New York’ta DEA ajanı olan Max Payne, hayatta her şeye sahiptir. Çok iyi bir işi, mükemmel bir eşi ve güzel bir kızı vardır. Ama günün birinde evine döndüğünde eşiyle kızını vahşice öldürülmüş bulunca bu güzel hayatı bir anda kabusa dönüşür.

Kendi başına cinayetin peşine düşen Payne, çeteler, acımasız işbirlikleri ve şehrin gördüğü en şiddetli fırtınanın içine sürüklenir. Kaybedecek hiçbir şeyi kalmamıştır. Ailesine duyduğu sevgi ve özlemle cinayetleri ve şehirdeki pislikleri çözmek için biçilmiş kaftandır. Ama yeraltı hayatının karanlığıyla uğraşırken başka dünyalardan düşmanlar da onu karanlığa iter.

Özlemle beklediği intikamın vakti gelmiştir!

Video oyunundan perdeye uyarlanan “Max Payne”in başrolünde Mark Wahlberg var. John Moore’un yönettiği filmde Wahlberg’e Mila Kunis, Beau Bridges ve Chris O’Donnell eşlik ediyor. Senaryosunu Beau Thorne’un yazdığı filmin müziklerini ise Marco Beltrami hazırlamış.

Max Payne Fragmanı izle;


Duygularınızı anlatacak doğru kelimeleri bulamadığınızda kendinizi nasıl ifade edebilirsiniz ki

Yaşadığı sarsıcı olayın ardından sessizliğe bürünmüş olan Melinda (Kristen Steward), lise hayatını dışlanmış bir genç olarak sürdürmektedir.

Peki, Melinda annesinin ilgisizliğine ve arkadaşlarının alaycı tavırlarına rağmen iç dünyasında yaşadıklarını kelimelere dökecek cesareti bulabilecek midir

Laurie Halse Anderson’ın büyük beğeni toplayan, ödüllü romanından uyarlanan filmde, Panik Odası’ dan tanıdığımız genç oyuncu Kristen Stewart’ a kusursuz performansıyla Elizabeth Perkins (Cats&Dogs, The Flintstones) eşlik ediyor.

Oyuncular : Kristenh Steward , Eric Lively

Yönetmen : Jessica Sharzer

Yıl 2004

Konus Benimle Fragmanı İzle;


Elif, iki çocuk annesi, sıra dışı bir pavyon kadınıdır. Tarihçi olan babasının aşıladığı dünya görüşünün de etkisiyle, yaşadığı bütün olumsuzluklara rağmen insan kalmayı başarabilmiştir. Çocuklarına “ne yapıp yapacaksınız; ama yaşamınızı kimseyi incitmeden yaşayıp bitireceksiniz” diye öğüt vermiştir hep.

Bataklıkta dans etmek kadar zor olan hayatını defalarca bitirmeye çalışmıştır Elif. “Bu hayatı yaşamayı beceremiyorum” der, kendi kendine sık sık; ama eli kolu bağlıdır. Çünkü iki çocuk anasıdır Elif ve bu dünyaya çocuk getirmek onun hayattaki en büyük hatasıdır. Ne yapıp, ne edip çocukları büyüyene kadar sürdürecektir hayatını…

“İki bebek, iki şizofren kardeş, birde alkolik, kocan varsa… ve kış günü aç bir halde sokakta kalmışsan, pavyon çok iyi bir alternatiftir. Karnını doyururlar, iki kuruş para verirler, yatacak sıcak bir yerin olur ve bir anda umutsuzluğun umuda dönüşüverir. Ayrıca bu dünya, sizin yaşadığınız dünyadan çok daha net ve temizdir. Bu dünyada kimse kendini gizlemez, neyse odur.
Hayatta herkes bir şekilde senden yararlanmak ister; burada hiç olmazsa bunu açıkça dile getirirler” der Elif, dışarıdaki hayata yeğlediği “Pavyon Hayatından” söz ederken.

Hayat ona oyun etmiştir.
Hem de başa çıkılası olmayan nice oyunlar…
O, bir Yaşam Arsızı’dır.
Ve
Her şeye rağmen yaşamak zorundadır.Dram sineması.

Kaynak www.sinemalar.com

Yasam Arsızı Fragmanı İzle


Emekli otomobil işçisi Walt Kowalski günlerini evde yaptığı tamirat, bira ve berberine yaptığı aylık ziyaretlerle geçirmektedir. Ölen karısının son arzusu kilisede günahlarını itiraf etmesi yönünde olsa da M-1 piyade tüfeğini temiz ve hazır bulunduran, hayata küsmüş bir Kore Savaşı gazisi olan Walt için itiraf edecek hiçbir şey yoktur ve köpeği Daisy’den başka kimseye içini dökecek kadar güvenmemektedir.

Bir zamanlar komşusu olarak adlandırdığı kişilerin hepsi taşınmış ya da vefat etmişler, yerlerini nefret ettiği, Güneydoğu Asya kökenli Hmong göçmenlerine bırakmışlardır. Gördüğü hemen her şeye kızmaktadır: sarkık yağmur olukları; fazla büyümüş çimler; etrafını saran yabancı yüzler; mahallenin kendilerine ait olduğunu sanan amaçsız Hmong, Latin ve Afrika-Amerika gençlerinden oluşan çeteler; büyüyüp birer yabancı olan çocukları

Bu sinemada Aksiyon Dram Gerilim vardır.

Gran Torino bir 2008 Amerikan tiyatro filmi yönettiği, ve Clint Eastwood stars üretilir. Film bir yol dört yıl sonra rol hareket için Eastwood dönüşünden işaretleri - Son lider olma Million Dollar Baby. Filmin yanı sıra Eastwood's genç oğlu Scott Eastwood bir ağırlıklı Hmong döküm özellikleri. Eastwood's büyük oğlu Kyle Eastwood, skora verilmiştir. Film, tiyatro için 12 Aralık 2008 tarihinde Kuzey Amerika'da sınırlı bir sürümü, ve daha sonra 9 Ocak 2009 tarihinde geniş bir açıklaması için açıldı

Gran Torino Fragmanı izle


Bu ironik ve iyimser dramın kahramanı, limon ağaçlarını korumak için İsrail devletiyle mücadeleden sakınmayan Filistinli bir dul kadın, Selma. Duvarın İsrail tarafına İsrail savunma bakanı bir villa inşa edince, Selma’nın limon bahçesi, ulusal güvenliği tehdit eden bir unsur olarak tanımlanır ve yıkılmasına karar verilir.

Hakkını ve limon ağaçlarını korumak için elinden geleni esirgemeyen Selma, tuttuğu avukata aşık olup, bir de üzerine davası uluslararası bir hadiseye dönüşünce her şey karmakarışık olur.

Gösterim Tarihi: 27 Şubat 2009
Yönetmen: Eran Riklis
Oyuncular: Hiam Abbass, Doron Tavory, Ali Suliman, Rona Lipaz-Michael, Tarik Kopty
Senaryo: Eran Riklis, Suha Arraf
Müzik: Habib Shadah
Görüntü Yönetmeni: Rainer Klausmann
Tür: Dram
Süre: 106 dk
Yapım Yılı: 2008
Ülke: İsrail / Fransa / Almanya
Dağıtımcı: Tiglon

Limon Ağacı Fragmanı izle

Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar