Farklı bir yerli komedi filmi daha karşımızda. Hayatı boyunca yaşadıgı tüm şanssızlıktan dolayı umudunun olmadığına inanan Tolga kariyeri açısından önemli bir sunumu hatalı yaptığından dolayı işinden kovulur ve artık platonik aşkına da kavuşma ihtimalinin de kalmadığına inancına vararak intihar eder. Filmin konusu biraz saçma gibi gelsede Melekler kendisine ceza olarak eğer intihar etmemiş olsaydı gelecekte nasıl bir hayatının olacağını gösterirler. Gösterdikleri gelecekteki gün daha farklıdır, dilediği herşey olmaktadır...

Gelecekten Bir Gün fragmanını izle



Yerli ve dram filmi olan Kaptan Feza, yeşilçam aktörü olan babasına tıpatıp benzeyen Ömer'in bugünkü yaşamını konu almakta. Ömer'in, 6 yaşında küçük bir kız çocuğu olan Asu ile yollarının kesişmesi ve kızın onu gerçekten uzay kahramanı Kaptan Feza zannetmesi ile başlar. Aslında seneryo bir mafya tetikçisi olan Ömer'in küçük kızın masumiyetini ve hayallerini yıkmamak için bir uzay kahramanı gibi davranması ile devam etmektedir. Anlat İstanbul filmine benzer bu olaylar 24 saat içinde gerçekleşiyor.

Kaptan Feza fragmanını izle


Farklı bir projeli korku filmi. Film hakkında alınan yorumlar filmin diğer korku filmlerinde daha farklı olduğunu söylenmekte. Paranormal Activity hikayesi; yeni evli genç bir çift, evlerinden gece vakti gelen esrarengiz seslerin kaynağını tesbit edebilmek için yatak odalarına bir kamera alırlar. Genç kadın, evde var olması muhtemel bir paranormal varlıktan şüphelenirken, kocası da böyle bir şeyin varlığının gerçek olması halinde onu kamera ile görüntülemekte kararlı. Kadın, kocasının bu tavrının evdeki misafirlere yani paranormal olayları daha da tahrik edeceğinden korkuyordur. Fragamanını izleyerek sinema hakkında daha geniş ve görsel bilgi alabilirsiniz

Paranormal Activity fragmanını izle


Komedi ve dram yüklü Aklı havada film adından da anlaşılacağı üzere uçak ve hava ile alakalı. Filmde George Clooney'in canlandırdığı Ryan Bingham karakteri tamamıyla bütün iş yaşamı boyunca şehirden şehire iş seyahatlerinden giden askeri maaşlı bir şirket elemanıdır. Çalıştığı şirketin seyahat bütçesini küçültmesi üzerine Ryan Bingham kendini hiç beklenmedik bir mücadele içinde bulur. Kendine bir hedef belirlemiştir ve bu hedefine tam da yaklaştığı 5 milyon uçuş mili hedefine ulaşmak üzereyken. Üstelik rüyalarını süsleyen seyahat tutkunu kadınla da yeni tanışmışken...

Aklı Havada fragmanını izle


Ailece izlenebilcek komedi filmi, Pıtırcık adında bir çocuğun hikayesi tarzında yapılmış bir film. Pıtırcık yaşamından memnundur onu seven bir ailesi, çevresinde arkadaşları hiç bitmesini hep böyle kalmasını istediği zamandadır.
Ancak birgün her şey değişir. Babası ve annesi konuşurken onları duyan Pıtırcık, konuşmalardan yeni bir kardeşi olacağı anlar ve kıskançlık gereği panikler. Zannederki herkes yeni gelen bebeği daha çok sevecek ve artık ailesi onunla ilgilenmeceklerini anlar. Hatta pıtırcık biraz daha saçmalayarak onu parmak çocuk masalında olduğu gibi ormana bırakıp gideceklerini düşünür. Pıtırcık ailesinin kendisinden vazgeçmemesi çeşitli maceralara atılır bizede bu komik görüntüleri izlemek kalır.

Pıtırıcık film fragmanını izle


Filmde aksiyon, macera, gerilim, dram, romatik herşey var. Dövüş tekniklerini, efsanevi zekası gibi silah olarak kullanan Holmes, bu macerasında ülkesini yok edebilecek ölümcül bir komployu aydınlatmak için yeni bri düşman ile savaştığını konu alıyor. Robert Downey Jr. efsanevi dedektif Sherlock Holmes'ü daha önce hiç yapılmamış bir şekilde canlandırmakta. Jude Law doktor ve bir savaş gazisi olan, Holmes'ün güvenilir çalışma arkadaşı Watson rolünde yer alıyor. Holmes'ü alt baştan çıkaran ilk ve tek kadın olan ve dedektifle halen karışık bir ilişki sürdürmekte olan Irene Adler rolünü Rachel McAdams üstlenmekte. Fragamanını izleyerek filmin etkiliyiciliğini görebilirsiniz.

Sherlock Holmes fragmanını izle


Gerilim ve dram içerikli romatik film Kırık Kucaklaşmalar bir gece Diego bir kaza geçirir ve Harry o gece onun başından ayrılmaz ve ona bakar. Diego ona, Mateo Blanco'ya bir kaç şey sormak istediğini söyler, Harry şaşkınlığının ardından kabul eder ve 14 yıl önce olanları bir babanın uykuya dalan oğluna masal anlatması gibi anlatmaya başlar. Mateo, Lena, Judit ve Ernesto Martel'in hikayesi; kader, kıskançlık, güç, trajedi, suçluluk duygusu tarafından yönetilen çılgın,mantıksız bir aşkı anlatmakta.

Kırık Kucaklaşmalar fragmanını izle

Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar