Şimşek Hırsızı filminde babasının Mitolojik Yunan Tanrısı Poseidon, annesinin ise sıradan bir insan olduğu Percy adındaki gencin zorlu hikayesini anlatmakta. Uma Thurman, Sean Bean gibi aktörlerin oynadığı filmde serinin ilk kitabında bu filminde Percy kendini ispatlamak için Zeus'un çalınan şimşeğini bulup hırsız olmadığını herkese göstermek zorunda kalmakta. Yıllardır görmediği babasıyla yüzleşmesi çok güçlü bir hazineyi ortaya çıkarması ise apayrı bir hikaye anlatmakta. Komedili maceralı bilim kurgu filmi Şimşek Hırsızı sizleri bekliyor, fragmanını izleyerek filmi daha detaylı inceleyebilirsiniz.

Şimşek Hırsızı fragmanını izle


Oldboy'un yönetmeninden gerilim, korku, dram içerikli bir film Kan Arzusu. Konu olarak; Rahip Sang-Hyun, insanların ölümcül bir virüsten kurtarılmasına yardım etmek için gizli bir aşı geliştirme araştırmasında gönüllü kobay yani denek olur. Deney esnasında virüsün kendisine de bulaşmasıyla ölen rahibin bedenine kan nakli yapılır ve rahip mucizevi bir şekilde yeniden hayata döner. Ancak hayata döndüğünde eskisi gibi değildir. Tanımlanamayan bu kan onu bir vampire dönüştürmüştür. Film burdan sonra kopar gider...

Kan Arzusu fragmanını izle


En iyi film, en iyi uyarlama seneryo, en iyi kadın oyuncu 3 dalda oscar adayı film Aşk Dersi. Konu olarak 16 yaşında, kadınlığa geçişin eşiğinde olan Jenny odasında özgür bir hayatın hayallerini kurmaktadır. Yağmurlu bir Londra sabahında Jenny'nin normal hayatı 30 yaşlarındaki David'in gelişiyle değişir. Parlak bir öğrenci olan Jenny, Oxford'da okuma hakkı kazanmak ile karizmatik ve kendinden yaşça geçkin bir adamın çekici teklifi ve romantik hayatı arasında gidip gelmektedir. Anlattığımız gibi tam bir aşk dersi.

Aşk Dersi film fragmanı izle



Lanetli bir yazar olan Lawrence Talbot, kardeşinin yok olmasından sonra ailesinin evine döner. Ayrı yaşadığı babasıyla tekrar birleşerek kardeişini aramaya başlarlar. Başrollerinde Hugo Weaving, Anthony Hopkins gibi aktörlerin oynadığı Kurt Adam filmi korku ve gerilim içerikli. Talbot'nun çocukluğu annesi öldüğü gün bitmişti. Ancak yıllar sonra kardeşinin nişanlısından gelen kayıp haberi onu kaybolan kardeşini aramak için köye getirmeye sebep olur. Ancak köyde olağan üstü şeyler yaşanmakta, hayvansı bir yaratığın vahşice köylüleri öldürdüğünün haberini alır ve bundan şüphelenen İskoçya bölge müfettişi Aberline bu olayı araştırmak için köye gelir.

Kurt Adam film fragmanı izle

Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar