Yerli gerilim ve komedinin bir arada olduğu film Vavien. İsmi bira tuhaf olan Vavien konu olarak; Celal, karısı ve çocuğuyla mutsuz bir hayat sürmektedir. Abisi Cemal ile birlikte ortak oldukları elektrik dükkanında da işler pek iyi değildir. Abisi ile tek eğlencesi Samsun'da pavyona gitmektir. Pavyonda çalışan Sibel Ceylan'a olan aşkı Celal'in başına dert açacağı bellidir. Karısı Sevilay, Almanya'da yaşayan babasının gönderdiği paraları biriktirerek saklamaktadır. Bu paranın kurtuluşu olduğunu düşünerek bir plan yapan Celal'i değişik sürprizler beklemektedir. Fragamanını izleyerek devam edebilirsiniz.

Vavien film fragmanını izle


Sil süpür yerli komedi filmi. Geniş aileden tanıdığımız Ufuk Özkan başrollerinde oynadığı Süpürrr filmi knu olarak; Oğuz üç yıldır birlikte olduğu Naz ile evlenmeye karar vermiştir. Ama ortada ufak bir engel vardır. Naz'ın babası kızını milli formayı giyen birisine vermeye söz vermiştir. Çaresiz kalan Oğuz, umudunu bitirmeye başladığı anda televizyonda hiç bilmediği bir spor dalı Curling görür. (Curling:42 metre boyu, 4,3 metre eni olan buzdan bir pist üzerinde oynanan bir olimpik takım oyunudur. Buz üstünde oynanan satranç oyunuda denilebilir). Oğuz ve arkadaşları curling takımı kurar ve fazla kimsenin bilmediği bu spor ile basit yoldan Milli Sporcu olmaya karar verirler.


Süpürrr fragmanını izle


Bu filmde aşk başka dilde dram konulu filmde, doğuştan işitme engelli olan Onur ile çağrı merkezinde çalışan Zeynep'in yaşadıkları aşkı anlatıyor. Aşkın kendilerini değiştirmesine izin verişini ve bununla birlikte değişen hayatların şiirsel bir dille anlatılıyor.

Başka dilde aşk filmi fragmanı


İhanet, ansızın gelen aşk ve bir erkek üc kadın, tehlikeli bir aşk ücgenine hazırmısınız Acı Aşk ile bu sahneleri tadabilirsiniz. Eskişehir'de bir üniversitede edebiyat öğretmenliği yapmakta olan Orhan, evlenmeyi planladığı Ayşe ile yollarını ayırıp İstanbul'a gelir. Ve Oya ile evlenir. Evliklerinin ilk günlerinde yaşadıkları kötü olaylar ile birlikte kendini zor bir aşk üçgeninin ortasında bulur.Bu arada da yeni tanıştığı öğrencisi Seda, Orhan’ı çıkmaza sürüklemektedir. Üç kadın arasında kalan Orhan'nı zor günler beklemektedir. Dram ve romontik dolu sahneleri ile Acı aşk filmi sizleri bekliyor.

Acı Aşk fragmanını izle


Bol aksiyonun, maceranın hat safhada olduğu film Avatar. Terminetörlerin, robotların, insanların, tuhaf yaratıkların savaşı. Bilim kurgunun farklı bir yapısı. Yeni keşfedilmiş gezegende dünyada çok az rastlanan çok değerli olan bir elementten bol miktarda bulunmaktadır. Ancak bir sorun vardır. Gezegenin sahipleri ve doğası gereği madenciliğe izin vermekmektedirler. Asıl sorun 3 metre boylarında Navi ismindeki yaratıklardır. Bilimadamları bu sorunu çözmek için Navi görünümlü yaratık yapmaya karar verirler. Navi ve insan Dna melezini karıştırarak yarı insan yarı Navi oluşturmuştur. Amaç insanlarla navilerin arasında savaş çıkmaması. Avatar projesinin liderini oynayan Weaver, amacı Navi'ler ile barışçıl yollardan temas kurmaktır.

Avatar filmi fragmanını izle

Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar