Hayalet Sevgililerim izle

Konu olarak öncelikle romantik ve komedi olan. Ünlü insanların fotorafcılığını yapan Connor Mead sinemada; özgürlük, eğlence ve kadın düşkünüymüş. Sınır tanımayan Connor, sevgililerinden aynı anda konferans konuşması yaparken ayrılmaktan çekinmezmiş. Bunu yaparkende yanında başka bir kadın olmasından etkilenmezmiş.

Connor'un kardeşinin düğün gününün öncesiymiş. Düğün hazırlıkları sürerkene, herkez hatta Connor'un çocukluk arkadaşı ve onun cazibesinden tek etkilenmeyen kişi olan Jenny'de bu evliliği kutlamak için Paul'ün yanındayken o bunu sabote etmek ister.

Model olmadığı, her zaman kadınların sevgilisi olmuş amcası Wayne'nin hayaletinin onu ziyaret etmesiyle silkilenir. Hayalet Sevgililerim adlı bu sinerema konu anlaşılcağı üzere romantik ve komedi olan bu film, Wayne'nin gece onu ziyaret eden sadece amcasının hayaleti olmayacaktır. Geçmişteki sevgililerin hayaletleri ortaya çıkacaktır... Sinerema böyle devam edecektir.

Hayalet Sevgililerim Fragmanını buradan izleyebilirsiniz



Hayalet Sevgililerim izle veya indirmeden izlemek için hiçbir şekilde sitemize konulmamıştır ancak dış bağlantılar verilecektir. Hayalet Sevgililerim filmini izlemek için yakın zamanda bağlantı linki burada vereceğiz.


3 yorum

  1. Anonymous Says:
  2. izlenmeye değer bir film filmi sonuna kadar izledim sıkılmadımda gayet eğlenceliydi bence.

     
  3. Adsız Says:
  4. Aynen katılıyorum, film biraz ibret verici. Behlül gibi birini düşünün ömrü boyunca önüne geleni ... yapan fotoğrafıcı birinin aniden hayatı bir rüya ile değişir çok eşlilikten tek eşliliğe geçer. Tavsiyedir izleyin

     
  5. yaprak Says:
  6. tek kelimeyle müthiş...

     

Yorum Gönder

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar