Sizce dermi tabiki Aşk geliyorum demez , güzel bir yerli film izlemeye değer. Film de handa iş yeri olan bir adamın oğlu ile oranın sahibinin kız arasında geçen aşkı anlatıyor. Mütahitin hanlarını yıkıp yerine alış veriş merkezi yaptıracaktır. yıkmaması için kızını ayarlamaya çalışan yakışıklı çapkın gencin amacı hanı yıktırmamaktır. Ama aşk geliyorum demez demişler oğlan kıza aşık olur iş artık başka yollara sapar. Komedi ve romantik sahneleri izleyinde görün.

Ask Geliyorum Demez filminin fragmanını izle



Yüzüklerin Efendisi yönetmeninden muhteşem bir bilim kurgu , aksiyon sineması. Yasak Bölge 9 30 yıl öncekinde uzaylıların dünyamızla ilk bağlantılarını kurması ile başlar. İnsanlık onlardanbir saldırı ya da büyük bir teknolojik ilerleme geleceğini bekliyorlardır. Ancak hiçbirisi olmaz. Aksine, kendi gezegenlerinde son hayatta kalan uzaylılar sığınmak için dünyamıza gelimişler. Anlıyacağınız bu bilim kurgu uzay filmleriden farklı. Tüm dünya onlarla ne yapacaklarını tartışırken, uzaylılar Güney Afrika'daki Yasak Bölge 9 olarak bilinen yere geçici olarak yerleştirilirler.

Uzaylılarla çalışacak bir şirket atanmışıtır. Bu şirket uzaylıların silahlarını yapabilirlerse çok para kazanacaklardır. Ancak bu girişim başarısız olmuştur, çünkü silahların aktivasyonu için gereken şey uzaylı DNA sında bulunmaktadır. Bir MNU çalışanı olan Wikus van der Merwe, DNA'sını değiştiren gizemli bir virüsü kapınca, insanlar ve uzaylılar arasındaki gerilim başlar. Wikus en fazla peşinden koşulan ve en değerli adam olmuştur. O, uzaylıların teknolojisini çözecek adamdır.

Yasak Bölge 9 fragmanını izle



Yerli dram filmi ile merhaba. Özgü Namal'ın başrolde oynadığı İncir Çekirdeği. Meyvesiz ağacı uğursuz sayarlarmış Mardin'de. Yedi yıl önce ailenin tek oğlu, askerden gelecek olan Celil, evinde telaşlı bir bekleyiş vardır. Celil'in ablası Delal'in Nazif'le evlenmiş ve ondan bir kız bebek doğurmuştur. Aile Celil'i heyecanlar karşılamaktadır. Askerden gelmiş oğullarını ertesi gün pikniğe götürürler. Piknikte Delal ağabeyinin komşu kızından etkilendiği farkeder. Henüz çok genç olan Heda'yı da peşlerine takarak alan dışına gönderir. Amacı konuşup anlaşmalarını sağlamaktır. Ancak, genç kız ve Celil yürürken bastıkları mayınla hayatlarını kaybedeler. Aradan geçen zaman zarfında Delal vicdan azabına dayanamayacak ve intihar etmeye kalkışır. Yedi yıl sonra, Heda, ablasının kocası ile evlendirilmiş ve onların kızına analık eder ve hamiledir de. Aile arasında bebeğin oğlan olacağı inancı hakimdir. Ancak, Nazif karısı ile ilgilenmemekte ve gecelerini sevgilisi Defne ile geçirmektedir. Sizce İncir çekirdeği bizden küçük değil midir?

İncir Çekirdeği filminin fragmanını izle



1930 zamanında Zonguldak'ta geçen olayı anlatıyor yerli dram sineması Kıskanmak. Filmde çirkin olan Seniha’nın güzel yengesi Mükerrem’e karşı hissettiği kıskançlık duygusu üzerine konu alıyor. Kıskanmak Filminde, bir adamın iki kadın arasındaki anlaşmazlık karşısında ne durumda olduğunu gözler önüne seriyor.

Kıskanmak filmnin fragmanı izle


2 sene önce yaancı filmden yerli film bulamazken şimdi artık hafta ortalama 2 yerli film çıkıyor ülkemizde. Tutkular, korkular ve değişmeyen tek şey kaderdir. Mezuniyet gecesi ve yaşanan okul olaylarını anlatan Mezuniyet yerli dram sineması.

Mezuniyet film fragmanını izle

Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar