Askeri gerilim ve aksiyon dolu Ölümcül Tuzak filmi, muharebe sırasında bombaları etkisiz hale getirmekle görevli askerlerin yaşamından bir kesiti anlatıyor. Yeni atanan çavuşun, yüksek eğitim almış bir grup askeri şiddet dolu bir çatışmaya gönderir. Çavuş adeta ölüme meydan okurca kaygısızca davranmaktadır. Askerlerini bıktıran bu çavuşu önlemeye çalışırken birde şehirde kaos başlar. İçersinde birazda dram ekli bu film sizleri bekliyor.


Ölümcül Tuzak film fragmanı



Adı biraz tuhaf gelicek ama yerli güzel bi dram filmi Kampüste Çıplak Ayaklar Konusu; Bugüne kadar Hindistan’a yolculuk yapan ve yapılan spritüel yolculuk sonrasında hayatları değişen insanlar temasına takla attıran, farklı bir açıdan ele alan ve Türkiye’deki gençlerin hayatına odaklanan bir film aslında. Sinema İstanbul’daki bir Üniversite’de geçmektedir. Adını bilemiyecez.

Farklı sorunları olan gençlerin bulunduğu sınıfın kapısı bir gün açılır ve içeri adı Şiva olan Hintli bir kız girer. İlk başta herkesin giysileri ve görünüşünden dolayı alay ettiği kız, sonradan herkesin arkadaşı olacak ve farklı kültürden gelmenin verdiği farklı bakış açısı, inançlar, mitolojik hikâyelerin yardımıyla onların hayatını değiştirecektir. Tipik bir film işte. Ama bu film biraz farklıdırki hiç kimsenin bilmediği bu Hintli kızın bir sırrı olduğudur. Kampüste Çıplak Ayaklar fragamını izleyerek filmden farklı duygular çıkarabilirsiniz.




Matrak Adamlar filminde insanın hayatındaki en büyük mücadelenin komedisini gözler önüne seri veriyor. Ölümüne az bir süre kalan ünlü bir komedyen ve elde ettiği ikinci bir şansla neler yaptığının hikâyesi olan filminde Apatow, ünlü gibi oyuncuları yönetiyor. Apatow daha önce hiç bu kadar açıkça gündeme gelmeyen bir soru yöneltiyor: En baştan başlama şansınız olsaydı, aynı ahmak olmaya devam eder miydiniz? diye bu komedi filmini kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Matrak Adamlar fragmanını izleyerek devam edin


Matrak Adamlar fragmanını izle



Yaşamdan kesitleri tam olarak sunan Karanlıktakiler filmi gerilim ve dram konulu sinemada; Egemen 30’lu yaşlarını aşmış, bir reklam ajansında ofis boy yani işyerlerinde her türlü fuzuli işi yapan ortacı olarak çalışan ve ilerleyen yaşına rağmen annesi Gülseren ile aynı evde yaşamak zorunda olan genç bir adamdır. Annesinin zihinsel kararmalarıyla geçen bir hayat Egemen için, evlerinin içine gizlenmiş, belki de sadece onlar için hazırlanmış ufak bir cehennem gibi. Gülseren içinse hayattaki tek varoluş nedeni. Gerisi kâbus, sakinleştiriciler, bitmeyen bir huzursuzluk ve tedirgin bir ruhtur oluşmuştur. Gençliğinde yaşadığı travmaların etkisiyle kendini ev yaşamına hapsetmiş ve hayatla bağlarını kopuştur. Yanında olmasını istediği tek kişi Egemen’dir. Oğlunu ondan ayıracak olan herhangi bir düşünce bile onu ciddi bir çılgınlık nöbetine girmesi için yeterlidir. Tamamı günlük yaşama yakın olan Karanlıktakiler filmini fragmanı ile baş başa bırakıyoruz sizleri.


Karanlıktakiler fragmanını izle



10 dalda akademi ödülü alan Japon dram filmi Son Veda konu olarak Daigo ve karısı Mika ile memleketine dönmektedir. Çalışmak için gittiği şirketin işi, cesetlerin yakılmadan önce törensel olarak tabutlanması dır. Ölümün çeşitli biçimleriyle karşılaşan Daigo ve tabutlama işleminin bir şekilde hayata saygıyı ifade ettiğini anlamaya başlamaktadır. Son Veda mika kocasının işi bırakmasını ister, ancak red cevabı aldığında ailesinin yanına döner. Yalnız kalsada yaptığı işin değerine inanmaya devam eden Daigo hayatla nasıl başa çıkacağını bilememektedir. Sinema böyle dramatik bir şekilde devam eder. Fragmanını izleyerek filmi görsel olarak anlayabilirsiniz.

Son Veda fragmanını izle



İşte Acı işte dram. Erzincan’ın ikibin metre yüksekliğindeki bir dağ köyünde çekilen Acı filmi, insana yakışır bir şekilde yaşamak için insanca olmayan her şeye hayır demek gerektiğini anlatmaya çalışan, insana hayata ve evrene dair bir hikâye anlatılıyor yerli sinemada. Sinemada, iki ayrı insan, iki ayrı dünya bir araya geliyor ve anlatılmaya çalışılan dede torun ilişkisi, kuşak çatışmaları olağanüstü bir gerçeklikle ortaya konularak iki kişilik bir dünya oluşuyor.


Acı film fragmanını izle



Full aksiyona hazırmısınız, içeriği bol bilim-kurgu türlerindeki Oyuncu filminde 300 spartalıdaki Gerard Butler oynamakta. Konu olarak Oyuncu toplumdan uzak bir yaşam süren milyarder Ken Castle, tartışılan bir oyun biçimini oluşmuş. Bu oyun milyonlara fantezilerini tüm dünyanın gözü önünde sergileyebilme imkânı sağlayan ve olağanüstü popüler bir hale gelen çok oyunculu bir online oyun dur. Fakat oyun yeni ve korkunç bir boyut kazanmak üzeredir. İnsanlar insanları oynayacaktır. Oyun severelerin şiddetle tavsiye edeceğimiz bir film.

Oyuncu film fragmanını izle

Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar