Yok aslında filmin uzunca bir ismi var Sarı Saten: Günahkârların Aşkı başlık uzun olmasın diye koymadık. Herşey 17 yıl önce başlar; Yerli film olan Sarı Saten konusu Almanya Berlin’de lisede okurken zorla evlendirilmek istenen kızın, istenmeye gelince evinden kaçan 17 yaşındaki Meryem, sığındığı dayısının oğlu Bilal tarafından aylarca cinsel şiddete maruz kalır. Bir bakıma yamurdan kaçarken doluya tutulur. Sonra Meryem bu duruma isyan eder ve bir taksi şoförü Galip Abi onun bu durumuna acır ve yardım, koruma altına alır.

Aradan uzunca yıl geçer bu kez kendi çektiği ızdırap yıllarını kızına o tehlikeleri yaşarmamak. Ama olmuyor hayat kızınada aynı oyunları oynuyor. Meryem, ya kaderine boyun eğecek, ya da harekete geçip kızını kurtaracaktır. İşte dram yüklüyerli sinemamız böyle devam eder, isterseniz filmi birde fragmanını izleyerek anlayalım.

Sarı Saten Fragmanı izle



Romantizim içinde komediye hazırmısınız, ozman bu film tam size göre. Kadın Aklı Erkek Aklı konusu; Abby Richter A.M Sacramento'da çalışan hırslı bir sabah programı yapımcısıdır ve her soruna anında çözüm bulabilmekle gurur duymaktadır—kendi mutsuz bekârlığı dışındaki her soruna. Kontrolü daima elinde tutan Abby, konu birlikteliklere geldiğinde başarısızlıklarla dolu bir sicile sahiptir.

Kadın Aklı Erkek Aklı programının reytingleri inanılmaz bir düşüş gösterince, Abby yeni işe alınmış özel muhabir Mike Chadway'le ekip olmak zorunda kalır. Abby'nin bam teline basmakta Chadway'in üstüne yoktur. Chadway'in Çirkin Gerçek bölümü, erkekleri harekete geçiren şeyler konusunda tüyo vermeyi vaat etmektedir. Ama sinir bozucu derecede müstehcen, neşeli bir cinsiyetçiliğe sahip arsız tarzı Abby'nin sinirine dokunmaktadır. Bu da yetmiyormuş gibi, reytinglerdeki ani artış, Chadway'in kanaldaki yerini garantiler.Film böyle devam eden neden fragmanını izlemiyornuz?

Kadın Aklı Erkek Aklı fragmanını izle



Bilim kurgu yanında aksiyonda olmazmı bu film ile ikisinide yaşayacağınızdan eminiz. Suretler filmi konusu gelecek zaman ile ilgili olarak 2054 yılında insanlar evlerinden çıkmayarak, zihinsel olarak kontrol ettikleri Surrogatesler yardımı yani uzaktan kumandalı bedenler ile yaşamlarını sürdürmektedirler. Böylelikle suç oranı daha aza indirgenmiş ve insanlar mutlu bir şekilde hayatına devam etmektedir. Ancak bu mutluluk sonsuza kadar sürmez. Bir suçlu, yanına aldığı Surrogate ile seri insan katliamına çıkmıştır. Zaten filmde burda başlamaktadır. Ve bir polis yani ünlü aktör Bruce Willis, Suretler cinayetlerini çözmek için yıllardan sonra ilk kez evinden dışarı çıkacaktır. Sizce bu muteşem bilim kurgu sineması kaçırılırmı?


Bruce Willis filmi Suretler fragmanını izle



Dram birazda komedinin içinde bulunğu Ricky; sıradan bir kadın olan Katie ile yine onun gibi sıradan bir adam Paco tanıştıklarında birdenbire aşık olur ve filmi başlatırlar. Ve bunun sonucunda Ricky adında hayatlarını değiştirecek bir çocuk dünyaya getirirler. Film böyle sıradan bir şekilde sürer gider.


Ricky filminin fragmanını izle

Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar