Metrodan Kaçış



Metrodan Kaçış filminde Denzel Washington, sıradan günü cüretkar bir suçla, bir başka deyişle bir metro treninin kaçırılmasıyla kaosa dönüşen, New York şehri metro hareket memuru Garber’ı sinereması oynanıyor. Aksiyon, gerilim yüklü bu filmde John Travolta adında adam baştan aşağı silahlı dört kişilik çetenin lideri ve beyni Ryder olarak, bir saat içinde yüklü bir fidye ödenmediği takdirde yolcuları öldürmekle tehdit etmektedir. Garber, Ryder’ı zekasıyla alt edip rehineleri kurtarabilmek için metro sistemi üzerine engin bilgisinden yararlanır gerilim yüklü film böyle devam etmektedir. Ancak Garber’ın çözemediği karmaşık bir soru vardır: Hırsızlar parayı alsalar bile, nasıl kaçabilirler ki? Metrodan Kaçış filmin fragmanını sonrada sinemasını izleyerek bu soruyu beraber çözelim.



Metrodan Kaçış filminin fragmanı







Metrodan Kaçış filmini indirmek yerine sinemada izlenmesi daha keyif verici olmazmıydı ?

Küçük Deniz Kızı Ponyo

Tamamı görüldüğü gibi çizgi film söz değimi ile animasyon olan bu sinerema ailecek cocuklarınızla izleyebileceğiniz güzel bir film.

Filmde küçük deniz kızı rolünde, rolünde diyelim yada kahramanında Ponyo, kırmızı elbise giyen ve insan olmak isteyen bir Japon süs balığıdır. Animasyon ve macera yüklü bu film, deniz kenarında iç denize bakan bir kayanın üzerinde yaşayan beş yaşındaki Sosuke uyandığı güzel bir sabah gününde kayalık sahilinde oynarken saçlarını reçel kavanozuna sıkıştırmış Ponyo ile tanışır. Küçük Deniz Kızı Ponyo filmi böyle başlar.
Sosuke onu hemen kurtarıp plâstik bir kovaya koyar. Zaman geçtikte Ponyo ve Sosuke birbirlerine hayran kalır arkadaş olurlar. Sosuke, Ponyo'ya korkmamasını ve onu koruyacağını söz verir. Ama bir zamanlar insan olan Ponyo'nun babası Fujimoto onu okyanusa dönmesi için zorlar. Ponyo, insan olmak istediğini söyler ve istemeyerekte olsa dünyanın ekolojik dengesini bozar.

Küçük Deniz Kızı Ponyo fragmanını izle


Histeri filmini izle

Genelde cocuk filmlerinin korku seneryoları ile yapmazlar film. Küçük çocuklar için Histeri uygun bir film olmaya bilir.

Histeri geneli, korku ve gerilim yüklü sahnelerle dolu film, mutlu bir aile olan Elaine ve Jonah çifti, Noel tatili için çocukları Casey, Paulie ve Miranda ile birlikte bir aile partisine davetlidirler. Elaine kız kardeşi Chloe'nin evine vardığında güzel bir Noel tatili geçireceğini düşünmektedir. Önce Casey, ardından diğer çocuklarla yaşanan sorunlar bir süre sonra gerilimi dolu saatler başlamaktadır. Artık tatil gerilim ve korkulu bir kabusa dönüşmüştür, Histeri. Bir anda alt üst olan noel tatili ve herkes kendisini korkunç olayların içinde sinerema devam eder.

Histeri filminin fragamını izleyerek filmi farklı bir açıdan bakabilir anlayabilirsiniz.

Histeri filminin fragmanını izle



Histeri filmini izle dierekten belki sitemize ulaşmıssınızdır. Ancak bu sitede Histeri filmini indirmenize veya tamamını izlemenize olanak yoktur.

Kontes filmini izle
Kontes kelime olarak; Fransızca kökenli asil, soylu anlamına gelen ve genelde kadınlar için kullanılırmış.

Biz sineremamıza bakalım. Dram, gerilim ve korku yüklü bu filmde, Kontes 17. yüzyıl Avrupa'sından şiddet manzaraları gösteren film, bugünün seri katillerinden bile daha vahşi ve acımasız olan Bathory'nin genç kızların kanıyla banyo yaptığı söylenmekteymiş. 1611 yılında işlediği suçlar nedeni ile bir kaleye hapsedilen Bathory pek çok korku filmine ilham verilen (zaten korku filmine benziyo fragmanını izlerseniz) bir sinerema bekliyor bu filmde bizi.


Kontes filminin fragmanını izle

Franklyn indir

Film biraz frankestan filmine benziyor. Bakalım okuyalım nasıl bir film olduğunu anlıyalım. Popüler dram filmlerinden biri olan Franklyn iki paralel dünya arasında geziyor adeta, Günümüz Londra'sı ile hayali gelecekteki, inanç ve dini fanatizmin hüküm sürdüğü tekdüze bir metropol olan Meanwhile şehri.

Franklyn 'de körfez savaşı gazisi, dini bütün Esser , Londra’nın evsizlerin hükmündeki karanlık sokaklarında kayıp asi oğlunu aramaktadır. Otuzlarındaki Milo , gerçek aşkın saf ve güçlü duygularına tekrar sahip olmak için çabalayıp durmaktadır. Çekici ve yaralı güzel sanatlar öğrencisi Emilia, hayat ve ölümü ayıran ince çizgide gidip gelen intihar konulu sanat projeleri üretmektedir. Şehrin tek ateisti, başına buyruk maskeli detektif Preestsokaklarda intikam peşine düşmüştür. Br tek kurşun, bu dört kayıp ruhun kaderini belirlemektedir. Terry Gilliam dünyasının hissiyatına yakın duran sinerema, gerçek ile hayal arasında ustalıkla gidip gelirken, karmaşık bir senaryo izliyoruz Franklyn ile.

Franklyn fragmanını izle



Franklyn indir izle linkimiz yok. Franklyn filminin sadece fragmanını izleyebilirsiniz.

Dünyanın Sonundaki Kıta

Filmin içi biraz belgesel ve macera kokmaktadır. Dünyanın Sonundaki Kıta konu olarak; Jean Lemire ve günümüz araştırmacıları, bilim adamları ve film yapımcılarından oluşan ekibi, 430 günde Antarktika'yı keşfetmek üzere eşsiz bir maceraya çıkarlar. Dünyanın geri kalanından geride kalmış, bağlantısını koparmış bir yere giderler ve sinerema böyle başlar.

Burada envai çeşit hayvanlar bulunmaktadır. Daha çok penguenler, foklar, balinalar ve albatroslar kuralları koymaktadır. İnsanlar ise geçici ziyaretçileridir. Antarktika yer yüzünün gerçek anlamda bozulmamış tek kıtası ve bir yıldan fazla bir süredir Sedna IV ekibi dünyanın en korkulu denizlerine yelken açıyor. Dünyanın bu az bilinen kısmını görmek tanıklık etmek için.

Ekip önlerinde giden muazzam keşifçilerin izinden giderek ve macera arayışı hevesiyle yeni keşifler ve daha iyi bir gelecek peşinde koşuyor. Kişiliklerinin ne kadar güçlü olduğunu ölçmek için sınırlarını zorluyorlar. Devamı bu haftaki sinemalarda...

Dünyanın Sonundaki Kıta Fragmanını izle



Sitemizde Dünyanın Sonundaki Kıta izle, Dünyanın Sonundaki Kıta indir vs korsan içerik içermemektedir.

Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar