Korku ve gerilime hazırmısınız? bu film tam sizlere göre adında biraz tuhaflık olsada İçten Gelen konu olarak gençleri sırayla intihar etmeye başlayan kasaba halkı olayları görmezden gelmekte inançlarına sıkı sıkı tutunmaktadırlar. Öğrenci olan Lindsay ise görmezden gelmek yerine bu olayların gizemini araştırmaya başlar ve film burada akıcılığını kazanır. Ve araştırmaları sonucunda, gençleri intihara sürükleyen işin arkasında bir kötülüğün olduğunu anlar. Şaşırtıcı olan ise sıranın kendisine olduğudur. Gerilmek isteyenlere bu film ısrarla duyulur.

İçten Gelen film fragmanını izle



Evimde Uzaylı Var filmin adındanda anlaşılacağı üzere komedi ve macera filmi olan ailecek izlenebilecek film. Konu olarak; Pearson ailesi tatil için Maine şehrine gider. Eve gelirler ve orada yalnız olmadıklarını fark ederler. Dost bir uzaylı o evi önceden keşfetmiştir, ama yanındaki arkadaşları onun kadar iyi değildir ve evi istilâ etmek istemektedirler. Ne kadar sevimli olsalarda amaçları kötülüktür. Çocuklar tüm güçleriyle gittikleri evi korumak zorundadır, aksi takdirde yaratıklar onları uzaya gönderecek ve dünyayı ele geçirecektir. Macera dolu bu filmi kaçırmayın derim.

Evimde Uzaylı Var Fragamanını izle



Çizmeli Kedi ailecek izlenebilecek animasyon filmi. Mehmet Ali Erbil, Belit Özükan, Nilgün Kasapbaşoğlu ile Ziya Kürküt’ün seslendirdiği bol komedili animasyon film Çizmeli Kedi 11 Eylül 2009’da vizyona giriyor.

Çizmeli kedi konu olarak bir değirmencinin küçük oğluna, sihirli çizmeler giyen ve konuşan, tuhaf bir kedi miras kalır. Kedi, değirmencinin küçük oğlunun Prenses’in kalbini fethedip onunla evlenmesine yardım eder. Prenses’le evlenmek isteyen kötü karakterler ise düğüne mani olmak için ellerinden gelen her şeyi dener ve sinema böyle devam eder.



Korku ve gerilime hazırmısınız evet hazırım diyorsanız Evdeki Düşman tam size göre. Konu olarak; Doğmamış çocuklarının trajik ölümü Kate ve John'u perişan etmiş, hem evliliklerini hem de Kate'in kırılgan ruh halini olumsuz yönde etkilemiştir. Çünkü Kate kabusların ve geçmişinden gelen şeytanların pençesindedir. Hayatlarını bir nebze de olsa normale döndürmeye çalışan çift bir çocuk daha evlat edinmeye karar verirler. Ve sonra dokuz yaşındaki Esther'i evlat edinirler.

Gerek John gerek Kate yöredeki bir yetimhanede Esther adındaki küçük bir kıza adeta çekildiklerini hissederler… ama Esther göründüğü gibi değildir. Ailesinin güvenliğinden endişe eden Kate, John'a ve diğerlerine Esther'ın sevimli maskesinin ardındaki yüzünü göstermeye çalışır. Ama uyarılarına kulak asılmaz ve belki de herkes için çok geç olana kadar bu durum devam eder ve korku gerilim sahneleri başlar...

Evdeki Düşman Fragmanı İzle



Bir yerli dram sineması daha Hayatın Tuzu Murat Düzgünoğlu’nun yönettiği ve Levent Ülgen, Güzin Çorağan, Görkem Kanbolat ile Şener Kökkaya’nın oynadığı Hayatın Tuzu, 04 Eylül 2009′da Tiglon vizyona girdi.

Hayatın Tuzu filminin konusu Medine isminde altmışlı yaşlarına merdiven dayamış dul bir kadın vardır. Artık birer yetişkin olan çocukları ise hâlâ annelerinden kopamamıştır. Şehsuvar, Bitlis’in tarihi camilerinden birinde imam, Sırrı tütün fabrikasında işçidir. İstanbul’da işleri kötü giden küçük oğlan Harun, bir süre için Bitlis’e gelmiştir. En küçük çocuk Meryem ise ÖSS hazırlık öğrencisidir. Bitlis şehri, tüm bu insanları cendereye almış gibidir. Böylede devam etmektedir. Yazılabilcekler bu kadar...

Hayatın Tuzu Fragmanı İzle


Haftanın vizyon filmlerinden ailcek izlenebilcek animasyon filmi.Çocuklar için eğitici özelliği taşıyan bu dini animasyon Zeytinin Hayali Omar Kawan’ın yönettiği ve Amed Abdulhafız’ın senaryosunu yazdığı animasyon yani Olives Dream, 04 Eylül 2009’da vizyona girdi.

Konu olarak 2002 yılında Filistin’in Cenin kentinde Faris’in Ninesi Meryem, yeri geldikçe küçükken başından geçen olayları hatırlayıp torununa anlatmaktadır. Olaylar, yakınlardaki Dir-Yasin köyü halkının, Ayn-Karim köyüne sığınmasıyla başlar. Çünkü buradaki Yahudiler o köyde korkunç katliamlar yapmıştır. Yahudi çetelerinin Ayn Karim köyüne ulaşması üzerine babası, Meryem ve annesini göç kafilesiyle köyden uzaklaştırmak zorunda kalır. Ve böyle film devam eder.

Zeytinin Hayali Fragmanı İzle

Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar