Suç ve dram filmine hazırmısınız. Soraya'yı Taşlamak suç filmi meraklılarına. Freidoune arabasını tamir etmek küçük bir köyde Zahra ile tanışır. Daha doğrusu, gazeteci olduğunu anlayan Zahra, onunla konuşabilmek için ısrarla peşine takılır. Yeğeni Soraya bir gün önce aynı köyde yaşadığı insanlar tarafından vahşice katledilmiştir. Zahra yeğeni Soraya'nın hikayesini anlatır.

Tür: Dram, Suç

Sinemada Gösterim Tarihi : 14 Mayıs 2010


Soraya yı Taşlamak fragmanını izle


Filmin Sorusu: Soru yok?


Fransız eski ünlü efsanevi futbolcusu Eric Cantona'nın hayatından esinlenilerek yapılmış dram, komedi içerikli film Hayata Çalım At. Koyu bir futbol fanatiği olan Eric postacıdır. Orta yaş krizi geçirir ve hayatı da her geçen gün daha kötüye gitmektedir. Ancak bir gün oğlunun bir hapını içmesiyle efsane Eric Cantona sanrısına kavuşur. Cantona artık onun hayat koçu olmuştur.

Tür: Komedi, Dram

Sinemada Gösterim Tarihi : 14 Mayıs 2010


Hayata Çalım At fragmanını izle

Filmin Sorusu: Hayata kaç kez çalım attınız ?


Garez filminin yapımcısından bir korku filmi daha Labirent 3D. Özgün Japon korku filmi Labirent 3D konusu çocukluğunun geçtiği şehire dönen Ken burada eski çocukluk arkadaşları olan Motoki ve Rin karşılar. Gözleri görmeyen Rin ile Motoki, beraberlerdir ve birlikte yaşıyorlardır. Yıllar sonra bir araya gelen bu üçlünün, aslında dörtlü olduğu zamanlardan bir arkadaşları, Yuki'de onlara katılmışıtır. Fakat Yuki'nin dönüşü, Rin, Motoki ve Ken üzerinde sevinçten çok şaşkınlık yaratır. Çünkü Yuki tam on yıl önce ortadan kaybolduğundan beri, ne arkadaşları, ne de ailesi ondan haber alabilmiştir. Onu en son gördükleri, lunaparktaki Korku Evi'nden sonra, Rin'in kapısının önünde aniden çıkagelmesi hepsini şüpheye sokmuştur.

Tür: Gerilim, Korku, Gizem

Sinemada Gösterim Tarihi :
14 Mayıs 2010

Labirent 3D fragmanını izle

Filmin Sorusu: Siz eski çocukluk arkadaşlarınıza ne kadar güvenebilirsiniz ?


Eskinin sineması, vazgeçilmezi olarak hatıralara marka olan Selvi Boylum Al Yazmalım filmi 32 yıl sonra yeniden karşımıza geliyor. Türkan Şoray, Kadir İnanır, Ahmet Mekin ve Nurhan Nur'un oynadıkları Selvi Boylum Al Yazmalım filminde, köylü kızı Asya ile kamyon şoförü İlyas'ın dağlarda başlayan, sonra da mutlu bir evliliğe dönüşen aşkı anlatığını bilmeyen yoktur herhalde.

Aradan yıllar geçmiştir. Samet bebek büyür, Cemşit'e baba der. Asya belki bir gün geri döner diye İlyas'ını hep beklemiştir. Ve sonunda beklentisi boşa çıkmaz. İlyas geç de olsa bir gün geri döner ve yarım kalan mutluluğu, kadınını, çocuğunu ister. Fakat Asya iki erkeğin arasında kalmıştır. Biri sevdiği, beklediği çocuğunun gerçek babası diğeri ise onlara en zor zamanlarında evini ve gönlünü açıp sahip çıkarak emek veren bir başka erkek. Sevgi mi daha ağır bascak, yoksa emek mi...

Tür: Dram, Romantik, Yerli

Sinemada Gösterim Tarihi : 14 Mayıs 2010

Selvi Boylum Al Yazmalım fragmanını izle

Filmin Sorusu: Siz hangisini tercih edersiniz; Sevgi mi Emek mi?


Zenginden al fakire ver hesabı mantığı ile kurgulanmış halk kahramanı Robin Hood artık sinemalarda. Başrollerinde Gladyatör filminin oyuncusu Russell Crowe oynadığı Robin Hood filminde; 13. yüzyıl İngiltere'sinde Robin Hood ve arkadaşları, yaşadıkları köydeki haksızlık karşısına dikilmiştir. Krala karşı isyana kalkışan Robin Hood ve arkadaşları güçler dengesini sonsuza kadar değiştirmişlerdir. Kimileri için kahraman kimileri içinse hırsız olan Robin Hood aslında her zaman iyilerin yanında olmuştur.

Tür: Aksiyon, Dram, Macera, Savaş

Sinemada Gösterim Tarihi : 14 Mayıs 2010


Robin Hood film fragmanını izle

Filmin Sorusu: Şimdinin halk kahramanı siz olsaydınız ne yapardınız?

Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar