Tür olarak sadece dram olarak geçen, filmin adından da anlaşılacağı üzere ayrılık filmi. Başrollerinde Sibel Kekilli'nin oynadığı Ayrılık filmi izleyicileri ilk olarak ön yargı ile yaklaşıma itmekte.

Ayrılık, Almanya'da yaşayan genç bir kadının hikayesini anlatmakta. Evlendikten sonra İstanbul'a yerleşen türbanlı kadın, koca şiddetiyle karşılaşır ve tekrar Almanya Berlin'e geri döner. Fakat ailesi Umay'ı şereflerini lekelediği gerekçesiyle dışlar. Umay bundan sonra kendi ayakları üzerinde durmak zorundadır.

Tür: Dram

Sinemada Gösterim Tarihi : 21 Mayıs 2010

Ayrılık film fragmanı (+18 olabilir)

Filmin Sorusu: Sibel Kekilli'nin artık, böyle filmlerin başrollerinde oynmasını istermisiniz?


Bazı randevular bomba etkisi yaparmış, yaptığı etkiyi görmek isterseniz Çılgın bir gece filmini izleyebilirsiniz. Çılgın gece deyince herkes farklı şekilde anlar. Bu filmi öyle filmlerle karıştırmayın. Bol aksiyonun ve romantik zamanların yaşandığı Çılgın Bir Gece filminde; Carrell ve Fey akşam yemeği ve film izleyerek geçen aynı sıradan geceleri farklılaştırmak isterler. Sıkılan bir karı kocayı canlandıracak, Wahlberg ise Fey'in flört ettiği başarılı bir yazar rolünde yer alacak. Franco'nun pek akıllı olmayan bir sahtekarı canlandıracağı filmde, çiftin bebekbakıcı olarak kiraladığı kız rolünde Leighton Meester'ı göreceğiz.

Tür: Aksiyon, Gerilim, Komedi, Romantik

Sinemada Gösterim Tarihi :
21 Mayıs 2010

Çılgın Bir Gece fragmanı

Filmin Sorusu: Çılgın gece deyince aklınıza ne gelir ?


Tanıdık sokaktan yeni bir çığlık doğuyor. Ve size yeni kabusunuza hoşgeldiniz diyor. Hatırlarsanız Fredy'nin meşur kabusları elm sokağı serisi bir çoğumuzun korkulu rüyası filmdi. Filmin her bölümü korku ile izleniyordu. Şimdiki yeni bölümüyle fredy tekrar karşımıza geliyor.

Elm sokağı sakinlerinin rüyalarına girip kabusa dönüştüren ve rüyalarında olan her şeyi gerçektede olmasını sağlayan cehennem kaçkını Fredy bıcak elleriyle eski görevinde devam etmekte. Ancak bu seferki hikayesi aslında Fredy'nin geçmişi ile ilgili başka bir gerçeğide öğrenmiş olucaz.

Tür: Fantastik, Gerilim, Korku

Sinemada Gösterim Tarihi : 21 Mayıs 2010

Elm Sokağında Kabus fragmanı

Filmin Sorusu: Film sıkıcı olur mu?


Pers prensinin zamanın kumları serisi ile fantastik aksiyon gene doruk noktalarda. Hoşa gitmeyen davranışlarda bulunan bir prens istemeden de olsa gizemli bir prensesle güç birliği yaparak anlaşır. Beraber, zamanı tersine çevirebilen zamanın kumlarını açığa çıkararak ve sahibinin dünyaya hükmetmesini sağlayabilecek olan eski bir hançeri korumak üzere karanlık güçlere karşı bir yarış içine girerler...

Tür:
Aksiyon, Fantastik, Macera, Romantik

Sinemada Gösterim Tarihi : 21 Mayıs 2010

Prince Of Persia Zamanın Kumları fragmanı

Filmin Sorusu: Pers prensi sizce bu seferki görevinde başarılı olabilcek mi?


1960 yılındaki tarihi soğuk savaş olan Sovyet Rusya ve Küba arasındaki savaştaki insanlık dramını anlatan filmdir Vera'nın Şoförü. General'in fiziksel engelli kızı Vera'nın erafında döner. Vera içki ve sigara kullanan, göz alıcı ancak fark edilir fiziksel engeli olan bir kızdır. Viktor ise general adına çalışan genç kızıl ordu askeridir. Viktor, Vera'nın özel şöförü olarak göreve seçilmiştir. Görevinin ilk günlerinde Victor, Vera'yı görür görmez ona ilgi duymaya başlar. Linda, generalin uzun boylu sarışın güzel hizmetçisidir. O da Viktor'dan hoşlanmaktadır. Fakat Viktor, Vera'ya aşık olmuştur. Ancak Vera'nın ufak bir sırrı vardır. Vera'nın sırrını merak edenlere...

Tür: Dram, Romantik, Aşk

Sinemada Gösterim Tarihi : 14 Mayıs 2010


Vera'nın Şoförü fragmanı

Filmin Sorusu: Sırlı aşklar nereye kadar süre gelir?

Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar