Başrollerinde Örümcek Adam 1. serisinden tanıdığımız Willem Dafoe oynadığı korku ve erotik içerikli film deccal. Konu olarak çocuklarının ölümünden sonra genç çift, evliliklerindeki sorunları çözmek ve düzeltmek için ormanda buldukları bir dağ evine taşınırlar. Fakat aralarındaki ilişki daha tuhaflaşarak herşey kötüleşir.

Tür: Dram, Korku, Erotik

Sinemada Gösterim Tarihi : 11 Haziran 2010


Deccal film fragmanı

Filmin Sorusu: Sizce filmin ön görünüşte ana teması nedir?


Ailece izleyebilceğiniz fantastik komedi filmi. Nanny McPhee Büyük Patlama isimli fantastik filminde, zaman cizgisinde ileriye doğru atlayış yapan Dadı McPhee, kocasının savaşa gitmesinden sonra aile çiftliğini tek başına idare etmeye çalışan genç anne Bayan Green'ın kapısına gelir. Bayan Green'ın çocuklarının başının dertte olduğunu fark eder. Eve yerleşen, hiç de ayrılmaya niyeti olmayan küstah ve iğrenç iki kuzene karşı mücadele başlar...

Tür: Aile, Fantastik, Komedi

Sinemada Gösterim Tarihi : 11 Haziran 2010


Nanny McPhee Büyük Patlama fragmanı


1981 yılında, KGB'den Albay Grigoriev, Brezhnev sonrasında komünizmin geldiği hale tanık olup bu ideale dair olan inancını yitirip, dünyayısını ve kendisi değiştirmeye karar verir. Moskova Thomson'da çalışan bir Fransız mühendis ile iletişime geçer ve ona çok gizli, özellikle de Amerika'yı ilgilendiren dökümanları aktarmaya başlar. Ele geçirilen bu dökümanlar Soğuk Savaş için en önemli casusluk bilgileridir.

Tür: Gerilim

Sinemada Gösterim Tarihi : 11 Haziran 2010


Elveda film fragmanı

Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar