Böyle filmlerden bazen hoşlanırız çocukluğumuza döneriz bir an. Lilli ve Sihirli Kitabı daha cok komedi ve gizem ağır basmaktadır. Lilly 10 yaşında küçük bir kız çoğudur. Olaylar aniden gelişerek sihirli kitabın içinden koruyucu bir ejderha çıkar.
Hector küçük ama sakar sevimli bir ejderhadır. Surulunda ise; sihirli bir dünyadan gelen gizli bir cadıdır. Surulunda'nın amacı Lilly'i kendi varisi olarak hazırlamaya çalışmaya başlar. Bu işi Hector'a da anlatır. Eğer Lilly kendisini 99 saat içinde kendini cadılık konusunda ispatlarsa, bu ünvanı almaya hak kazanacamış. Bu arada sihirli kitap bir çok heyecan dolu maceralara götürür. Kitapta ayrıca şeytani büyücü Hieronymus'un tehlikeli ve korkunc işleri bulunmakta. Hieronymus'un hedefi dünyaya egemen olmaktır. Lilly ise Hieronymus ile mutlaka karşılaşarak kendisini yeni cadı olduğunu ispat etmesi gerekir. Ve sineremada böyle devam etmektedir...

Lilli ve Sihirli Kitabı Fragmanı İzle


2 yorum

  1. Anonymous Says:
  2. ZAten çocuk filmi bu, o yüzden çocuk oynamış büyük oynamış önemli değil, konu zaten size göre değil, bence sıkıntı yapmanıza gerek yok.
    Çocuklar izlesin eğlensin, hayalgücü gelişsin amaç bu.

     
  3. Anonymous Says:
  4. Biraz fazlalaştı bu çocuk filmleri hakkaten, her köşe başında bir tane var. Ayrıca film isimleri bu filmde de olduğu gibi Türkçeye aynı şekilde çevrilmez. Filmin türünü isminde görmek ister bizim yurttaşlarımız. Örneğin filmde cinsellik geçiyorsa filmin adı ne olursa olsun Türkçe çevirisinde mutlaka şehvet, seks veya tutku kelimeleri geçer.

     

Yorum Gönder

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar