Terra yı Kurtarmak

Terra'yı Kurtarmak birazcık oyuncak hikayesine benziyor. Benzemese bile ikisininde ortak iki yanı var animasyon. Dünya artık yok olmusştur ve son kalan insanlar ise bir uzay gemisindedir. Yaşayabilcekleri yeni bir gezegen aramaktadırlar. O sırada terra gezegenine rastlarlar, üzerinde zeki ve barışcıl canlılar yaşamaktadır. İnsanlar bu gezegeni ele geçirmek ve yerleşmek için terralılara savaş açarlar. Terra yı Kurtarmak adındanda anlaşılacağı gibi macera dolu bir filme benziyor.

Terra yı Kurtarmak Fragmanını İzle

Kobra nın Yükselişi

Filmin asıl adı G.I. Joe: The Rise of Cobra türkce karşılığı G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi, sineremanın ismini öğrendiysek konusuna geçelim. Kobra nın Yükselişi fligramındada görüldüğü üzere aksiyon ve macera yüklü.

G.I. JOE takımı Mısır çöllerinden kutup buzullarının altındaki sulara kadar her yeri karış karış en gelişmiş casusluk ve askeri ekipmanları kullanarak yozlaşmış silah satıcısı Destro ile gizemli Cobra örgütünün dünyayı kaosa, kargaşaya sürüklemesine engel olmaya çalışmaktadır.

Aşırı derece teknoloji ve bilim kurgu yüklenen bu film macera ve aksiyon yönünden izlemeye tavsiye edeceğimiz filmlerden. Kobra nın Yükselişi hakkında yazacaklarımız bu kadar fragamını izleyerek filmi az cok anlayabiliriz.

Kobra nın Yükselişi Fragmanını İzle

G.I. JOE trailer in HD

Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar