Komedi filmi Aşka Ruhunu Kat hakkında konuşmak gerekirse, Fatih Akın'ın, Hamburg kentinde farklı kültürleri ele aldığı komedi türündeki filmi Soul Kitchen, 17. Uluslararası Hamburg Film Festivali'nde Art Cinema ödülü ile Venedik Film Festivali'nde Jüri Özel Ödülü kazanmış yabancı komedi filmi Aşka Ruhunu Kat fragamaını izleyerek filmden birazda olsa bir şeyler tadabilirsiniz.

Aşka Ruhunu Kat fragamanını izle


Tehlikeli ilişkilerin senaristi ve yönetmeninden Aşkım filmi. Çılgınca eğlenceli aktör baş döndürüyor filmde. Ve sizde bu baştan çıkarma oyununa davetlisiniz. Dram ve romantik konu alan Aşkım filminde 1920 yıllarının başlarındaki Paris'in üst kesimlerini konu alarak filmde Pfeiffer, Cheri adlı genç bir adama aşkı öğretmek üzere onunla ateşli bir ilişki yaşayan Lea'yı canlandırmakta. Sinema Cheri'nin, annesi Madam Peloux tarafından bir kızla evlendirileceğini öğrenen çiftin yaşadığı aşk hikayesine tamamen üzerine odaklanıyor. Daha fazlası için fragmanı ile devam edebilirsiniz.

Aşkım film fragmanını izle


Bu film çok yahşiye benziyor. Filmde ünlü simalardan; Cem Yılmaz, Ozan Güven, Demet Evgar ile Zafer Algöz'ün oynadığı Yahşi Batı 2010 Ocakta sinemalarda. Komedi ve macera dolu yerli filmde konu olarak 19. yüz yılın sonlarında padişah tarafından görevlendirilerek Amerika'ya giden Aziz Bey ile Lemi Beyi yanlarına da hediye olarak verilmek üzere çok değerli bir elmas taş ve yüksek miktarda para ile gönderir. Bu ikili Amerika'ya gidince, gidecekleri yer için bir posta arabasına binerler. Rek kit ,texas gibi filmlerdende bilindiği üzere Vahşi Batı'da posta arabaları haydutlar tarafından hep soyulur. İşte Lemi Bey ile Aziz Bey de bu kaçınılmaz sona uğrarlar. İlk olarak ellerindeki elmas taştan olurlar, sonra da paralarını kaptırırlar. Zaten filminde başladığı nokta burasıdır. İki Osmanlı gencin kaptırdıkları parayı tekrar toparlamak için ödül avcılığı yaparlar. Tabiki çeşitli hilelikler ve kısa yollarla. Duvarlara asılan Wanted ilanlarını kendilerince değiştirip sırasıyla aranan haydutların yerine geçerler ve ödül avcılığıyla para kazanmaya çalışırlar. Biri haydut olur, diğeri onu yakalar, ama başlarına her defasında farklı maceralar gelir.
Yahşi Batı filminin daha fazlasını merak ediyorsanız fragmanını izleyebilirsiniz.


Yahşi Batı filmi fragamanını izle


Dört farklı çift tropikal bir adaya bir haftalığına tatil yapmak üzere giderler. Burada çiftlerden biri evliliklerindeki sorunları çözmek için bir terapiye katılır. Diğer çiftler de onları izleyerek ilişkileri üzerine terapi almaya başlarlar. Bir süre sonra bu terapi seanslarının çok da yararlı olmadığını görerler. Komedi görüntüleri ve tam bir arızalı çiftlerin halleri... Fragmanını izleyerek çiftleri daha yakından görebilirsiniz.


Arızalı Çiftler fragmanı


Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar