Gerilim Hattı

Gerilim Hattı bildik macera ve aksiyon filmi. Adından gerilim filmidir diye sanmayın. Belki Gerilim Hattı filmini indirdiğinizde ve sinemada izlediğinizde anlarsınız. Neyse biz filmimize dönelim; Bir grup arkadaş eğlenceli olacağını düşündükleri malum böyle başlar filmler, bir tırmanış yapmaya karar verir. Ancak yolun başına vardıklarında tırmanış rotasının kapalı olduğunu görürler, yine de yollarına devam ederler. Göze aldıkları bu tırmanış, gittikçe daha riskli ve tehlikeli bir hal alır ve kazalar birbirini izler. Yolun kapalı olmasının bir nedeni vardır! Önce Fred kaybolur, ardından hava kararmaya başlar. Bu macera dolu yolculuk korkunç bir kabusa dönüşür ve Gerilim Hattı filmi böyle başlar.

Gerilim Hattı film fragmanı

Soysuzlar Çetesi

Brad Pitt oynadığı bir film izlenmezmi. Dram, aksiyon ve macera yüklü bu film konusu Alman işgali altındaki Fransa’da başlar. Çok sevdiği ailesinin, Nazi Albay Hans Landa’nın tarafından katledilmesine tanıklık eden Shosanna Dreyfus adlı kadın, katliamdan kılpayı kurtularak Paris’e kaçar. Orada sinema salonu sahibi ve işletmecisi olarak yeni bir kimlik edinir, film böyle başlar.
Aynı günlerda Avrupa’nın başka bir köşesinde Teğmen Aldo Raine (Brad Pitt), Yahudi askerler tarafından kurulan bir grubu düşmana karşı misilleme yapma amacıyla organize etmektedir. Düşmanları tarafından “P.çler” yakıştırmasıyla bilinen Raine’ın grubu, Nazi Almanyasının önde gidenlerine zarar verme misyonunu üstlenmiştir. Bu amaçla, Alman sinema oyuncusu ve gizli ajan Bridget Von Hammersmark ile işbirliği yaparlar. Shasoanna’nın kendi intikamını alma planlarını yaptığı bir sinema salonunun çatısı altında hepsinin kaderleri kesişecektir. ve film böyle devam eder.

Soysuzlar Çetesi Fragamanını izle



Hayatını trenlere adamış insanların filmi diyebiliriz. Horten filmini izle, evet o horten filminin fragmanını buradan izleyebilirsiniz. Biraz konusundan bahsedelim Horten elinde köpeği bir makinist gözüküyor kesin bu komedi filmi diceksiniz, eve dediğiniz gibi komedi ama birazda dram yüklü. filigramında. Trenin makinisti kendisini almaksızın istasyonu terk ettiği an, makinist Odd Horten önünde uzanan geleceğin basılı zaman çizelgeleri ve iyi bilinen istasyonlar olmaksızın geçecek bir yolculuk olduğunu anlar O' Horten dakik bir demiryolu ağının bir parçası olarak yolculuk ettiği 40 yılın ardından emekli olmaya mecbur edilmiştir ve platform onun için artık güven dolu bir yer değildir. Düzenli ve yalnız varoluşu yerini olasılık dışı serüvenlerle ve şaşkınlık verici ikilemlerle dolu bir geleceğe bırakmak üzeredir: Horten uçakla seyahat edebilecek midir? Ödüllü teknesini eninde sonunda satacak mıdır? Peki nasıl kendisini bir çift yüksek topuklu kadın ayakkabısının içinde bulmuştur? Ya direksiyonda gözleri bağlı bir adamla yaptığı kabus gibi yolculuktan kurtulabilecek midir? İşte sorularla geçen bir alıntı şekli fragmanını izleyerek Horten filmini az cok ne oluğunu anlayabiliriz.

Horten filminin fragmanını izle

Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar