Kimileri için animasyon ile tanışma filmi olan Oyuncak hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. 1. ve 2. bölümleri ile karşımıza gelen meşur pixar ürünü Oyuncak Hikayesi 3 ile 3 boyutlu animasyonun keyfini kaldığı yerden devam edebilirsiniz.

Oyuncaklar aydan yıldan habersiz günlerini vakitlerini geçirmektedirler. Fakat hesaplamadıkları ufak bir sorun vardır. Sahiperi olan Andy'nin günün birinde büyüyüp üniversiteye gitme sorunu. Peki o gün gelince sizce ne yapacaklardır...

Tür: Animasyon, Macera, Komedi, Aile

Sinemada Gösterim Tarihi : 02 Temmuz 2010


Oyuncak Hikayesi 3 fragmanı

Filmin Sorusu: Oyuncakları hala severmisiniz ?


Ödevlerini yapmayan öğrencileri sıra dayağına çeken hocayı düşünün! Ama ne dayak; kan, vahşet, ölüm... 2008 Güney Kore'de yapılmış Türk sinemasına 2010'da giren film Ölüm zili.

Ölüm Zili adlı filmde; Gosa denilen sınav şekli vardır. Kolejlere girmek için öğrencilerin geçmesi gereken bir sınavdır. Bu sınavı geçebilmek için okulun en başarılı yirmi öğrencisi seçilerek özel bir sınıfta toplanır ve sınav için çalıştırılmak istenir. Ders video gösterimi ile başlamışken aniden görüntü gider ve sırası boş duran arkadaşları, hızla su dolan bir akvaryum içinde ekrana gelir. O sırada bir ses, akvaryuma çizilmiş olan sorunun zamanında çözülememesi durumunda arkadaşlarının öleceğini söyler. Ve her yanlış için biri ölür...

Tür: Gerilim, Korku

Sinemada Gösterim Tarihi : 02 Temmuz 2010


Ölüm Zili fragmanı

Filmin Sorusu: Okulun sınav şekli nasıl ?


Her şey bir seçimle başlar. Alacakaranlık efsanesi Tutulma ile devam ediyor. The Twilight Saga Eclipse'de, Bella bir kez daha kendini Seattle'ı tahrip eden bir dizi gizemli cinayet ve kindar bir vampirin intikam arayışı tehlikesi ile sarılmış olarak bulur. Tüm bunların ortasında, kararının vampir ve kurtadam arasında bir savaşı ateşleme potansiyeli olduğunu bilerek, Edward'a olan aşkı ve Jacob ile olan arkadaşlığı arasında bir seçim yapmak zorundadır. Aynı zamanda hızla yaklaşan mezuniyet ile, Bella hayatının en önemli kararını almak zorundadır. Bella için artık geriye iki yol kalmıştır; yaşam yada ölüm.

Tür: Gerilim, Gizem, Macera, Aksiyon, Fantastik

Sinemada Gösterim Tarihi : 30 Haziran 2010


Alacakaranlık Efsanesi Tutulma fragmanı izle

Filmin Sorusu: Hangisini tercih etmesini isterdiniz ?

Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar