Arkadaşımın Aşkı adından biraz anlaşılcağı üzere aşk ve komedi sinereması. Akıllı, güzel ve dikbaşlı Alexis, Dustin’in hayallerindeki kızdır. Fakat birkaç haftalık flört döneminin ardından aşk sarhoşu Dustin’in gözü açılmaya başlamıştır. Alexis’in ilişkiyi yavaşlatma çabası anlaşılır hale gelmiştir. Kadını kazanabilmek için elinden geleni yapmaya başlar ve çaresizlik içinde en iyi arkadaşı Tank’a gider.

Geri tepme uzmanı olarak tanınnan Tank, kadınları önce baştan çıkartıp sonra adeta delirterek onlardan ayrılma konusunda ustalaşmıştır. Sevgilisi tarafından bir kenara fırlatılmış erkeklerle sözleşme yaparak onların eski-sevgilileriyle ilişki başlatarak o kadınlara hayatlarının en berbat ilişkisini yaşatma artık mesleği olmuştur. okadar iğrenç bir deneyim yaşatır ki, onunla ilişki kuran kadınlar en kısa eski sevgililerine, denize düşen yılana sarılır deyimi yerinde ise koşarlar.

Ama bu sefer durumlar değişir Alexis onun blöfünü görebilen ilk kızdır. Alexis’in zekası karşısında şaşkına dönen Tank, en iyi arkadaşı Dustin’e duyduğu sadakat ile onun kız arkadaşına hissettiği tuhaf çekim duygusu arasında kalır...

Arkadaşımın Aşkı Fragmanı İzle


0 yorum

Yorum Gönder

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar