Dehşetin Soluğu filmini izle
Dehşetin Soluğu adındanda anlaşıldığı gibi dehşet verici bir filme benziyor. Benzemekle kalmıyor aksiyon gerilim korku ve macera içeren bu film bir takım araştırma grubu insan evrimi konusunda bilimsel bir keşfi incelemek için İsviçre'de bulunan Alp Dağları'nı ziyaret etmek isterler ve giderler. Ancak gezi istedikleri gibi gitmez. Takımın bir kanalda kaza geçirmesiyle birlikte, araştırma gezisi artık ölümcül bir yaşam mücadelesine dönüşmektedir. Dehşetin soluğumuzu keseceği bu sineremayı izlenmesini tavsiye ediyoruz.

Dehşetin Soluğu fragmanı izle


2 yorum

  1. Anonymous Says:
  2. bir grup bilim adamı bir araştırma yapmaya gider ama peşlerine bi yaratık ucube düşer.bir grup genç tatil yapmak için yada uyuşturucu bulmak için yola çıkarlar arabaları bozulur yada arabalarının lastiğini patlatan ucubeler bunların peşine düşer.bir aile tatil yapmaya gider arabaları bozulur başka bir genç grubu da bu arabaya çarpar yine ucubeler peşlerine düşer.ya abi biraz merhamet istiyorum sürekli aynı filmleri sadece isimleri ve yerleri değiştirerek çekiyorlar.birazcık orjinal olun ya.sırf film yapma için film yapılıyor.hep aynı konular hep aynı şekilde yaratıklar.birazcık orjinal olun ya.japon sinemasının filmleri kötü bile olsa en azından adamlar farklı konular ele almaya çalışıyor.

     
  3. Anonymous Says:
  4. nedense korku filmleri artık çok ilgi çekici olmuyo.. neyin ne zaman olacağını kimin önce katledileceğini ve buna benzer şeyler tahmin edilebiliyor

     

Yorum Gönder

 

Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar