Ne kadar poster cekici, komedi gözüksede bu kıza aldanmamak gerekir. Evet doğur dişine göre erkeklerden hoşlanır ama... Minnesota şehrindeki küçük bir tarım kasabasının gözde amigo kızlarından biri, malum her kızın isteği mükemmel bir hayat için yanlış tercih yaparak kötü bir ruhla dostluk kurar ve Kana Susadım filmi başlar. Ancak ruh ona sahip olmaya çalışır ve bunu başaramadığında kasabadaki genç erkekleri bir bir öldürmeye başlar. Okulun erkekleriyle beslenen bir canavar haline gelen kız bu durumu engellemek için en yakın arkadaşını öldürmesi gerekir. Bu dehşet gerilim saatleri izlemenizi tavsiye ederiz.





Animasyondan daha ziayede cizği film dense daha iyi olur. 3 kızın okuldaki berbat hatattan kaçırılarak bir grup ajan eğiticileri elinden geçerek casus olurlar. Ama birazsakar casus verilen görevleri ellerine yüzlerine bulaştırarak yapan bu casus kızların komedi anlarını ailenizle izleyebilirsiniz.


Casus Kızlar Fragmanı İzle



Oyuncak hikayesi, sevimli canavarlar ve diğer ünlü animasyon filmlerinden tanıdığımız pixar animasyon stüdyolarında hazırlanmış olan bu ailecek izleyebileceğiniz animasyon filmi Yukarı Bak, konu olarak Canavarlarla ve kötü kişilerle mücadele edebilmek için vahşi doğa ile işbirliği yapan 70 yaşlarında bir adamın serüvenlerini anlatmakta. Adam evini balonlar yardımı ile gök yüzünde uçuruyor.

Yukarı Bak Fragmanını izle (görntü kaltesinden dolayı biraz geç yüklenebilir video)



Yerli
gerilim film olan Nefes konu olarak bir yüzbaşının komuta ettiği 40 kişilik bir timin hikâyesini anlatıyor. 2365 metre yükseklikteKarabal tepesinde bulunan bir röle istasyonunu korumakla görevlendirilen bu 40 askerin görevlerini yerine getirirken yaşadıkları acıları, sevinçleri ve yaşam dramatik bir şekilde mücadelelerini anlatıyor.

Nefes Vatan Sagolsun Fragmanı izle



Bu sinema müzikseverelere, Fame aynı ismi taşıyan 1980 yapımının Remake versiyonu olarak karşımıza çıkacak. Kevin Tancharoen yönetmenliğindeki bu müzikal filmi Newyorta müzik okulunda öğrencilerin segiledikleri müzik ve danslar, içinde geçen romantik hikayeler.

Fame Film Fragmanı İzle



Bu hafta yerli sinema haftası olucak yine yerli bir dram sineması İki Dil Bir Bavul film geneli bir Türk öğretmenin Kürt köyündeki yılını anlatıyor. üniversiteden yeni mezun olmuş ve uzak bir Kürt köyüne atanmış Türk öğretmenin bir yılını, onun okula yeni başlayan ve bir dizi Türkçe bilmeyen çocuklarla yaşadıkları. Bu çocuklarla yaşanan problemler ve aksilikler anlatıyor.

İki Dil Bir Bavul Fragmanı İzle



Kazananlar sonsuza kadar kazanmış olamazlar. Film posterinde geçen söz. Yerli dram filmi olan Melekler ve Kumarbazlar konu olarak 17 ağustos izmit depreminden sonra Adapazar'ında dört yakın arkadaşın yaşadığı rahatsızlık geleceğe dair umutlarını, tutkularını ve arayışlarını anlattığı gerçek bir yaşam hikayesi olan Melekler ve Kumarbazlar dram filminde anlatılmaktadır.

Melekler ve Kumarbazlar Fragmanı İzle



Haftaya damga vurcak film Kanalizasyon. Alper Mestçi’nin yönettiği ve Okan Bayülgen, Hakan Yılmaz, Erol Günaydın ile Rasim Öztekin’in oynadığı komedi içerikli Kanalizasyon adındanda biraz anlaşılacağı üzere bir Televizyon kanalı olan Kanal-İ’de geçen olayların yer aldığı komedi filmi her kesimden insanı güldürme iddiasında. Film, saf Anadolu çocuğu İmdat’ın cam siliciliğinden Televizyon Kanalı Genel Müdürlüğü'ne ve Türkiye'nin rating rekortmeni bir yapımcıya dönüşmesini, rating rekorları kıran birbirinden ilginç programları anlatıyor. Kanalizasyon fragmanını izleyerek anlatıma devam edebilirsiniz.

Kanalizasyon Fragmanı İzle



Film 1956’lı yıllardaki soğuk savaşın en soğuk yılları ve Macaristan politik açıdan Sovyet imparatorluğunun hükümdarlığı altındadır. Zafer Cocukları böyle bir dram filmidir. Tarihten biraz alıntılar yapılmıştır. Soğuk savaşın devam etmesi Macaristan aynı zamanda bir süper güç, Milli su topu takımı yenilmezliğini sürdürtmektedir. Komunist hareketler Macaristan halkının normal yaşantılarının üzerine kara bir bulut gibi çökmüş olan takımın yıldız atletleri ulusun patlayan kahramanlarıdır.

Zafer Cocukları fragmanını izle

Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Haftalık Sinema Arşivi


Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar