Aksiyon ve macare içerikli sinemayı severmisiniz? Peki ninjaları severmisiniz ikisinede cevabınız evet ise Ninjanın intikamı filmi tam sizelere göre. Film konu olarak; dünyanın en ölümcül suikastçilerinden olan Raizo'yu konu almakta. Raizo, çocukken, varlığı bile bir söylence olarak kabul edilen gizli örgüt Ozunu Klan'ı tarafından sokaklardan alınıp bir ölüm makinesi olmak üzere her türlü zorlukları göstererek eğitilmiş. Arkadaşının klan tarafından acımasızca öldürülmesini bir türlü unutamayan Raizo, örgütten kaçarak ortadan kaybolur. İntikamını almak için hazırlıklara başlar. Berlin'de, APT ajanı Mika Coretti (Naomie Harris) birçok siyasi cinayeti Uzak Doğu'daki bir yeraltı örgütüne bağlayan yüklü bir para davasıyla karşılaşır. Amiri Ryan Maslow'un emirlerini hiçe sayan Mika, cinayetlerin ardındaki gerçeği öğrenmek için çok gizli dosyaları karıştırmaya başlar. Araştırmaları onu hedef haline getirmiş ve Ozunu Klan'ı onu öldürüp sonsuza dek susturması için Takeshi'nin liderliğinde bir suikast ekibi gönderir.Raizo, Mika'yı saldırganların elinden kurtarır, ama Klan'ın, ikisi de ölene dek durmayacağını bilmektedir. Ninjanın intikamı filmini devamını fragmanını izleyerek tamamlayabilirsiniz.

Ninjanın intikamı fragmanını izle


Ünlü oyunculardan Gerard Butler oynadığı Adalet peşinde filminde sorumluluk sahibi bir aile babasıdır. Clyde Shelton'un hayatı evine girip eşinin ve kızının vahşice öldürülmesinden sonra değişmektedir. Zaten filmde bunla başlamaktadır. Eşinin ve kızının katilleri yakalandıktan sonra davaya Philadelphia'da genç bir savcı olan Nick Rice atanır. Savcı kendisi farklı düşünmesine rağmen patronunun baskısıyla şüphelilerden birine hafif bir ceza verilmesi için elinde geleni yapmaya çalışır. Şüpheli serbest kalır ve bundan 10 yıl sonra ölü olarak bulunur. Bu sefer gözler Clyde Shelton'un çevrilir. Bu dram ve gerilim dolu sahnelerin izlemek için Adelet Peşinde fragmanınıa bakabilirsiniz.


Adelet Peşinde fragmanını izle



Şimdiden söyleyelim ilginc bir korku filmi Let The Right One In. 1982 yıllarında geçen hikayede 12 yaşındaki Oskar'ın hayatı , kendi yaşlarında bir çocuğun mahalleye taşınması ile değişmeye başlar. İlginçliği burdandır ki yeni taşınan bu komşu soğuktan pek etkilenmeyen, güneş ışığına dayanamayan ve geceleri dışarı çıkan bu beyaz yüzlü ve gizemli bir kız. Ve bu kız ile Oskar arasında bir arkadaşlık gelişir. Eli'nin taşınması ile aynı zamanda yakınlarda cinayetler işlenmeye başlanır. Cinayetlerin sebeebi ortaya çıkar çünkü arkadaşı olan Eli bir vampirdir. Bundan sonra Oskar'ı iyi bir seçim başlar. Korku, gerilim ve gizem dolu Gir Kanıma filmini fragmanı ile devam edebilirsiniz.

Gir Kanıma fragmanını izle


İlk atlantis okyanusu uçarak geçen bayanın hayat hikayesini anlatılıyor filmde. Hilary Swank'in canlandırmış olduğu Amelia Vidal kadın bir pilot sergilediği cesareti anlatıyor. Uçuşlarıyla ünlenmiş olan Amelia tarihi bir karakter olmuş. 1937 yılında Pasifik Okyanusu'nun üzerinde dünyayı turlamak için yola çıkna ve daha sonra kayıplara karışarak haber alınamayan Amelia Vidal'ın hayatı ve Ewan McGregor'ın canlandırdığı Gene Vidal ile aşkı üzerine kurulmuş olna dram filmi

Amelia filmi fragmanı izle

Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar