Konu olarakda adında anlaşılacağı gibi gerilim ve macera olan Tetikci 2, 2006 yılının en cok izlenen filmi tetikcide suikastçı Chev Chelios namı değer Jason Statham damarlarında akan ölümcül zehirle mücadele etmek için 24 saatini dövüşerek, öldürerek ve adrenalin düzeyini üst seviyede tutarak geçirmişti. Şimdi, serinin yüksek oktanlı devam eden film hayatta kalmayı başarmış olan Chev'i yeni bir günde uyanmak üzeredir...

Tetikci 2 'de ilk filmin bıraktığı yerden devam eden Chev'inin Los Angeles caddelerine yaptığı ölümcül atlayıştan kurtuluyor ama gizemli bir Çin mafyası tarafından kaçırılış olarak başlıyor. Birkaç ay sonra, Chev gözlerini açar ve zarar görmesi neredeyse imkansız olan kalbinin ameliyatla çıkartılıp yerine yaşamını sürdürebilmesi için düzenli olarak elektrik enerjisi gerektiren pilli bir aletin takıldığını farkeder.

Tutulduğu yerden tehlikeli bir şekilde kaçan Chev tekrar bir kovalamacanın içindedir. Meksika çete lideri El Huron'dan ve Çin Suç Örgütü'nün başı olan 100 yaşındaki Poon Dong'dan kaçmaktadır. Tıbbi yardım için bir kez daha Doktor Miles'dan yardım isteyen Chev, ayrıca arkadaşı Kaylo'nun ikiz kardeşi Venus'tan da destek görür. Yaptığı işi anlayan kız arkadaşı Eve'le tekrar bir araya gelen Chev gerçek kalbini bulmaya ve onu çalanlardan intikamını almaya söz vermiştir. Böylece hayatta kalmak için her şeyin yapılabildiği Los Angeles şehrinde tekrar heyecan dolu bir macera başlar.


Tetikci 2 Fragmanı İzle



Tetikci 2 izle


Jason Statham Biyografi

Jason Statham,Sydenham, Lewisham, Londra,İngilterede doğuldu.Ailenin ikinci çocuğu olarak dünyaya gelen Statham,çocukluktan beri aile sanatı sokak tiyatrosunu öğrendi.Müzikle çok ilgilenen aile arasında Statham da elbette müzik ve sanata ilgi duydu fakat spor dallarıyla ilgilenmeye başladı ve özellikle dalış.Başarılı bir dalış kariyeri başlar.1992 yılında İngiliz Milli Dalış Takımıyla de dalgıcılık konusunda dünya 12cisi olur.Statham bununla iyi bir başarı sağlar.Ve uzun yıllardır kendisi Britanya ulusal dalgıcılığın uzun zamandır üyesidir.


1 Responses to Tetikci 2

  1. Anonymous Says:
  2. bu ne irenc bu ne rezil bir film anlatamam tamamı sexe dayalı saçmalık dolu bir film tabiki bunlar negatif yanıydı. Tetikci 2 aksiyon ve macera arayanların tam istediği bir film hele bide içinde biraz sex istiyolarsa

     

Yorum Gönder

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar