Tuhafında tuhafı bir adamdır Kosmos. Bir karda kışta kıymatte yurdun sınır kasabasına gelir. Kasabada dereye düşen çocuğu kurtarır böylece kasabadakiler bu garip insanı tanır. Kosmos geriptir, yemek yemez uyumaz. Çay ve biraz şekerle beslenir. Ağaçalara çıkar daldan dala zıplar. Derede kurtardığı çocuğun ablasına aşık olur.

Kasabada kosmosun gelmesinden sonra ufak hırsızlıklar başlamıştır. Yerliler gelen garip misafirden şüphelenir. Zamanla talihsiz olaylar başına gelir Kosmosun. Ve ondan sonra geldiği gibi ağlaya ağlaya kasabadan geri döner. Dram, aşk birazda komedili sahnelerin özet görüntülerine alttaki fragmanda izleyebilirsiniz.

Kosmos film fragmanı izle


Filmin Sorusu: Kosmos'unda delisi böylemiydi?


Filmin isimi biraz acayip, denizden babam çıksa yerim misali. Ama nedense hep ismi acayip olan filmler daha çok tutuluyor. Aslında film bir kaçak gözmenin hayatını anlatıyor. Onur Saylak, Ahu Türkpençe 'nin başrollerde oynadığı Denizden gelen filmi konu olarak; Eski bir polis, doğduğu topraklardan uzakta kaçak bir çocuk ve bir hemşirenin kesişen hayatlarında yola çıkarak; dünyanın kanayan yaralarında, batı'ya göç dramını anlatmakta. Muğla Dalyan'da çekilmiş filmde aynı zamanda güzel doğa manzaralarınıda izleyebilirsiniz.

Denizden gelen fragmanı izle


Filmin Sorusu: Denizden baban çıksa yermisin?



Yanında kimsesi yok sefil ac üşümekte :D... A Single Man türkçe hali Tek başına bir adam filmi dram ve biyografiye konu almakta. 52 yaşında bir İngiliz Edebiyatı Profesörü olan George Falconer, yaşamını uzun süreden beri birlikte paylaştığı hayat arkadaşı Jim'i kaybetmiştir. Onun ölümünün ardından George hayatın anlamını kaybettiğini hissetmektedir...

Tek başına bir adam fragmanı




Filmin Sorusu: İnsan tek başına ne kadar yaşayabilir ?


İnsanları salgın hastalık yüzünden zombi haline getirmiş virüs apartmanının içindedir. Virüsü temizlemek insanları kurtarmak özel harekatın görevidir. arantinaya alınan binanın içinde kapana kısılmış insanlarla iletişimin kesilmesi üzerinden henüz bir kaç dakika geçmiştir. İçerde neler olup bitmekte kimsenin fikri yoktur. Dışarda ise malum kargaşa ve panik. Binaya giren özel harekat ile kamere 2. serisi ile tekrar sinemalardadır. Korku gerilim dehşet sahnelerin özetini alttaki fragmanda izleyebilirsiniz.

Rec 2 fragmanı izle


Filmin Sorusu: Böyle tek çekimli, elinde kamera filmler gerçekci midir sizce?

Salgın
Bu salgın hastalık diğerlerine benzemiyor. Şehirn sularına karışmış olan zehirli bir madde, kasaba sakinlerini psikopat, deli katillere dönüştürmüştür. Olayın farkı varılması ile kasabayı hemen karantinaya almaya karar verirler. Dışardan bakıldığında her şeyin kusursuz gözüken kasaba birden bire birbirine saldıran canavarlara dönüşür. Salgını önlemeye çalışan askeriye, kasaba içindeki büyük katliamdan habersizdir. Gerilim korku aksiyon dolu Salgın filmini izlemenizi tavsiye ederiz.

Salgın film fragmanı


Filmin Sorusu: Bu tür salgın hastalıklarda ne yapmalı?

İki Babalık
Film sadece John Travolta'dan ibaret değin ikinci baba ise Robin Williams. Bu iki aktörün birleşmesi ile ortaya çıkan ailecek izlenebilcek komedi sineması. Konu olarak; İkiz çocukları olan boşanmış bir baba (Robin Williams) ve hovarda ruhlu iş ortağı (John Travolta) bu iki çocuğun bakımları bunlara kalır. Çözüm olarak yaz kampına götürürler, çocukları. Kampın yöneticisi Barry ikizlerle birlikte kampa gelen adamların aslında sevgili olduklarını ve ikizleri evlat edindiklerini düşünür.

İki Babalık fragmanı


Filmin Sorusu: Bu babalar sizce işini bilir mi?

Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar