Tıkanma

Tıkanma ingilizce fligramının resmi farklı türkcesinin farklı bu fark birinde erkeğin bayanı ağzına atması diğerinde kızların arasında boğması. Ünlü Dövüş Kulübü'nün yazarı Chuk Palahniuk'un aynı adlı romanından uyarlanan Tıkanma, modern aileyi ve bencil toplum düzenini yerden yere vuran, çarpık bir mizah anlayışıyla örülü, gayet sivri bir komedi ve dram yüklü bir film. Bu yapıtın anti-kahramanı Victor, bir seks bağımlısı. Malumdur ki üstüne üstlük, annesi Ida, Alzheimer hastası. Victor, annesinin hastane masraflarını karşılamak için saçma işleri yapıyor pahalı lokantalara gidip sonradan para sızdırmak için boğazına yemek kaçmış numarası yapıyor. Victor'un hayatı, annesi için yeni bir tedavi yöntemi öneren doktor Paige'le tanıştığında film kopuyor.

Tıkanma Fragmanı İzle



Van gölü değil kan gölü :). İşin espirisi bu yana gerilim korku ve macera yüklü bu film iki sevgili İngiltere’de hafta sonu tatilini geçirmek üzere Eden Gölü’ne türkcesi kan gölüne giderler. Mutlu saatler sonrasında kendilerine musallat olan bir grup gençle karşılaşırlar. Kendilerini kanıtlamak amacıyla şiddete başvuran bu gençler bir süre sonra altından kalkamayacakları bir yola saparlar ve bu noktadan sonra işler iyice karışır. Bundan sonra kovalamaca başlar.


Kan Gölü Fragmanı İzle

Kız Kardesimin Hikayesi
Hastalığı belli olmayan bir kız diyelim şuna. Anna hasta değilmiş ama on üç yaşına dek sayısız ameliyat, nakil ve operasyon geçirmiş. İğneler vurulmş. Hepsi ablası Kate'in çocukluğundan beri yakasını bırakmayan lösemiyle mücadele edebilmesi içinmiş. Kate ile tam dokularının uyması için laboratuar ortamında genleri özel olarak seçilen özel üretim bir çocuk olan Anna, ablasına ilik verebilmesi için dünyaya getirilmişti bu rolünü ve hayatını hiç sorgulanmamış bugune dek... İşte film böyle bu konuda cereyan ediyor. Cameron Diaz'ın oynadığı Kız Kardesimin Hikayesi dram yüklü sahneleri ile sizleri bekliyor.


Kız Kardesimin Hikayesi Fragmanını İzle



Cameron Diaz

Cameron Diaz30 Ağustos 1972’de Kaliforniya San Diego’da doğdu. Küba-Amerikan bir baba ile İtalyan ve Alman ırkından gelen yerli bir Amerikalı annenin kızı olan Cameron, 16 yaşında Hollywood’da bir partide tanıştığı fotoğrafçı sayesinde Elite Model Ajansı ile bir anlaşma imzaladı. Modellikteki başarısı Japonya, Avustralya, Morocco ve Paris’te çalışmaya, Mademoiselle ve Seventeen gibi dergileride resimlerinin çıkmasına ve Calvin Klein, Coca Cola ve Levi’s gibi büyük şirketlerin reklam kampanyalarında rol almasına neden oldu. 1994’de Jim Carrey’in başrol oynadığı "The Mask / Maske" adlı aksiyon komedi filminde sinema kariyerine ilk adımını attı. Oyunculuk deneyimi hiç olmamasına rağmen filmdeki yardımcı oyuncu rolü denemelerine katılması sağlandı. 12 kez geri çağrıldıktan sonra kadın başrol oyuncusu Tina Carlyle rolünde oynaması kararlaştırıldı.

Kaynak : http://tr.wikipedia.org/wiki/Cameron_Diaz

Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar