Haftanın filmide diyebiliriz. Vampirlerden zevk alan, macera ve aksiyon isteyen, arada teknoloji ve bilim kurguda içeren sinema izlemek isterseniz Vampir İmparatorluğu isteklerinizin biçilmiş kaftanı. Ölümsüzlük ile insanlık arasındaki büyük savaşı izlemek isteyenlere bu film.

Başrollerinde örümcek adam filminden tanıdığımız Willem Dafoe, Ethan Hawke, Sam Neill oynadığı Vampir İmparatorluğu, 2019 yılında gizemli bir salgın virüs yüzünden dünya nüfusunun çoğunluğunu vampire dönüştürmüştür. İnsan ırkı artık tükenme sınırındadır. Kalan insanlar vampirlere yemek olmammak için gizlenmek zorundadırlar. Artık tüm kontrol insan kanıyla beslenmeyi reddeden vampir araştırmacı Dalton'ın elindedir. Dalton vampirlerin açlığını giderecek, kana alternatif bir maddeyi geliştirmeye çalışmaktadır. Bu çalışma ve savaşıda izlemek bize düşmektedir.

Vampir İmparatorluğu fragmanını izle


Filmin Sorusu: Sevgilinizin vampir olduğunu sonradan öğrenseydiniz napardınız?



Walt Disney gitmek isteyenler, gidenler olmuştur. O harika diyarda macera yaşamak isteyenlere ailece izlenebilcek güzel bir sinema Alis Harikalar Diyarında Harikalar Diyarında ki Alice yani Alis karşılayanlar arasında Mad Hatter karakterini canlandıran Johnny Depp de bulunmakta. Bu yapımda Johnny Depp ve Tim Burton yedinci kez bir araya geliyorlar. Yine Tim Burton'ın ayrılmaz oyuncu ekibinden, aynı zamanda eşi olan Helena Bonham Carter'da Kırmızı Kraliçeyi canlandırmakta. Çılgın Şapkacı rolünde ve Mia Wasikowska, çocukluk arkadaşları beyaz tavşan, tweedledee ve tweedledum, fare, tırtıl, cheshire kedisi ve çılgın şapkacıyla yeniden bir araya gelen 19 yaşındaki Alis rolünde. Bu bölümde Alis kaderini bulmak için fantastik bir yolculuğa çıkar ve Kupa Kraliçesinin korku krallığına son verir. Bu sondan sonra belkide harikalar diyarını bir daha göremeyiz.


Filmin Sorusu: Sizce dünyanın en harika yeri neresi?


Delikanlılığı, arkadaşlığı, sevgi, aşkı, hüznü, komediyi sevenler bu film tavsiyedir. Delikanlılık adam yaralamak değil yaraları sarmaktır diyor Eşrefpaşalılar. İzmir Eşrefpaşa'dan çıkıp gelip İstanbul'a yerleşmiş iki dosttan biri olan Tayyar, güç ve makam arzusu içinde büyük bir mafya lideri olurken, Davut ise, küçük mahallesinde namusuyla yaşayıp, kahvesini işletmektedir. İki dostta aynı kızı sevmiş ancak Madam Eleni Davut'u sevmesine rağmen Tayyar ile evlenmek zorunda kalmıştır. Ve sonra dünyaya birde kızı Duygu gelir. Ancak Tayyar, Madam'ın gönlünün Davut'ta olduğunu bildiğinden bu duruma hazmedemeyip kızıyla Madam'ı ortada bırakır. Tayyar intikam peşine düşmüştür ve bunu Davut'un evlatlığı Nusret'i kendi yoluna çekerek yapacaktır... Sinema böyle vurdulu, kırdılı; dram, komedi ağırlıklı gitmektedir...

Eşrefpaşalılar fragmanını izle


Filmin Sorusu: Üzerinden yıllar geçmiş dostluğun arası sizce nasıl bozulur?


Zorlu bir hayatta güzel bir şarkı söylemek isteyen, hayatını müziğe adamış birinin izlemesi tavsiye film Çılgın Kalp. 3 dalda oscar adayı, 2 dalda altın küre ödülü almış bir film. Filmde müzisyenin hayatından kesitler vermekte. Bad Blake birden fazla evlilik yağmış kötü bir şöhret yakalamış ve bol miktarda alkol alan geçkin bir country müzisyenidir. Bu arada contry ABD'nin güneydoğusunda yaşayan beyaz insanlara özgü müzik tarzıymış. Alkol problemi yaşan gitarist Blake'in hayatı her geçen gün daha kötüye gitmekte. Onun bu kötü giden hayatına genç gazeteci Jean yardım edecektir. Gazeteci yüzünden hayatını kendini yeniden keşfedecektir.

Çılgın Kalp fragmanını izle


Filmin Sorusu: Sizce müzik ile uğraşmak için çılgın olmakmı gerekir ?


Görmediğin bir şeyden nasıl kaçarsın? düşündünmü hiç. İçinde bazen olur insanın bazı sesler bazı yerlere şeylere sürükler. Bu filmde tam böyle insanlara göre. Yerli korku ve gerilim filmi Ses başrollerinde Selma Ergeç, Mehmet Günsür gibi oyuncular oynuyor.
Derya yani Selma Ergeç bir bankanın telefon çağrı merkezinde çalışan annesiyle birlikte yaşayan genç bayandır. Derya her zamanki işler ve hayatı devam etmektedir. Ama gaipten çıkagelen sesler duymaya başlayana kadar. Derya başlangıçta Ses'i duymamazlıktan gelir ama Ses kısa sürede Derya'nın hayatını kontrol etmeye başlamıştır. Genç bayanın bankadaki patronu Onur'u takip etmesini isteyen ses, böylece Derya'nın hayatının olumsuz yönde etkileyerek kabusa çevirir.

Ses film fragmanını izle


Filmin Sorusu: Bu film sizce Ses getirirmi?

Başrollerinde Morgan Freeman, Matt Damon gibi ünlü aktörlerin oynadığı Yenilmez filmi, siyasetci ve sporcu arasında geçen biyografik, dramatik filmde Nelson Mandella'nın ülkesinin birliği beraberliği sağlamak amacı ile Güney Afrika futbol takımı kaptanıyla yaptığı işbirliğinin hikayesini anlatmakta. Yeni seçilen Mandela, milletinin ırk ve ekonomik nedenlerden dolayı ayrımcılığa uğradığını bilmektedir. Mandela sporun gücü sayesindeinsanları birleştirebilceğine inandığı için, 1995 Dünya Kupası'nda Güney Afrika futbol takımını destekler. Filmin fragmanını izleyerek daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yenilmez film fragmanı

Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar