Sevgililer günü yaklaşıyor ne izlesek diye düşünmeyin bu film tam sizlere göre Jessica Alba, Anne Hathaway, Taylor Lautner gibi oyuncuların oynadığı Sevgililer Günü filmi bir grup Los Angeles'linin birbirine geçmiş hikayelerini anlatmakta. Filmin kahramanları sevgililer gününün romantizmi içinde, kendi hayatlarında, o güne kadar fark etmedikleri önceliklere yer vermeleri gerektiğini görüyorlar.

Sevgililer Günü filmi fragmanını izle


Dram ve romantik bir sinemaya hazırmısnız, hazırsanız bu film size göre Parlak Yıldız, 19. yüzyılın şairlerinden John Keats ile Fanny Browne aşkının, Keats'in 25 yaşındaki ani ölümüne kadar olan sürecini içeriyor. Film biraz biyografi tarzında izleyiciye gözüküyor.


İlk iki seri ile izleyenleri kırıp geçiren Recep İvedik 3. serisi ile devam ediyor. Başrolünde Şahan Gökbakar'ın oynadığı filmde, Receb bu sefer ilk iki serinin yorgunluğu üzerinde bir bunalım yaşamaktadır. Babaannesinin ölümünden sonra Recep İvedik kendisini kötü hissetmekte, bu hislerinide izleyiciye son derece komik depresyon belirtileri göstermekte. Gördüğü kabuslar sonucunda sinirlerini iyice bozmuştur. Bu kabustan kurtulmaya çalışan Recep, mahallenin ev kadınlarından, en yakın dostu bakkal Salih'ten psikologlardan yardım alır, ancak hiç birisi içindeki sıkıntıya çare bulamaz.

Bu sıkıntıkarı hiç bitmeyecek gibi görünürken bir anda hayatına uzaktan akrabası genç bir kız, Zeynep girer. Zeynep, İstanbul'da okumakta fakat kalıcak yeri olmadığı için akrabası Recep İvedik'in yanında kalmak ister. Recep ve Zeynep ilk başlarda pek iyi anlaşamasalar da günler geçtikçe birbilerine ısınırlar ve Zeynep de Recep'in iç sıkıntısını geçirmek için ona yardımcı olmaya, hayatına renk katmaya çalışır. Onu üniversiteni tüm etkinliğine hatta ünivertsite öğrencisi bile olur. Malesef bunlar da Recep'in sıkıntısını alamaz ancak Zeynep hayatında hiç yaşamadığı bir şey yapıncaya kadar...


Recep İvedik 3 fragmanını izle

Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar