Çözülmeyen bir cinayet, karşılıksız bir aşk, yazılmamış bir son. 2010 en iyi yabancı film oscar ödülü alan film Gözlerindeki Sır. Görevinden daha yeni emekli olmuş sorgu müfettişi Benjamin. Geçmiş 25 yıl öncesi mazisine dayanan bir tecavüz - cinayet vakasının romanını yazmaya karar verir. Kısa bir süre sonra cinayetin acı dolu hatırası üzerine düşünmek, Esposito’nun güncel yaşamının detaylarını aydınlatmaya başlar ve onu, duygularına ayna tutarak saplantılı bir aşkın ördüğü ağ ile yüzleşir. Dramatik, romatik ve gizemli bu filmin fragmanını izleyerek detaylı bilgiyi bulabilirsiniz.

Gözlerindeki Sır fragmanı


Filmin Sorusu: Soru yok?


Ejderha eğitimi diğer hayvan eğitimlerine benzemez demişler bununla alakalı 3 boyut teknolojisini kullnarak Ejderhanı nasıl eğtirsin adlı animasyon 3d filmi çıkarmışlar.

Sinema, Vikingler ile vahşi ejderhaların efsanevi dünyasında geçen bir macera komedi.
Hikayede, ejderhalarla savaşmanın bir yaşam biçimi olduğu Berk adasında yaşayan Hıçkıdık adlı bir Viking gencinin etrafında geçmekte. Küçük viking çizgi filminide bu animasyona benzetebilirsiniz...

Ejderhanı nasıl eğtirsin fragmanını izle


Filmin Sorusu: Sizin olsaydı nasıl eğitirdiniz ?


Eski eşini hapse yollamak her süper bir iş olması gerek. Talihsiz bir ödül avcısı olan Milo Boyd yani Gerard Butler, kefaletini ödemeyen eski karısı, muhabir Nicole Hurley'yi izlemesi gerektiğinde hayal ettiği işi almış olur. Her şeyin bundan ibaret olduğunu ve zahmetsizce para kazanacağını düşünmektedir, ancak Nicole örtbas edilen bir cinayetin izini sürmek için onu atlattığında, Milo hiçbir şeyin kendisi veya Nicole için kolay olmayacağının farkına varır. Eski eşler sürekli birbirlerine üstünlük sağlar. Ama bir şeyin farkına varırlar oda kendilerin, canlarını kurtarmak için kaçarken bulana kadar. Sevgi, saygı ve itaat için ettikleri yeminin zor olduğunu sanmışken, hayatta kalmanın çok daha güç olduğunu göreceklerdir. Aksiyon komedi, macera ve romantik dakiların dolu bu sahnelerin bir kısmını fragmanı ile izleyebilirsiniz.

Ödül Peşinde fragmanını izle


Filmin Sorusu: Eski eşinizi hapse göndermek istermiydiniz?


Aksiyonun ve komedinin bir arada olmasını istedğiniz bir film Kapımdaki Casus. Başrollerinde usta oyuncu Jackie Chan'in oynadığı Kapımdaki Casus filminin konusu; Casusluk kariyerini bırakarak yan kapı komşusu ve kız arkadaşı olan Gillian ile oturmaya karar veren gizli bir CIA süper ajanı olarak Bob Ho rolünde oynamakta. Ancak Bob'un Gillian' ın onunla evlenmeyi kabul etmeden önce tamamlaması gereken bir görevi vardır. Bu zor görevi ise 3 çocuğunun dostluğunu kazanmaktır.

Gillian acilen şehirden ayrılmak zorunda kalır, Bob fırsat bilerek çocuklara bakmak için gönüllü olur. Çocukların yaramazlıkları Bob'un başını derte sokar.

Kapımdaki Casus fragmanını izle


Filmin Sorusu: Sizce Jackie Chan komedi filmlerinde ne kadar başarılı?

Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar