Aşka dair bir şeylermi istiyorsunuz işte size filmi. Sinema daha çok dram ağırlıklı olup konu olarak; Kırk yaşlarında bir eczacı olan Roberto, birkaç aydır Sara isimli genç bir kadınla çıkmaktadır. Tabiki Sara'ya aşıktır. Ama Sara, Roberto'nun bu ilgisine rağmen hayatından dikkat çekmeden sessizce kopar, ayrılır. Ve sonra Roberto aldatıldığını keşfeder, sevdiği kızı kaybetme korkusu almıştır artık. kadının onu aldatmasından bile daha ağır gelir. Roberto’nun bu durumunu, acısını paylaşan 10 yaş küçük kardeşi Carlo bilmektedir. Bu dram yüklü Aşka Dair filminin fragmanını izleyebilirsiniz.

Aşka Dair fragmanı izle


Dram ve romantik içerikli yerli film Gecenin Kanatları, intihar bombacısı olan bir kız ile milli takıma 400 metre koşucusu olmak için çalışan bir atletin yollarının keşisiyor bu filmde. 12 Eylülden sonra anne ve babası polis baskınında gözleri önünde katledilmiş Gece'in yaşadığı büyük dramı ve onun aşk ve ölüm arasında bir seçimini izliyoruz.

Gecenin Kanatları fragmanı izle


Gerilime devam etmeye hazırmısınız. Film hakkında fazla söze gerek yok Testere filmin bilmeyeniniz yoktur herhalde. Testere 5 ile Dünya çapında 80 Milyon Dolar gişede hasılatı görmüş bir film. Bakalım 6 nasıl olacak. Bu bölümde biraz geriptir ki testerenin karısıda nasibini alıyor. Ajan Strahm öldü ve Dedektif Hoffman Jigsaw ' ın mirasına sahip çıkmakta. Lakin FBI 'ın ona yaklaşmasıyla Hoffman bir oyunu devreye koyuyor ve Jigsaw' ın büyük planı orataya çıkıyor. Filmin fragmaı ile devam edebilirsiniz.

Testere 6 fragmanını izle

Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar