgi olduğunu keşfedeceklerdir.


Sahtekar Duplicity Fragamanı izle



Sahtekar filmini izle


Umut Filmin Konusu;

Köyüne varan Yılmaz’ın hasret kaldığı yuvası paramparça olmuş, bebekliğinden beri görmediği altı yaşındaki oğlu Umut ise kendisine yabancılaşmıştır. Üstelik kader henüz en büyük oyununu oynamamıştır. Yılmaz Umut’la yeniden yakınlaşırken bu kez oğlunu tümüyle yitirme tehlikesiyle karşı karşıya gelir. Umut ile çıktığı zorlu macerası Yılmaz’ı çocukluktan beri görmediği eski bir arkadaş, bir otelin veteran sakinleri ve karşılık veremediği bir aşk ile buluşturur.
Umut’u kurtarmak için çareler azaldıkça Yılmaz kaderle işbirliğine girer ve kendini akıl almaz bir can pazarlığının içinde bulur. Umulmadık bir şekilde karşısına çıkan bir teklif, Yılmaz’ı verebileceği en kritik kararla yüz yüze getiririr. Şimdi yüreğini ortaya koyup karşılığında oğluna geleceğin yolunu açabilecektir. Ancak bu dar geçitte Yılmaz’a yer yoktur.

Sinerema.com;Güzel bir dram filmi izlemnizde tavsiye...

Kaynak www.sinemalar.com

Umut Sinema Fragman



Umut filmini izle




Konusu aksiyon ve macera olan; Los Angeles sokaklarında yeni bir suç dalgası başlayınca kaçak yaşayan eski dolandırıcı Dom Toretto (Vin Diesel) ile ajan Brian O'Conner (Paul Walker) arasındaki eski husumet yeniden alevlenir.

Ancak ortak düşmanlarıyla mücadele etmek zorunda kalınca ikisi arasında belli belirsiz de olsa yeni bir güven ortamı oluşmaya başlar. Ortak düşmanı safdışı etmenin başka yolu olmadığı için birbirlerine güvenmek zorundadırlar.

Omuz omuza mücadeleye girişen iki erkek intikam almanın en iyi çaresini bulmuştur: Direksiyon başındayken mümkün olan en yüksek limitleri zorlamak...

Dünya sinemalarında 602 milyon dolar hasılat toplayan serinin yeni halkası 145 milyon dolarlık dev bir yapım bütçesiyle gerçekleştirildi...

Adrenalin ve hız kavramları üzerine inşa edilen "Fast and Furious" serisinin dördüncü ve en muhteşem bölümünde Vin Diesel ile Paul Walker yeniden bir araya geldi...

Serinin yeni bölümünde herşeyin başladığı yere, "Melekler Kenti" Los Angeles'a geri dönecek olan Diesel ile Walker, orada ilk filmin iki güzeli Michelle Rodriguez ve Jordana Brewster ile buluşarak Los Angeles caddelerindeki egzotik araba yarışlarından Meksika çöllerine kadar akan yüksek oktanlı bir aksiyon - macera filmine imza atacaklar...

Hızlı ve Öfkeli 4 Fragmanı İzle



Hızlı ve Öfkeli 4 izle


Vin Diesel Biyografi

Vin Diesel astrolor/psikiyatrist annesi ve üvey babsaı tarafından büyütülmüştür. Aktörlükle ilgili ilk deneyimini sekiz yaşındayken şans eseri yaşamıştır. O ve arkadaşları gizlice bir tiyatro binasına girip zarar verirken bir görevli onları durdurmuş ve her birine vereceği roller için 20 dolar teklif etmişti. Her gün okuldan sonra çalışmalara gittiler. Orada Vin'in tecrübesiz karyeri babası tarafından yönetilen New York’taki bir Broadway dışı tiyatroda gelişti. 17 yaşındayken para kazanmak için New York'taki kulüplerde koruma olarak çalıştı. Bu zaman içinde adını 'Vin Diesel' olarak değiştirdi. Daha sonra liseye giden Vin üç yıl sonra okuılunu bırakarak kariyerini geliştirmek için Hollywood’a gitti. Tecrübeli bir tiyatro oyuncusu olduğu halde Hollywood’da başarıyı yakalayamadı ve bir yıl sonra New York’a döndü. Annesi ona Rick Schmidt’in 'Feature Films at Used Car Prices' kitabını verdi. Kitap ona kariyerini kontrol edebileceğini ve kendi filmini yapabileceğini gösterdi. Aktörlük tecrübelerini anlattığı bir kısa film yazdı; kitabın adı Multi-Facial (1994) idi ve üç günden kısa bir sürede 3,000 dolar kazandırdı. Multi-Facial (1994) ertasi yıl 1995 Cannes Film Festival’ine davet edildi. Daha sonra Vin Los Angeles’a döndü ve yapmayı düşündüğü “Strays” (1997) filmi için bütçe oluşturmaya çalıştı. Çıkışından altı ay sonra film 1997 Sundance Film Festival’ine katıldı ve burada çok olumlu tepkiler aldı fakat umulduğu kadar iyi iş yapmadı. Vin yeniden hayal kırıklığına uğramış bir şekilde New York’a döndü ve orada hep beklediği telefonu aldı. Steven Spielberg Multi-Facial’dan çok etkilenmişti ve Vin’le tanışmak ve Saving Private Ryan (1998) filminde oyamasını istiyordu. Multi-Facial Vin’e daha başka işler de kazandırdı: The Iron Giant filminin yönetmeni kısa filmi gördükten sonra, ona filminde bir rol teklif etti. Oradan Vin'in kariyeri hızla gelişti ve ilk başrolünü 'Richard B Riddick' olarak bilim kurgu filmi Pitch Black (2000)’le elde etti. Bu rol onu üne ve hayranlara kavuşturan çalışma oldu.


Yerli sinema dram filmi olan Yengec Oyunu İstanbul üniversitelerinde tarih asistanlığı yapan Asya (Ayça İnci), yanına beş yaşındaki kızı İpek’i de alarak, kendine yeni bir hayat kurma umuduyla doğduğu şehre gelir. Kısa sürede üniversitede iş bulan Asya, öğrencileriyle birlikte, hepsinin hayatlarını değiştirecek sıra dışı bir projenin içinde bulur kendisini.

Eski Osmanlı mahkemelerinin belgelerini inceledikleri sırada, herkesin ilgisini çeken bir cinayet vakasıyla karşılaşırlar. Osmanlı döneminde namus cinayeti kisvesi altında işlenen ve beraat kararı çıkmış bir cinayet davasıdır bu.

Asya ve öğrencileri günümüzde de benzerlerine sıkça rastlanan cinayetin asıl sebebini araştırırlarken, davanın hâlâ hayatta olan taraflarından gelen zorluklarla birlikte, kendi hayatlarında yaşadıkları kişisel sorunları da çözmek için mücadele ederler.

Yengec Oyunu Fragmanı İzle


Golgesizler Filmin Konusu

İstanbul'da çalışan bir berber, "hem burada, hem de çok uzaklarda" olmak ister. Ve bir gün aniden başını alır ve o çok uzaklara gidiverir. Çok uzaklarda, bir "hiçkimse" olarak yepyeni bir hayata başlamak mümkün müdür?

Orada bir köy vardır uzakta… O köy neresidir, Türkiye’nin neresindedir? Bilinmez. Yıllardan hangi yıldır, zamanlardan hangi zamandır? Bilinmez. Orada, zaman sonsuz bir baharda donmuş gibidir.

Orda bir köy vardır uzakta… Peki o köy kimin köyüdür?

O köy Muhtar'ın köyüdür. İstanbul'dan gelen Berber bu ücra köye yerleşir. Köyün eski berberi Cıngıl Nuri yıllar önce ortadan kaybolmuştur. Yeni Berber onun dükkanını kiralar, dükkanı işletmeye başlar.

Köy, hayallerdeki masum köylerden değildir. Köyün yöneticisi, herşeyi, Muhtar, tuhaf kayıplarla uğraşıp durmaktadır. Köyün en güzel kızı, Güvercin, hiç bir iz bırakmadan kaybolmuştur. Muhtar ve tek silahlı adamı Bekçi, köydeki herkesi sorguya çekerler. Muhtar en çok Cennet’in Oğlu’ndan kuşkulanır. Bu şair ruhlu, hayalci delikanlıyı sorgu sırasında öldüresiye döver ve Cennet’in Oğlu’nun aklını kaçırmasına sebep olur. Muhtar ve Bekçi köye korku salar ama Güvercin’i bulma konusunda başarılı olamazlar. Cennet’in Oğlu, hiç kar yağmayan bu köyün sokaklarında “Kar neden yağar, kar?” diye sorarak dolaşmaya başlar…

Daha da tuhaf şeyler olur. Durduk yerde Cıngıl Nuri çıkıp geliverir mesela. O gelir ama bu kez yıllarca sabırla Nuri’nin yolunu bekleyen karısı kaybolur ortadan. Güvercin’in inatçı ve inançsız babasını, son çare olan büyünün gücüne ikna etmek için düzmece bir aşk büyüsü yapılır ama büyü ters teper ve masum bir gencin ölümüne sebep olur.

Muhtar ve giderek işin içine giren Bekçi ve köylüler, her adımda karşılaştıkları kayıplardan, ölümlerden dehşete düşerler. Hayatın karmaşıklığı, bir türlü anlayamadıkları yazgıları başlarını döndürür.

Muhtar tarifi imkansız dertlerini çözmek için devlete başvurmaya karar verir, ilçeye gider ve bir daha asla dönmez.

Güvercin bulunur ama bulunması hiç bir sorunu çözmez. Tam tersine köy halkının kendi uydurdukları çok büyük bir yalan içinde kaybolmasına sebep olur.

Berber bütün bunlara soğukkanlı bir seyirci gibi uzaktan, dışarıdan bakmakla yetinir sanki. Kavak tozlarının asla yağmayan kar taneleri gibi köyün göklerinde uçuştuğu bir günde köyü terkeder, son kez bir tepeden köyü seyreder.Güzel Bir dram sineması...

Filmin Websitesi: www.golgesizler.com

Kaynak www.sinemalar.com

Golgesizler Fragamnı Izle


Tür olarak gerilim, gizem, korku içerikli olan sinerema; sessiz bir genç kız olan Mandy Lane yaz sıcağından kaçmak için bir çiftlik evinde verilecek haftasonu partisine davet edilir. Kendi okulundan arkadaşlarının düzenlediği bu partide tanıdığı insanlar bir süre sonra sessizce ortadan kaybolmaya başlar.

Vahşet Partisi Fragmanı İzle

Vahşet Partisi




8 Oscarlı Film Milyoner haber.sinerema.com duyurmuştuk...

Milyoner Filminin Konusu;

Jamal Malik Mumbai'nin gecekondu mahallelerinden birinde yaşayan 18 yaşında bir yetimdir. Hindistan'da katıldığı bir bilgi yarışmasında 20 milyon rupe kazanmasına sadece bir adım kalmıştır.
Şovun o gecelik bitmesinin ardından Jamal, eğitimsiz olan birinin bu kadar büyük başarıyı ancak hile yoluyla gösterebileceğinden şüphelenilip tutuklanır. Ama yarışmadaki her sorunun cevabıyla o gece Jamal'ın inanılması zor gerçek hikayesi ortaya çıkacaktır. Fakat sadece bir soru gizemini korur...


Filmin Websitesi: www.slumdogmillionairemovie.co.uk

Milyoner Film Fragmanı



The Substitute Vekil Öğretmen Konusu ;
6 sınıf öğrencilerinin öğretmeni hastalanınca onun yerine vekil öğretmen getirilir. Yeni gelen öğretmen Paris'te yapılacak
olan uluslararası yarışmaya katılmak için sınıfı en iyi şekilde hazırlamak ister. Fakat tuhaf bir şeyler vardır. Öğretmen öğrencilerin akıllarını okuyabiliyor ve en karmaşık sorulara bile rahatlıkla cevap verebiliyordur. Bunun üzerine çocuklar araştırma yapıp aslında böyle bir kişinin olmadığını öğrenir ve bunu ailelerine anlatmaya çalışırlar. Fakat bunu yapmaları hiç kolay değildir.

Önce felç düşünme uyan girmek, bu 1996 den bu The Substitute yönetmen Ole Bornedal sadece aynı ada sahip olur bir Danimarka filmi olan Tom Berenger film, dinlenme emin bir incelemesini (bu Vikaren Danimarka'da's ). Ancak her ikisi de ilgili sert assed subtitute öğretmen bulunmaktadır Fantastic Fest biraz daha tadı ile, kendi filmleri tercih yapar. Bunlardan biri sadece bir yabancı olarak ve olur ne yazık ki biz Tom Berenger anlamına gelmez. Her ne kadar bu film gelişmiş olabilir.

Bu Danca filmi olarak, Paprika Steen eden hafif bir kıvılcım bir gezegen kadar uzak yerleşim alır bir tavuk yetiştiricisi karısı oynamaktadır. Aşk olmadan Onun yabancı yarış hayatını, ve bir elçisi denemek ve böylece onun ırkı birbirlerine yok durduracak ne olduğunu öğrenmek olarak gönderilen's. Sadece o da değil, insanları öldürmek istiyorum ve kurs tavuk kalmak daha bütün yemek kötü yeterli asil Sesler, bu kadar.

Ise pulsing ışık bizim önayak olduğu nokta Filmin açılış sahneleri, bir anlatıcınız Yabancı gezegeni ile sorunları açıklayan bir kurt deliği ve Toprak, burada Paprika vücut üstlenirse üzerine üzerinden geçecek. Olay daha sonra bir kitap halinde adam Aşk olmadan da yaşayabilirim diye bir yazarın verdiği röportajda geçer. O "istedi's Kimseyi seviyorum?" Kamera mı olarak ekranda basınca ve geri genç öğrenci Carl ve annesi için arabada yanıp sönen olduğunuzda, onun saç uzunluğu hakkında savundu. Bir araba kazasında sonra ve Carl ve babasının ömrü boyunca ona olmadan çalışıyorlar.

Danışmanı ile oturumları sırasında okulda şeyleri Moody Carl anlaşmaları gibi Claus (kimin Moby gibi bir sürü), onun arkadaşı Albert sürekli onun için iki okul bir saldırı karşı direnmek çalışır görünüyor kim Crabbe ve Goyle için Harry fazla borçlu bullies Potter film. Bir garip yeni kız, Rikke, öğrencilere tanıtılır, dakika önce yerine öğretmen ... anılan yabancı-farmwife yerleşim almak. Açıklanamaz şekilde, o şimdi ne Yönetmen Yapmak istediği en büyük mantık atılım ise bir subtitute öğretmen olma's.

Çocuklar hemen onun geniş bilgi ve ürpertici mannerisms kuşku, ve o kim olduğu gizemini çözmeye çalışırken başlar. Tabii ki her zaman olduğu gibi bu filmlerde olur, daha bulmak ebeveynlerin onlara inanmıyorum. Inin bir toplantıda çocuklar bir tam itiraf rağmen, bunlar yerine ve Carl babası ile Paris'te bir okul gezisinde çocuklar göndermeye karar verirler. Filmin en başından itibaren tavuk çiftliğinde Herkes bir gecelik konaklama ve burada her şey gerçekten unravels's.

Film iyi çekildi ve tüm çocuk aktörler de muhteşem performanslar var, ama kim bu film satan Paprika's eerily yüce yerine's. Eğer tavuk ölüm sayısı Onun yabancı mannerisms ve hezimete-gülmek, o bu filmde şiddetin çok değil aslında rağmen, soğuk vardır. Ulrich Thomsen Kristian Levring's Fear yılında kocası oynadı Ben bu yılki Toronto Uluslararası Film Festivali değil, at ve Carl's kesilir babası olarak iyi bir iş yapmaktadır...

Konusu aksiyon,macera olan Keith hırsızların kurallarına uygun olarak yaşayan usta bir soyguncudur: İşini yap, ortağının arkasını kolla, asla teslim olma, polisle işbirliği yapma. Ripley'in önceki ortağı bu kurallara uymamış ve bunu hayatı ile ödemiştir.

Jack Gabriel (Antonio Banderas)ise, New York sokaklarında hırsızlığı ustalıkla yapan yakışıklı bir adamdır. Ripley; kendisinin de peşinde olduğu bir mücevher satıcısının; Jack tarafından soyuluşuna tanık olur.

Ripley planladığı asıl büyük soygun için aradığı ortağı bulmuştur. Silahlı korumalar, kilitli kasalar ve parmak izi ile açılan kapılar ardında korunan bu servet ile Ripley, hem eski ortağının Rus mafyasına borçlarını ödeyecek hem de vaftiz kızı Alex'in hayatını kurtaracaktır. Bu arada Alex ile Jack arasında Ripley'nin tüm karşı çıkışlarına karşın bir yakınlaşma doğacaktır.
Büyük soygun günü geldiğinde ise iki hırsız ustalıkla kale gibi korunan binaya girmeyi başarır. Ancak bir sorun vardır. Birisi hırsızların kuralını bozmuştur.

Kaynak sinemalar.com

Son Oyun Fragmanı izle



Morgan Freeman Biyografi
1984'den bu yana Myrna Colley-Lee ile evli. Alfonso, Saifoulaye, Deena ve Morgana adlı dört çocukları var. Los Angeles Üniversitesinde oyunculuk eğitimi aldı. 1968 yılında Broadway'de ilk tiyatro oyununa çıkan Freeman, 70'lerin başında çocuklar için eğitici yayınlar yapan bir kanaldaki 'The Electiric Company' adlı programda Easy Reader adlı karakter ile büyük bir seyirci potasnsiyeline sahipti. 1993 yılında Danny Glover ve Alfre Woodard'ın oynadığı 'Bopha!' adlı fimi yönetti. 1987 yılında 'Street Smart'daki rolü ile en iyi yardımcı, 89'da 'Driving Miss Daisy' ve 94'teki 'Shawshank Redemption' ile en iyi oyuncu Oscar'ına aday oldu.


Havar Filmin Konusu;
Genç kızların peşpeşe gelen intiharlarıyla dikkat çeken Batman’daki intiharların bir kısmının namus cinayeti olduğu sonradan anlaşıldı.Güzel Havar’ın komşu köyden bir gençle yakınlaştığı dedikodusu, onunla evlenme hakkına sahip olan amcasının oğlu Şehmus’u kızdırır.Şehmus, Havar’ın babasına baskı yaparak kızın öldürülmesini teşvik eder. Artık Havar kurban, babası ise cellat olmuştur

Havar İzle



Kaynak sinemalar.com


Şampiyon filmi aksiyon dram ve spor konulu bir film, işte Bruce Springsteen "Sampiyon için resmi müzik videosu," aynı başlık yıldızı Mickey Rourke ve Darren Aronofsky filmi için song. Burada, video, şarkı sözleri ve fotoğrafları görmek için tıklayınız. Parça Springsteen's 16. albüm, Bir Rüya üzerinde değil.

Müzik Video Springsteen ile film boş bir güreş çalacak bu şarkıyı yaparken gelen görüntüleri intersperses. Springsteen Mickey Rourke, onun uzun süreli arkadaş, sonra 2008 yılı ikinci bölümde mektup ile ona temas ve film veya Betiği görüldü kalmadan, o harfi temelinde yalnızca şarkı yazdığım şarkı yazdı.

80’lerin en başarılı profesyonel güreşçilerinden biri olan Randy ‘Koç’ Robinson, artık New Jersey civarındaki okul ve müsamere salonlarında dövüşerek kuruşu kuruşuna geçinmeye çalışmaktadır. Yalnız, özel hayatında başarısız, tek ailevi bağı olan kızıyla arası kopuk bir adamdır. Ringe çıkmanın heyecanı, dövüşün adrenalini ve kalan hayranlarının sevgisiyle hayata tutunur. Ancak bir karşılaşma esnasında kalp krizi geçirince, doktoru, Randy’ye bir daha güreşmemesi gerektiğini söyler. Şov dünyasına bu şekilde zoraki bir veda eden Randy, hayatını gözden geçirmek durumunda kalır. Bir süre için işler yolunda gidecek gibi gözükür. Süpermarkette tezgahtar olarak işe girer, kızıyla ilişkisini düzeltmeye başlar ve bir striptizciyle yakınlaşır. Ancak dövüşün cazibesi karşı koyulmazdır ve bir süre sonra ringe geri dönmeye karar verir.


Sampiyon The Wrestler Fragman izle


Niko Yıldızlara Yolculuk

İskandinav ülkelerinin “Buz Devri” olarak adlandırılan “Niko: Yıldızlara Yolculuk”ta sevimli bir ren geyiği olan Niko babasının Noel Baba’nın uçan geyiklerinden biri olduğunu öğrenir ve babasını bulmak üzere yola koyulur. En büyük hayali babası gibi uçmak olan Niko, Noel Baba ve uçan geyiklerini bulmak üzere çıktığı yolda, kötü kurtlara yakalanmamak için sincap Julius ve Wilma ile maceradan maceraya koşar. Arkadaşlarıyla atıldığı maceranın sonunda acaba Niko da babası gibi göklerde uçabilecek midir?

Niko Yıldızlara Yolculuk İzle



Kaynak sinemalar.com


Vikipedi; Animasyon

Animasyon,Canlandırma, birkaç resmin arka arkaya hızlı bir şekilde gösterilmesiyle elde edilen hareketli görüntüdür.

Geçmişte animasyonlar birkaç kağıda istenen resimlerin çizilmesi ve kâğıtların hızlıca geçirilmesi veya bir çemberin içine konup döndürülmesi ile yapılıyordu.

Günümüzde bilgisayar teknolojisi hem vektör hem de piksel tabanlı animasyonlar yapılmasına olanak sağlamaktadır. 2D animasyon tekniğinde saniyede 12 kare çizilerek yapılır. Limited animasyon tekniğinde ise daha az kare çizilerek yapılmaktadır. Bir animasyon filmi yapılmadan önce karakter tasarımları arkasından senaryonun storyboard çalışması ve en son layout çalışması yapılmaktadır. Profesyonel bir şekilde yapılması planlanan bir animasyon filmine bu aşamalar geçilmeden başlanamaz. Animasyon teknikleri son zamanlarda yapılan işlerle teknikte sınır tanımadığını göstermiştir. Fakat genel olarak kategorize etmek gerekirse 3D, 2D, stop motion, cut-out en yaygın tekniklerdir.


Will Eisner’in ‘The Spirit’ adlı çizgi romanından beyazperdeye uyarlanan ve Sincity, 300 ve Elektra’nın yazarı & Sincity üçlemesinin yönetmeni Frank Miller’ın yönettiği filmde Spirit isimli maskeli ve etrafı güzel kadınlarla dolu bir varlıktır. Spirit, Central City’yi korumak için polis ile beraber, şehirdeki suçlular ve The Octopus ile mücadeleye girişir.

Web Sitesi www.mycityscreams.com



Kaynak sinemalar.com



Operasyon Valkyrie Konusu

Gerçek bir hikâyeden uyarlama olan Operasyon: Valkyrie'de Tom Cruise, onuruna düşkün bir asker olan Colonel Stauffenberg rolünde. Olağan Şüpheliler ve X-Men'in yönetmeni Bryan Singer'ın bu yeni filminde, ülkesine aşık olan Colonel, 2. Dünya Savaşı sırasında Hitler'in yaptıklarını desteklemese de tüm bunlara tanık olmak zorunda kalmıştır ve Avrupa ya da Almanya yokolmanın eşiğine gelmeden birinin Hitler'i durdurmasını dilemektedir. Bunun gerçekleşmeyeceğini görmesiyle kendisi öne atılmaya karar verir ve Hitler karşıtı sivil bir grup olan Alman Direniş örgütüne katılır. Hitler'e duyduğu nefret ve ülkesine olan sevgisiyle, eşi ile çocuğunun hayatı pahasına da olsa Hitler'i bizzat öldürmek üzere harekete geçer...





Tom Cruise

Thomas Cruise Mapother IV (d. 3 Temmuz 1962 Syracuse New York, ABD) üç kere Akademi Ödülüne aday gösterilmiş, Altın Küre ödüllü oyuncu. Forbes dergisi tarafından 1 yılda 67 milyon dolar kazancıyla 2006'da dünyanın en güçlü ünlüsü seçilmiştir. Üç kez Akademi ödülüne aday gösterilmesine rağmen bu ödüllerden hiçbirini alamamıştır. Üç kez Altın Küre kazanmıştır.

Sinemaya 1981 yılında Franco Zeffirelli’nin Endless Love adlı filmiyle başladı. Ardından George C. Scott, Timothy Hutton ve Sean Penn ile birlikte rol aldığı Taps'da oynadı. Bunu ilk kez Altın Küre ödülüne aday gösterildiği 1983 yapımı Risky Business izledi. 1986 yılına gelindiğinde Top Gun adlı filmde portresini çizdiği 'Maverick' rolüyle 80’li yılların en popüler karakterlerinden birini canlandırmış oldu.




Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi

Film, seksenli yaşlarında doğup, geriye doğru yaşlanan bir adamın hayatını konu alıyor. Benjamin Button hepimiz gibi zamanı durduramayan bir adamdır. Birinci Dünya Savaşı’nın sonunda, 1918’de, New Orleans’tan başlayıp 21. yüzyıla uzanan serüveniyle, onun hikayesi herhangi birininkinden daha sıradışı bir hayatı içerir.

Filmin Sitesi www.benjaminbutton.com



Kaynak sinemalar.com

Filmde Oynayan Oyuncu Bradley Pitt

Tam ismi William Bradley Pitt (okunuşu → Vilyım Bredli Pit) olan aktör, 18 Aralık 1963’de Amerika Birleşik Devletleri'nin Missouri eyaletindeki Springfield’da üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olarak dünyaya geldi. Pitt ailesi köken olarak olarak İngilizdir.

Missouri Üniversitesi’nin Gazetecilik bölümünden mezun olmasına kısa süre kala, uzun süredir aklında olan aktörlük kariyerini başlatmak için ailesine Pasadena’daki bir Güzel Sanatlar Akademisi’ne devam edeceğini söyleyerek Hollywood’a gitti. Bir süre çeşitli tanıtımlarda tavuk kostümü giyip, limuzin şoförlüğü gibi işler yaptıktan sonra “Dallas” ve “Another World” gibi dizilerde küçük roller kapmayı başardı.

Kaynak tr.wikipedia.org


Filmin Konusu

Çok yakın iki arkadaş olan Liv ve Emma, çocukluklarından beri evlenip gelin olacakları o günün hayalini kurmaktadırlar. Düğün hayalleri içerisinde ikisinin de vazgeçemediği tek ayrıntı, New York’un en ünlü düğün mekanı The Plaza Hotel’de evlenmektir.

26 yaşına geldiklerinde ikisi de evlenme teklifi alır. Hayallerini gerçekleştirmek ve muratlarına ermek üzereyken evlilik danışmanlığı ofisinde yapılan bir hata sonucu aynı gün evleneceklerini öğrenirler! Hangisinin The Plaza Hotel’de evleneceği savaşı kimin kazanacağına bağlıdır. Bundan sonra, iyi olan gelin kazanacaktır!

Gelinlerin Savasi Fragmanı İzle



Kaynak sinemalar.com



Filmin Konusu

On yıl önce yaşanan bir trajedi Harmony (Uyum) kasabasını sonsuza dek değiştirmiştir. Deneyimsiz kömür madeni işçisi Tom Hanniger’ın tünellerde neden olduğu kaza beş adamın sıkışıp kalmasına ve sağ kurtulan tek kişi olan Harry Warden’ın da komaya girmesine neden olmuştur. Bunun tam bir yıl sonrasında, Sevgililer Günü’nde, Harry Warden uyanmış ve kazmayla 22 kişiyi hunharca katlettikten sonra kendisi de öldürülmüştür.

Tom Hanniger, on yıl sonra, Sevgililer Günü’nde kasabaya döndüğünde sebep olduğu ölümler hâlâ yakasını bırakmamıştır. Geçmişiyle barışmaya çalışan adam, eski kız arkadaşı Sarah için bitmemiş duygularıyla da boğuşmaktadır. Oysa Sarah Tom’un en iyi arkadaşı olan şerif Axel’la evlenmiştir. Ama bu gece, yıllar süren huzurdan sonra, Harmony'nin karanlık geçmişinden bir şey geri döner. Başında madenci kaskı, elinde kazma olan, durdurulamaz bir katil etrafta kol gezmektedir. Katilin ayak sesleri yaklaştıkça, Tom, Sarah ve Axel dehşetle fark ederler ki katil onları öldürmeye gelen Harry Warden olabilir.

Filmin Sitesi www.mybloodyvalentinein3d.com

Sevgililer Gunu Katliami Fragmı İzle



Kaynak sinemalar.com



Recep İvedik 2'de, Recep bu sefer İstanbul'u birbirine katıyor. Recep'in tek akrabası, kendisi gibi kıllı ve oldukça yaşlı babannesidir. Babaanne Recep'in yaşadığı sarhoş aylak hayatı bırakıp adam olmasını ister. Recep İvedik 2, babannesinin istekleri doğrultusunda Recep'in adam olma gayretlerini anlatıyor.



Kaynak sinemalar.com


Şahan Gökbakar(d. 6 Mart 1980, İzmir), Türk tiyatro oyuncusu, komedyen.
Şahan Gökbakar, okul hayatına Ankara'da başladı ve ilk, orta, lise öğrenimini ODTÜ Koleji'nde tamamladı. ODTÜ Koleji'nden 1997-1998 eğitim döneminde Sosyal Bilimler Bölümü'nü bitirdi. 1998 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'ne 350 kişi arasında ilk dörde girerek başladı ve bu bölümden 2002 yılında mezun oldu.

Kaynak tr.wikipedia.org


Konusu Aksiyon, Gerilim bilim kurgu olan Sihirli Dağ; açıklanamayan doğaüstü olaylarla ünlü Nevada çölünün ortasında gizli bir yer olduğu söylentisi uzun yıllardan beri dilden dile dolaşır. Çöldeki esrarengiz olayların merkezinin Sihirli Dağ olduğu iddiaları bir şehir efsanesidir.

Las Vegas’lı taksi şoförü Jack Bruno (Dwayne “The Rock” Johnson) otomobiline doğaüstü güçleri olan iki genç insan alınca bir anda kendisini açıklayamadığı olaylar zincirinin tam göbeğinde bulur.Güç birliği yapan Jack ve genç yolcuları, dünyayı kurtarmanın tek yolunun Sihirli Dağ’ın gizemini çözmekten geçtiğinin farkına varınca heyecan dolu bir maceranın başlayacaktır.

Kaynak: sinemalar.com

Sihirli Dağ Fragamanı izle


Mutluluk üzerine bir komedi... Odette Toulemonde'un aslında mutlu olmak için hiçbir sebebi yok ama o mutlu. Balthazar Balsan ise mutlu olmak için her şeye sahip ancak bunu bir türlü başaramıyor. 40'lı yaşlarında 2 çocuk sahibi Odette'in günleri bir kozmetik reyonunda çalışarak, geceleriyse kostüm dikmekle geçmektedir. Paris'te yaşayan Balthazar Balsan zengin ve etkileyici bir yazardır. Odette'e göre iyimserliğinin kaynağı en sevdiği yazar olan Balsan'dır. Ortak hiçbir özelliği olmayan bu iki insan beklenmedik şekilde bir araya gelirler.Ve komedi başlar

Komşu Kızı Odette Fragamanı izle


Karanlıklar Ülkesi nin son serisi Lycan’ların Yükselişi, ilk “Karanlıklar Ülkesi”ndeki olayların bin yıldan uzun süre öncesinde iki doğaüstü ırk yaşam bulur; her iki ırk da ilk Ölümsüz olan Alexander Corvinus’un farklı oğullarının soyundan türer: Markus’un kanını taşıyan Vampirler zarif, aristokrat, kurnaz kan emiciler olurlar; William’ın kanını taşıyan Kurt adamlar ise içlerinde insanlıktan eser kalmamış, şiddete doymak bilmeyen, yırtıcı birer canavara dönüşürler. Vampirler bugün Macaristan’ın batısında kalan vahşi toprakların yönetimini ellerine geçirirler. Bunda üstün zekalarının, güçlerinin ve siyasi becerilerinin payı büyüktür. Ama yine de kurt adamlardan korkmaktadırlar çünkü kurt adamlar, her ne kadar organize olma ve kapsamlı düşünme yetisinden mahrum olsalar da, muazzam güçlü ve vahşidirler. Sinemanın içinde aksiyon gerilim ve korku mevcuttur.

Kaynak sinemalar.com


Lucy Hill (Renee Zellweger) işine tutkuyla bağlı Miami’li bir işkadınıdır. Minnesota’daki bir üretim tesisine dokuz aylığına geçici görevle gönderilince hayatı bir anda alt üst olur. Evlenmeye niyeti olmadığını belirterek avukatlık yapan erkek arkadaşı Seth’i terk ettikten sonra da Minnesota’nın yolunu tutar.

Gideceği yerdeki yaşam tarzı değişikliğine tamamen hazırlıksızdır. Miami’de seçkin giysilerden ve seçkin ayakkabılardan oluşan bir gardrobu ve tüm bunları barındıran güzel bir apartman dairesi vardır ama Minnesota’daki yeni evi her açıdan farklıdır. Orada kendisini kaybolmuş ve çaresiz hisseder. Bütün bunlara bir de soğuk hava koşulları nedeniyle hastalanması eklenir.

Yeni görevinde de işler iyi gitmemektedir. Fabrikada yapmaya çalıştığı değişiklikler sonucunda çok sayıda işçi çıkaracağı korkusuyla tüm çalışanlar isyan halindedir. Kasaba halkı onu çeşitli vesilelerle aldatmayı ve yanıltmayı başarır. Adeta alay konusu olmuştur. Daha da kötüsü, fabrikada işbirliği yapmak zorunda olduğu Ted adlı sendika temsilcisi, hiç kimsenin işten çıkarılmamasına kesin kararlıdır.

Lucy kasabada yavaş yavaş da olsa bazı dostluklar geliştirmeyi başarır. Arkadaş olduğu kişiler arasında Ted ve 13 yaşındaki kızı Bobbie de vardır. Meydana gelen talihsiz ama komik bir kaza sonucundaysa fabrika çalışanları nihayet Lucy’ye sıcak davranmaya başlarlar.

Tam herşey yoluna girmeye başlamışken Lucy’nin Miami’deki işvereninin yöneticileri, ona fabrikanın kapatılması gerektiğini bildirirler. Ancak Lucy bu gidişatı tersine çevirebilmek için bir plan yaparak daha yaratıcı olmaya, kasaba halkıyla işbirliğine gitmeye ve onların gönlünü kazanmaya kararlıdır.

Kaynak sinemalar.com

Kasabanın Yenisi Fragmanı İzle



Oxford Cinayetleri Yüzüklerin Efendisi serisinin unutulmaz oyuncusu “Elijah Wood” un başrolünde oynadığı 2008′in Gerilim türü filmlerinden.Oxford üniversitesi profesörlerinden bay “Arthur Seldom (John Hurt)” ve öğrencisi martinin “Martin (Elijah Wood)” in çözmeye çalıştıkları matematiksel semboller ve devamında gelen seri cinayetler üzerine kurulu bir konuya sahip.Sinema Guillermo Martinez’in aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlanmış. Oxford Üniversitesinde profesör olan Arthur Seldom okulda başlayan cinayet serisini önlemeye çalışır. Katil cinayetlerin ardında matematiksel semboller bırakmaktadır. Katili durdurmak isteyen profesörün en büyük yardımcısı eski öğrencilerinden Martin olur. Yaşadığı yerde işlenen bir cinayetten sonra işler karışınca, cinayetleri ‘Sherlock Holmes stiliyle’ mantık ve matematik sembolleri kullanarak çözmeye çalışıyor.Elijah Wood baş rolünde oynadığı gerilim sineması


Kaynak sinemalar.com

Oxford Cinayetleri Fragmanı




Elijah Wood Biyografi

28 Ocak 1981’de Amerika’nın Iowa bölgesinde dünyaya gelen Elijah Wood, döneminin en saygı gören ve en rahat rol bulabilen aktörleri arasında yer alıyor. Annesinin teşvikiyle daha çocukluk çağlarında modellik yapmaya başlayan Elijah, 1988 yılında ailesi ile birlikte Los Angeles’a taşınmadan önce birtakım yerel reklamlar da boy gösterdi. Wood ilk önemli çıkışını bu taşınmanın hemen ardından bir Paula Abdul videosunda küçük bir rol alarak gerçekleştirdi. Bunu film çalışmaları takip etti. 1989’da “ Back to the Future 2 ”de önemsiz bir rol aldı. Ancak küçük oyuncunun dikkatleri üzerinde toplaması, 1990’da Barry Lewinson’un “ Avalon ”da Aidan Quinn’in oğlunu canlandırmasıyla olacaktı. (“ Avalon ”, ilk bölümlerini “ Diner ” ( 1982 ) ve “ Tin Men ”in oluşturduğu Baltimore üçlemesinin son filmiydi. ) Eleştirmenlerin beğenisini toplayan ve dört dalda Oscar adayı gösterilen filmin bu başarısından Wood da nasibini aldı. Yine 1990’da çekilen “ Internal Affairs ”ta da Richard Gere ile birlikte kamera karşısına geçtikten sonra, artık daha büyük ve önemli bir rol almasının vakti gelmişti. Bu fırsatı ona “ Paradise ” verecekti. 1991 yapımı filmde Wood, Melanie Griffith ve Don Johnson ile birlikte kamera karşısına geçecek ve ayrılmış olan çiftin yeniden biraraya gelmesini sağlayan genç Willard Young’u canlandıracaktı. Filmdeki performansıyla beğeni toplayan aktörün sonraki çalışmaları, Mel Gibson ve Jamie Lee Curtis’in rol aldığı “ Forever Young ” ( 1992 ) ile aynı yıl çekilen “ Radio Flyer ” oldu. 1993’te Joseph Ruben’in yönettiği “ The Good Son ”da Macaulay Culkin ile birlikte başrolleri paylaştı. Filmin gişe hasılatı hayli düşüktü. Bunda, izleyicilerin, “ Home Alone ”un yaramaz ufaklığı Culkin’i bir psikopat olarak kabul edemeyişlerinin de etkisi vardı. Ancak, Wood’un filmdeki rolü, daha sonra alacağı düşünceli, iyi niyetli ve belki de biraz kafası karışık karakterlerin başlangıcı olacaktı. Aktörün bir sonraki filmi “ The Adventures of Huck Finn ” oldu( 1993 ). Bu filmde farklı bir karakter çizmiş olsa da, 1994 yapımı “ The War ”daki rolüyle yine benzer bir rollere dönüş yaptı. 1994 yılında “ North ”ta da rol aldı. Her ne kadar film çok olumsuz eleştiriler alsa, gişede büyük hüsrana uğrasa da, bu Wood’un filmdeki rolüyle olumlu puan toplamasına engel olamadı. Aktörün bir sonraki filmi olan “ Flipper ” ( 1996 ) da pek başarı gösteremedi. Ne var ki, Wood, bundan sonraki çalışması olan “ The Ice Storm ” ile şeytanın bacağını kıracaktı. Ang Lee’nin yönettiği film, gerek eleştirmenlerin gerek de sinemaseverlerin beğenisini topladı. Bu da, filmin genç aktörün kariyerinde önemli bir yer tutmasına sebep oldu. 1998’de “ Deep Impact ” ve “ The Faculty ”de rol aldı. Ticari anlamda küçümsenemeyecek başarı elde eden bu filmler, Wood’un ‘çocuk-star’lıktan ‘etkileyici genç aktör’lüğe geçişinin de başlangıcı oldu. Bir sonraki yıl James Toback’ın “ Black


Yönetmeni Reha Erdem oyuncuları Elit İşcan , Erdal Beşikçioğlu , Levent Yılmaz , Banu Fotocan olup Hayat, babası ve yatalak dedesi ile birlikte, nefes kesici güzellikteki İstanbul Boğazı’na açılan bir dere ağzına kurulmuş, derme çatma ahşap bir evde yaşamaktadır. Boğaz, güzel olduğu kadar da karanlık ve tehlikelidir. Babası ailenin hayatta kalmasını sağlamak için küçük teknesiyle bu sularda balıkçılık yaparken, bir taraftan da birtakım yasadışı işlere girip çıkar.

Hayat, bu zorlu, sert ve acımasız dünyaya doğmuştur ama yaşama sıkı sıkıya sarılır. Dünyadaki adaletsizliklere karşı cesaretini, dayanıklılığını ve umudunu yitirmez.İzlenebilcek güzel bir dram sineması.

Kaynak gosterimde.com

Hayat Var Fragmanı İzle


Devlet Oyunlarık konu olarak dram ve gerilim olan ; Amerikan Kongresi'nin yakışıklı, soğukkanlı ve temkinli üyesi Stephen Collins, bağlı olduğu siyasi partinin geleceğini temsil etmektedir.Güvenlik, savunma harcamalarını denetleyen komitenin başkanlığı gibi görevi vardır. Yaklaşan başkanlık seçimleri için partisinde tüm gözler onun üzerine çevrilmiştir. Onun araştırma asistanının ve metresinin vahşice öldürülmesi üzerine o güne kadar derinlerde bir yerde gömülü duran sırlar birer birer ortaya çıkmaya başlamıştır.

Araştırmacı gazeteci McCaffrey'nin bu olaya ilgi duymasının iki sebebi vardır. Birinci Collins onun eski arkadaşı ikinci ise sebebi ise acımasız editörü Cameron'dan bu olayı araştırma görevi almıştır. Gazeteci, katilin kimliği üzerindeki esrar perdesini kaldırmaya yaklaştıkça ülkenin güç dengelerini sarsacak bir tehdit oluşturmaya başlar gerilim yüklü sahneler devam eder...

Devlet Oyunları Fragmanı izle


Pembe Panter 2'nin başrolünde, gözüpek ama sarsak Fransız polis dedektifi, Müfettiş Jaques Clouseau olarak bir kez daha karşımıza çıkan Steve Martin ile komedi serüveni devam ediyor.

İçlerinde paha biçilmez Pembe Panter Elması'nın da olduğu efsanevi hazineler dünyanın dört bir yanında çalınmaya başlayınca Başmüfettiş Dreyfus Clouseau'yu, hırsızı yakalayıp çalınan şeyleri geri getirmekle görevli bir uluslararası dedektifler ve uzmanlar ekibine tayin etmek zorunda kalmıştır.mbe Panter Martin'e rol arkadaşları Jean Reno ve Emily Mortimer eşlik eder. Dedektiflerin rüya takımı ise Andy Garcia, Alfred Molina, Yuki Matsuzaki ve Bollywood yıldızı Aishwarya Rai Bachchan'dan oluşmuştur. Sinemada rol alan isimlerden biri de Lily Tomlin' dir. Filmin öyküsü Paris ve Roma'da geçen komedi ve macera yüklü bir film pembe panter .

Pembe Panter 2 Fragmanı İzle




Steve Martin Biyografi
Pembe Panter 2 oynayan; Yetmişlerin sonlarında komedyenlik yeteneği tescillenmiş olan Martin sinema dünyasına adım atmayı düşünür. 1977 yılında ilk filmi The Absent-Minded Waiter çekilir. Yedi dakika uzunluğunda olan ve senaryosu da Martine ait olan bu film en iyi kısa film dalında Akademi ödülüne aday gösterilir.1979 yılında ilk uzun metrajlı filmi The Jerk yayınlanır. Bu filmin büyük gişe başarısı sonrası ardı sıra yeni filmler gelir.The Jerk filmi Steve Martinin ilk başrolüydü.70li yıllarda rol aldığı The Muppet Moviede bir sahnede garson olarak gözükmekte ve Kermitle olan diyaloğu klasikler arasında görünmektedir.Ve Beatles grupunun Maxwell's Silver Hammer (Maxwell'in gümüş çekici) şarkısını söylediği Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band filminde oynar.1980 yılında çok sevdiği Pennies From Heaven filmi yapılacağını öğrenince filmde rol almaya çalışır.Filmde Arthur Denton rolünü alan Steve,filmde canlandırdığı ciddi karakterle resmen The Jerkde akıllara o zamanlar kazınmış olan komedi imajını söker.Vahşı ve deli adam isimli skeciyle tekrar komediye döner.1982 yılında Carl Reinerin yönettiği ve ayrıca da rol aldığı Dead Men Don't Wear Plaid (1982) isimli 40 ve 50li yılların gerilim filmleriyle dalga geçen filmiyle gişe de iyi bir başarı sağladı.Ardından gelen The Lonely Guy,The Man with Two Brains,All of Me,Three Amigos,Little Shop of Horrors ve Dirty Rotten Scoundrels ile tekrar ünlenmeye başlar.1990 yılında Gelinin Babası filmiyle bir az duygusallığa dönen Stevenin Roxanne ve L.A. Story haricinde pek gişede başarıslığa uğrayan filmlerde rol alır.1999 yılında Frank Ozun ricasıyla tekrar bir senaryo yazar.Yazdığı filmde (Bowfinger) Eddie Murphy'yle birlikte oynar.2000li yıllarda yaşı gereğiyle de bir az daha az filmde rol alır.2001 ve 2003 yıllarında ise Akademi Ödüllerini sunar



Biraz Günesi Gördüm filmini yer, konum olarak hatırlatan; Kars'ın bir köyünde geçen sıcacık bir dram ve komedi bir hikaye Başka bir dil konusuyormuş gibi bir an uzak ama o kadar da bizim insanlarımız onlar. Adı Alma ve Tavşan olan iki sevimli köy çocukları Küçükken ailesiyle Rusya'dan göçen bir Malakan: Mişka… Mişka'nın gençlik aşkı olan ama hiç kavuşamadığı sinirli mi sinirli yaşlı kadın Popuç… Mişka'nın yapayalnızlığına rağmen Popuç'un kalabalık, neşeli, hareketli ailesi… Saz aşıklarının bol atışmalı, çekişmeli, dudak değmezli kış geceleri.. fakirlik ve çetin kış koşullarıyla mücadele eden, ekin eken, kaz otaran, koyun güden köy insanları Deli Deli Olma…

Rus kültürü ile yoğrulmuş Mişka ve onun köy yaşamına sessizce kattığı piyanonun ayağına bağlanmış ineklerin görünümü kadar komik… çok sevmesine rağmen kendi yemeyip mendil içinde sakladığı kaz etini hasta Mişka'ya ikram eden küçük Alma gibi umut dolu bir hikaye komedi sineması

Deli Deli Olma, sinemamızın uzun zamandır özlediği komik, naif, içten, geçmişimizden ve bizden bir dram sineması.


Deli Deli Olma Fragmanı izle


Konu olarak romatik macera olan Ay Prensesi; 13 yaşındaki Maria Merryweather'ın babası ölünce, o da yetim ve evsiz kalır ve film senaryosu böyle başlar. Yasamındaki maddi manevi tüm güzellikleri bırakmaya zorlanan küçük kız, artık Londra'dan ayrılıp Sir Benjamin ile yaşamak zorundadır.

Var olduğunu hiç bilmediği tuhaf amca, gizemli bir yer olan Moonacro Manor'da yaşıyordur.Maria gizemli amcasının yanına gider. Kasabaya vardıktan sonra burasının yüzyıllar önce lanetlendiği gerçeğini öğrenecektir. Burasını yıkımdan kurtacak olan da kendisidir. Şimdi bunun için sadece bir dahaki dolunaya kadar zamanı vardır macera böyle geçer...


Ay Prensesi Fragmanı İzle

Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Haftalık Sinema Arşivi


Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar