Böyle filmlerden bazen hoşlanırız çocukluğumuza döneriz bir an. Lilli ve Sihirli Kitabı daha cok komedi ve gizem ağır basmaktadır. Lilly 10 yaşında küçük bir kız çoğudur. Olaylar aniden gelişerek sihirli kitabın içinden koruyucu bir ejderha çıkar.
Hector küçük ama sakar sevimli bir ejderhadır. Surulunda ise; sihirli bir dünyadan gelen gizli bir cadıdır. Surulunda'nın amacı Lilly'i kendi varisi olarak hazırlamaya çalışmaya başlar. Bu işi Hector'a da anlatır. Eğer Lilly kendisini 99 saat içinde kendini cadılık konusunda ispatlarsa, bu ünvanı almaya hak kazanacamış. Bu arada sihirli kitap bir çok heyecan dolu maceralara götürür. Kitapta ayrıca şeytani büyücü Hieronymus'un tehlikeli ve korkunc işleri bulunmakta. Hieronymus'un hedefi dünyaya egemen olmaktır. Lilly ise Hieronymus ile mutlaka karşılaşarak kendisini yeni cadı olduğunu ispat etmesi gerekir. Ve sineremada böyle devam etmektedir...

Lilli ve Sihirli Kitabı Fragmanı İzle


Arkadaşımın Aşkı adından biraz anlaşılcağı üzere aşk ve komedi sinereması. Akıllı, güzel ve dikbaşlı Alexis, Dustin’in hayallerindeki kızdır. Fakat birkaç haftalık flört döneminin ardından aşk sarhoşu Dustin’in gözü açılmaya başlamıştır. Alexis’in ilişkiyi yavaşlatma çabası anlaşılır hale gelmiştir. Kadını kazanabilmek için elinden geleni yapmaya başlar ve çaresizlik içinde en iyi arkadaşı Tank’a gider.

Geri tepme uzmanı olarak tanınnan Tank, kadınları önce baştan çıkartıp sonra adeta delirterek onlardan ayrılma konusunda ustalaşmıştır. Sevgilisi tarafından bir kenara fırlatılmış erkeklerle sözleşme yaparak onların eski-sevgilileriyle ilişki başlatarak o kadınlara hayatlarının en berbat ilişkisini yaşatma artık mesleği olmuştur. okadar iğrenç bir deneyim yaşatır ki, onunla ilişki kuran kadınlar en kısa eski sevgililerine, denize düşen yılana sarılır deyimi yerinde ise koşarlar.

Ama bu sefer durumlar değişir Alexis onun blöfünü görebilen ilk kızdır. Alexis’in zekası karşısında şaşkına dönen Tank, en iyi arkadaşı Dustin’e duyduğu sadakat ile onun kız arkadaşına hissettiği tuhaf çekim duygusu arasında kalır...

Arkadaşımın Aşkı Fragmanı İzle


Müzede Bir Gece sineması macera ve komediden oluşmaktadır. Washington'da DC. Smithsonian Enstütüsü'nde gecenin geç vakitleridir. Rehberler evlerine dönmüş, ışıklar kapanmış, okul çağındaki çocuklar çoktan yataklarına girmiş mışıl mışıl uyuyorlar. Ancak eski gece bekçisi Larry Daley 'nin bir endişe sarmıştır ve cok geçmeden sonunda kendini akıl almaz bir maceranın içinde bulur. Bu sefer tarih gerçekten canlanır.
Müzede Bir Gece serisinin ikinci sineremasında, Larry dünyanın en büyük müzesinin koridorlarında inanılmaz bir savaşın ortasında bulur kendini. Ancak Larry eski cansız arkadaşlarını, onların sonunu getirebilecek bu durumdan kurtarmak zorundadır. Duvarlardaki resimlerden ve koridorlardaki roket gemi maketlerine kadar herşeyin kendi aklına gore hareket ettiği bir müzededir...

Müzede Bir Gece Fragmanı İzle


Hadigari Cumhur yerli dram birazda komedi olan yerli filmi, yorumcular olumlu konuşmasalarda tanıtalım ; Biraz kıskançlıkta iceren bu film Bodrum yöresinde tek geçim kaynağı olduğu , zeytinlik ve portakal bahçelerini erkek çocuklarına, bataklık olduğu ve işe yaramadığı ve mal bölünmemesi içinde deniz kenarlarını kız çocuklarına devir edilirmiş.
Seksenli yıllardan sonra yörede patlayan turizm, kız çocukları ile evlenen damatların kaderini değiştirmiş.
İngiliz, İskandinav ve Alman turizm acentaları ile anlaşan damatlar, işe yaramaz diye bırakılan eşlerine ait denize sıfır arazileri Beş yıldızlı otellerle donattılar. Kayınbiraderlerin tek varlığı narenciye bahçeleri ve bahçe içindeki evden bozma pansiyonlarıdır.
Küçük pansiyonları yörenin dokusu itibari ile çok otantik bulunmakta ve yeterli kazanç getirmekte olduğu halde kayınbiraderlerin gözü hep abla ve eniştelerinin otellerindedir. Kayınbiraderler kanunen ortak oldukları arazi üstüne yapılmış oteli ele geçirmek için olmadık yollara başvururlar. Sinerema böyle sürer...

Hadigari Cumhur Fragmanı İzle

Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar