Star Trek ile televizyonun efsane bilimkurgu dizisinin Uzay Yolu yeni sinema filminde unutulmaz kahramanlarımızın gençlik yıllarına geri döneceğiz. Filmde, Kaptan Kirk, Mister Spock, Doktor McCoy ve mühendis Scott’un Yıldız Filosu Akademisi’ndeki ilk tanışmaları ve Atılgan uzay gemisiyle ilk yolculuğa çıkmaları anlatılıyor.


Star Trek 11 Fragmanı İzle


Milk 1978'de öldürülen Amerika'nın ilk gay hakları savunucusu, politikacı Harvey Milk'in hayatını konu alan bir dram filmi. San Fransisco'ya taşındıktan sonra, New York'lu Harvey Milk Gay haklarını savunan bir eylemci ve politikacı olmaya karar vermiştir. Uzun uğraşlardan sonra üçüncü girişiminde 1977'de idare meclisine seçilmiş ve Amerika'da devlet ofisindeki ilk gay olarak tarihe adını geçmiştir. Ertesi yıl ise hem şehrin valisi George Moscone hem de Harvey Milk, bir önceki supervizör tarafından öldürülmüştür....


Milk Fragman İzle


Igor ailece izlenebilecek animasyon sineması Malaria’da ya önemli birisindir ya da hiç kimsesindir. En önemli kişiler kötü bilim adamlarıdır ve hiç kimseler de onların sadık olan kambur asistanlarıdır, ama onlardan bir tanesi bir gün herşeyi değiştirir. Bir bilimadamının yanında çalışan ve hatırı sayılır bir yeteneğe sahip olan kambur asistanın en büyük hayali, kitaplarda okuduğu çılgın bir bilimadamı olabilmek. Ve bunun için Kötülük Bilimi Fuarı'ndaki yarışmayı kazanması gerekmektedir. Macera yüklü animasyon sineması böyle sürmektedir.


Igor Fragman İzle


Konu olarakda adında anlaşılacağı gibi gerilim ve macera olan Tetikci 2, 2006 yılının en cok izlenen filmi tetikcide suikastçı Chev Chelios namı değer Jason Statham damarlarında akan ölümcül zehirle mücadele etmek için 24 saatini dövüşerek, öldürerek ve adrenalin düzeyini üst seviyede tutarak geçirmişti. Şimdi, serinin yüksek oktanlı devam eden film hayatta kalmayı başarmış olan Chev'i yeni bir günde uyanmak üzeredir...

Tetikci 2 'de ilk filmin bıraktığı yerden devam eden Chev'inin Los Angeles caddelerine yaptığı ölümcül atlayıştan kurtuluyor ama gizemli bir Çin mafyası tarafından kaçırılış olarak başlıyor. Birkaç ay sonra, Chev gözlerini açar ve zarar görmesi neredeyse imkansız olan kalbinin ameliyatla çıkartılıp yerine yaşamını sürdürebilmesi için düzenli olarak elektrik enerjisi gerektiren pilli bir aletin takıldığını farkeder.

Tutulduğu yerden tehlikeli bir şekilde kaçan Chev tekrar bir kovalamacanın içindedir. Meksika çete lideri El Huron'dan ve Çin Suç Örgütü'nün başı olan 100 yaşındaki Poon Dong'dan kaçmaktadır. Tıbbi yardım için bir kez daha Doktor Miles'dan yardım isteyen Chev, ayrıca arkadaşı Kaylo'nun ikiz kardeşi Venus'tan da destek görür. Yaptığı işi anlayan kız arkadaşı Eve'le tekrar bir araya gelen Chev gerçek kalbini bulmaya ve onu çalanlardan intikamını almaya söz vermiştir. Böylece hayatta kalmak için her şeyin yapılabildiği Los Angeles şehrinde tekrar heyecan dolu bir macera başlar.


Tetikci 2 Fragmanı İzle



Tetikci 2 izle


Jason Statham Biyografi

Jason Statham,Sydenham, Lewisham, Londra,İngilterede doğuldu.Ailenin ikinci çocuğu olarak dünyaya gelen Statham,çocukluktan beri aile sanatı sokak tiyatrosunu öğrendi.Müzikle çok ilgilenen aile arasında Statham da elbette müzik ve sanata ilgi duydu fakat spor dallarıyla ilgilenmeye başladı ve özellikle dalış.Başarılı bir dalış kariyeri başlar.1992 yılında İngiliz Milli Dalış Takımıyla de dalgıcılık konusunda dünya 12cisi olur.Statham bununla iyi bir başarı sağlar.Ve uzun yıllardır kendisi Britanya ulusal dalgıcılığın uzun zamandır üyesidir.


Yerli bir sinema olan Nokta tür olarak dram filmidir; Nokta Bir zamanlar işlediği bir suç yüzünden azap çeken ve çektiği azaptan kurtulmaya çalışan bir adamın hikayesini anlatıyor . Yakın bir arkadaşının yardım etmesi ile tarihi değeri yüksek bir Kuran hırsızlığına bulaşmıştır. Fakat kalkıştığı iş onu hiç istemediği bir noktaya götürür.

Sinema bir suç ve ceza ekseni üzerinde ilerleyen hikaye çizgisi Türkiye'nin geleneksel sanat formlarından birini, Osmanlı hat sanatını, cinayet öyküsünün içine inandırıcı ve etkileyici biçimde canlandırıyor. Osmanlı hat sanatının filmin biçim ve içeriğine olan etkisini gözlemleyebileceğimiz en önemli hususlardan biri ise filmin tek ve kesintisiz bir plandan oluşturması....


Nokta Film Fragmanı


Yerli sinema dram filmi olan Usta, uçak yapma hobisi hayatının merkezinde gören bir erkek ile kendisini kocasının hayatının merkezinde görmek isteyen bir kadının bitmeyen çekişmesini anlatıyor.

Sanayi mahallesinin en iyi motor ustası Doğan, tutkusunun peşinden giderken, âşık olduğu kadın kadar çevresiyle ve en yakın dostuyla da çatışıyor. Hayatın acımasız sınavı ile boğuşan; bulmaya, yırtmaya çalışan insanların sıcak, gerçekçi, samimi hikâyesini anlatıyor....

Usta Film Fragmanı İzle

Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar