Yerli eğlenceli filmlerden yüzyılın evlilik komedisi Herkes mi Aldatır. Evet filmin ismi bu, demek ki herkes aldatıyormuş. Bir hafta sonu kaçamağında bakın neler oluyor. Erkek kaçamak yapınca bir şey olmaz bayan yapınca olur. Demişlerdir, herzaman. Evli ama tipinden beklenmeyecek kadar çapkın bir adam Zengin ve yakışıklı kocası tarafından sürekli aldatılan mutsuz ve öfkeli bir kadın Bu iki insanın yolları farklı sebeplerden dolayı, bir gece aynı otelde kesişir. Tanışır, konuşur, flörtleşir ve kendilerini otel odasındaki bir yatağa zor atarlar. Sabah uyandıklarında kadındakiöfke yerini pişmanlık ve şaşkınlığa bırakmış, adam ise zahmetsiz bir çapkınlık macerasının zaferiyle evine ve karısına dönmek için hazırlanmaktadır... Pamuk prenseslerin bile aldatıldığı bu filmi birde fragmanını izleyelim.

Herkesi mi Aldatır fragmanını izle


Filmin Sorusu: Bu film sizce ders vericimidir?


İçerisinde birazda gizem olan merak duygusu veren filmlere bayılanlara tavsiye Dr. Parnassus filmi. Macera gizem içerikli Dr Parnassus, insanların düş gücünü etkileme konusunda olağanüstü bir yeteneğe sahiptir. Güçleri karanlık bir sır ile lanetlenmiştir. Müzmin bir kumarbaz olan Parnassus şeytan Bay Nick ile binlerce yıl önce bir iddiaya girer ve ölümsüzlüğü kazanır. Yüzyıllar sonra, tek gerçek aşkıyla karşılaşınca Dr. Parnassus şeytanla bir başka anlaşma yapar, kızının 16 yaşına ulaştığı gün Bay Nick'in mülkiyetine geçmesi şartıyla, ölümsüzlük karşılığında gençliğe ulaşır... Böyle gider, bakalım fragmanı ne anlatıyor;

Dr. Parnassus fragamanını izle


Filmin Sorusu: Hedefe ulaşmak için yanlış yollar da tercih edilir mi?


Bu kadar gırgır şamatadan sonra bu hafta aksiyon macera moduna girelim artık. Savaş filmini 3. boyutu olarak nitelendirdiğimiz, fragmanındada gördüğümüz üzere ful aksiyon macera dolu bir savaş filmi Titanların Savaşı. Sinemayı iki türlü 3 boyuta taşmış Titanların Savaşı. Hem içersindeki karakterler hemde teknik..

Kaybedecek hiçbirşeyi kalmayan Perseus, Zeus güçlerini ele geçirebilecek ve dünyaya cehennemi yaşatabilecek Hades'e karşı, çok tehlikeli bir görevi yönetmeye gönüllü olur. Şeytanlarla ve korkunç canavarlarla olan savaşı kazanması gerekir.

Titanların Savaşı fragmanını izle


Filmin Sorusu: Bu film Yüzükerin Efendisi kadar başarılı olur mu?

Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar