Delikanlı adamın filmide diyebiliriz. Başrollerinde Mustafa Üstündağ, Arzu Yanardağ, kurtlar vadisinden tanıtıdığımız Nihat Nikerel oynadığı Deli Dumrul filmi konu olarak bir delikanlının hayatını anlatmakta. Yıllar önce sokak arasında tanımadığı ağır yaralı birine yardım etmek isterken suç üstüne kalarak hapse giren adamın cezasını bittip dışarı çıktığında eğitim çağı geçmiş, meslek sahibi olamamış bir kişilik olarak çıkar. Hapishanede tek öğrendiği tek şey delikanlılık raconudur. Hayatta var olabilmek için sermayeyi kullanmak onun için şart olmuştur. Güçlüler tutmuşsa eğer köşeleri ve oyunun kuralı bu ise köşelerin kesiştiği yerlerdeki her köprünün başında artık Deli Dumrul'a rast gelmektedir.

Deli Dumrul film fragmanı


Bir hayatın sonrasında gelişen öykü, başrollerinde Mark Wahlberg ve Saoirse Ronan oynadığı Cennetimden Bakarken filmi konu olarak; 14 yaşındaki kız çocuğunun bir cinayete yüzünden ölen Susan Salmon'la yani Saoirse Ronan'nın cennteinde karşılaşmaktayız. Bu yeni hayatından yaşayan dünyasına bakarken onun masum hayatını izlettirmekte. Öldükten sonra Susan aşağıdaki süren yaşamı, okul arkadaşlarının kendisinin kayboluşuyla ilgili yorumlarını, ailesinin umutlarını yitirmemeye çalışarak sevgili kızlarının canlı bulunması umuduna sarılmasını izlemekte. Diğer taraftan da sapık katilinin cinayetten kalan izleri ve ipuçlarını yok etmeye çalışmasını takip etmekte...

Cennetimden Bakarken film fragmanı izle



Hüseyin yani Ata Demirer Trakya'nın küçük bir köyünde ninesi ve dedesiyle büyüyen delikanlıdır. İki büyük aşkı olan klarnet çalmak ve Müjgan ile hayatı mutlu devam ederken, hiç beklemediği bir olaydan ötürü köyünden ayırılmak zorunda kalır. İstanbul'a gelen Hüseyin'e önce klarneti, sonra da şarkıcı Firuzan yani Demet Akbağ destek oluyor. İstanbul'un gece hayatında fırtına gibi esen Firuzan'ın hayatı rengarenk ve karışıktır. Hüseyin'lede tanışınca hayatı hem komedi hem de maceraya dahil olmatadır. Eyvah Eyvah filminin fragmanını izlerek hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Eyvah Eyvah fragmanını izle



Nine filmi yönetmenin hayatını dramatik ve romantik bir şekilde konu alan bir film. Başrollerinde Nicole Kidman, Penelope Cruz, Kate Hudson gibi oyuncuların oynadığı filmde; yetenekleri ve aşk hayatı çöküntüye uğrayan yönetmen Guido, son filminin yapımından vazgeçmektedir. Başındaki sıkıntılardan kurtulmak için cabalayan, bir sürü güzel kadınla kurduğu çalkantılı ilişkiler içinde kaybomuştur. Metresi, karısı, ilham perisi, sırdaşı, cilveli bir muhabir, öğretici bir fahişe ve annesi ile hayatını paylaşan Guido, dibe yaklaşırken bunlardan kurtulmak için bir yola girmiştir. Nine filmide bu hayatı anlatmaktadır.

Nine film fragmanını izle


Ölüme meydan okuyan bir kuşağın hikayesi filmi Veda. Dolunay Soysert, Murat Han başrolerinde oynadığı filmde, Mustafa Kemal Atatürk ve Salih Bozok'un Selanik'teki çocukluğunda başlayan arkadaşlıkları önce silah sonrasında cumhuriyetle birlikte aynı ideallerin peşinde yürüyen yarım asırlık dostluğa ve ölene kadar süren kardeşliğe anlatmakta. Veda yerli filminde Salih Bozok'un anlatımıyla, bu dostluğun, Mustafa Kemal Paşa'nın hayatının dönüm noktalarını ve vatanı kurtarmak için yaptığı caba ve gayretleri anlatmakta.

Veda film fragmanı


Ailece izlenebilcek animasyon macera filmi, Arthur Maltazarın İntikamı. Arthur çok heycanlıdır çünkü bu gece ayın onuncu evresini görecek. Ve buda onu Minimoyların ülkesine geri dönmesi ve Selenia ile kavuşması anlamına gelmekte. Bu arada Minimoylar Arthur'un onuruna bir şölen düzenlemekteler. Küçük prenses de güllerle bezeli elbisesini giymiş. Arthur'un babası ise büyükannenin evindeki tatillerini yarıda kestiklerini sabırsızlıkla söylemek için bu günü seçer. Tam ayrılmak üzerelerken, bir örümcek Arthur'un eline yardım yazılı bir prinç tanesi bırakır. Kahraman Arthur hemen kızı kurtarmak için harekete geçer. Bu da, tehlikeli geçitten geçmek, Max'in kelle koparan barına uğramak, Kröb'ün ordusu ile savaşmak, Betameche'nin derisini kurtarmak, farelerle, kurbağalarla, tüylü örümceklerle savaşı gerekmekte...

Arthur Maltazar ın İntikamı fragmanını izle

Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar