Yüzüklerin Efendisi yönetmeninden muhteşem bir bilim kurgu , aksiyon sineması. Yasak Bölge 9 30 yıl öncekinde uzaylıların dünyamızla ilk bağlantılarını kurması ile başlar. İnsanlık onlardanbir saldırı ya da büyük bir teknolojik ilerleme geleceğini bekliyorlardır. Ancak hiçbirisi olmaz. Aksine, kendi gezegenlerinde son hayatta kalan uzaylılar sığınmak için dünyamıza gelimişler. Anlıyacağınız bu bilim kurgu uzay filmleriden farklı. Tüm dünya onlarla ne yapacaklarını tartışırken, uzaylılar Güney Afrika'daki Yasak Bölge 9 olarak bilinen yere geçici olarak yerleştirilirler.

Uzaylılarla çalışacak bir şirket atanmışıtır. Bu şirket uzaylıların silahlarını yapabilirlerse çok para kazanacaklardır. Ancak bu girişim başarısız olmuştur, çünkü silahların aktivasyonu için gereken şey uzaylı DNA sında bulunmaktadır. Bir MNU çalışanı olan Wikus van der Merwe, DNA'sını değiştiren gizemli bir virüsü kapınca, insanlar ve uzaylılar arasındaki gerilim başlar. Wikus en fazla peşinden koşulan ve en değerli adam olmuştur. O, uzaylıların teknolojisini çözecek adamdır.

Yasak Bölge 9 fragmanını izle


1 Responses to Bilim kurgu Yasak Bölge 9

  1. By SFT Says:
  2. Merhaba,
    Güzel ve etkileyici bir Bilim Kurgu olan Yasak Bölge 9 Filmin başlangıcı çokta sürükleyici görünmesede ilerleyen zamanlarında merak seviyesi artan bir izlenimi var,filmin sonu her bilim kurgu filmi gibi güzel biten bir sonuca bağlanmamış filmin burada bitmediği ve gelecekte olayların gelişmeye devam edeceği açıkça belirtilmiş.Genel itibariyle izlenmeye değer bir Bilim Kurgu olduğunu düşünüyorum İzlenmesini tavsiye ediyorum.

     

Yorum Gönder

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar