İnanılmaz güçlere sahip genç robot Astro Boy. Dahi bir bilim adamı Dr. Tenma tarafından yapılmıştır. Mavi enerji yapılan Astro Boy süper güçü, x-ray görüşü, hızlı ve uçma yeteneğine sahiptir. Bir yolculuğa çıkan Astro Boy, yol boyunca birbirinden renkli karakterlerle karşılaşır ve tanışır. Maceraları sırasında insan olmanın keyfini ve duygularını keşfetmiştir. Arkadaşlarının ve ailesinin tehlike altında olduğunu öğrenince müthiş süper güçlerine başvurmaya karar verir ve Metro City’e dönmek ve sevdiklerinin hayatını kurtarmak için harekete geçer. İşte bu mütiş macera dolu animasyon filmini aileniz ile izleyebilirsiniz.




Biraz romantik birazda dram içerikli bu yerli sinema adındanda anlaşılacağı üzere resim ile alakalı bir film. Resim yapmayı çok iyi bilen 12 yaşındaki Marco’nun hayalleri, babasının onu bir gün üç sokak ressamı ile tanıştırmasıyla bambaşka bir mecra başlar. Marco, ressamların birlikte büyüttüğü 18 yaşındaki resim öğretmeni Lorella’ya aşık olur ancak Lorella suluboya resmi küçümseyen bir sanat koleksiyoncusuna aşıktır... Fragmanı ile Suluboya filminin içeriğine göz atabilirsiniz.




Turnuvaya hazırmısınız? 10 milyon dolar 10 tetikçi 1 kazanan. Öl yada öldür. Bu aksiyon filmi dünyanın çeşitli yerlerindeki en acımasız katilleri büyük ödül kazanmak üzere sessiz bir şehirde buluştururlar. Güçlerini sergileyerek birbirleri üzerinde deneyerek turnuva yaparlar. Para babaları ise bu yarışı sayısız ekrandan izleyerek oyuncular üzerine idda ile para koyarlar.


Turnuva film fragmanı



Sabırsızlıkla beklene film 2012 bilim kurgu aksiyon macera içerkli film 2012 sinemalarda. Gelmiş geçmiş en iyi felaket filmlerinden biri olmakta. 1 Aralık 2012 tarihinde dünyanın sonunun geleceğini söyleyen Maya medeniyetinin bu söylentisi doğru çıktığı ve bir geleceğin anlatıldığı 2012 isimli filmde insanların hayatta kalma mücadelelerini gözler önüne seriyor. Ünlü aktörlerin oynadığı 2012 filmi baya etki bırakacak sinema dünyasına


2012 filminin fragmanını izle

Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar