Hepsinin bir günahı varmış, en masum olanının bile. Yabancıların gizemli korku dolu köşkleri evleri olurda bizim olmazmı. Artık bizimde konağımız var. Yerli film Konak konu olarak Altı üniversiteli gençe hocaları ödev verir. Ve onları Safranbolu projesinden sorumlu olarak görevlenrir. Ödevlerini yapmaya gelirken aksiliktir arabaları bozulur. Rezervasyonlarıda iptal edildiğinden yakınlarda buldukları ıssız yakın zamanda terk edilmiş konağı bulurlar ve yerleşirler. Konakta gezinir tozunurken gizemli birkaç olay ile karşılaşırlar. Tabiki başta herşey güzel gider amaa gece yarısı olduğu zaman sıra dışı olaylar başlar. Dehşet dolu yerli korku filmi Konak'ı kaçırmayın deriz.

Konak film fragmanı izle



Yerli komedi sineması Kolpaçino. Şafak Sezer ve ünlü sanatcıların oynadığı sinema konu olarak; 7 kişinin bir günde başına gelen olayları anlatıyor. Temposu ve kurgusuyla şaşırtıcı bir hikâye olan Kolpaçino Para darphanede basılır, imzası atılır, banknot yapılır, deste deste akar gider. Milyonlarca temiz, milyonlarca pis el değer. Anlatılmaz bir sevgisi, anlatılmaz bir acısı vardır. Dünyada para için istenilecek en güzel dilek pis tarafını tutmamaktır, eğer tutarsan. Gibi birbirinden güzel espiriler ile ve yanında Safak Sezer ile Kolpaçino



Filmin adı korku biz napalım. Belki isim bulamamışlardır adına korku demişlerdir. Film biraz belgesel tarzında olmuş. Dread korku romanından uyralanmış bir sinema. Gerilim ve korku sahneleri dolu Dread yani Korku 3 üniversite öğrencisi insanların en çok nelerden korktuklarına dair bir araştırma yapmışlar. Katılanlar korkularını kamera önünde çıkaracak. Stephen'ın yeni tanıştığı evin alt katında tek başına yaşayan Quaid teklifiyle projede olmayı kabul eder. Stephen'in sınıf arkadaşı güzel ve sempatik Cheryl'de bu korku deneyine katılır. İnsanlarla en karanlık korkuları hakkında röportajlar yapmaya başlarlar. Sıra bu üçlüye geldiği zaman yaptıkları konuşmalarla içlerindeki en karanlık korkuları ve sırları çıkacaktır.

Korku Dread filminin fragmanı

Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar