The Substitute Vekil Öğretmen Konusu ;
6 sınıf öğrencilerinin öğretmeni hastalanınca onun yerine vekil öğretmen getirilir. Yeni gelen öğretmen Paris'te yapılacak
olan uluslararası yarışmaya katılmak için sınıfı en iyi şekilde hazırlamak ister. Fakat tuhaf bir şeyler vardır. Öğretmen öğrencilerin akıllarını okuyabiliyor ve en karmaşık sorulara bile rahatlıkla cevap verebiliyordur. Bunun üzerine çocuklar araştırma yapıp aslında böyle bir kişinin olmadığını öğrenir ve bunu ailelerine anlatmaya çalışırlar. Fakat bunu yapmaları hiç kolay değildir.

Önce felç düşünme uyan girmek, bu 1996 den bu The Substitute yönetmen Ole Bornedal sadece aynı ada sahip olur bir Danimarka filmi olan Tom Berenger film, dinlenme emin bir incelemesini (bu Vikaren Danimarka'da's ). Ancak her ikisi de ilgili sert assed subtitute öğretmen bulunmaktadır Fantastic Fest biraz daha tadı ile, kendi filmleri tercih yapar. Bunlardan biri sadece bir yabancı olarak ve olur ne yazık ki biz Tom Berenger anlamına gelmez. Her ne kadar bu film gelişmiş olabilir.

Bu Danca filmi olarak, Paprika Steen eden hafif bir kıvılcım bir gezegen kadar uzak yerleşim alır bir tavuk yetiştiricisi karısı oynamaktadır. Aşk olmadan Onun yabancı yarış hayatını, ve bir elçisi denemek ve böylece onun ırkı birbirlerine yok durduracak ne olduğunu öğrenmek olarak gönderilen's. Sadece o da değil, insanları öldürmek istiyorum ve kurs tavuk kalmak daha bütün yemek kötü yeterli asil Sesler, bu kadar.

Ise pulsing ışık bizim önayak olduğu nokta Filmin açılış sahneleri, bir anlatıcınız Yabancı gezegeni ile sorunları açıklayan bir kurt deliği ve Toprak, burada Paprika vücut üstlenirse üzerine üzerinden geçecek. Olay daha sonra bir kitap halinde adam Aşk olmadan da yaşayabilirim diye bir yazarın verdiği röportajda geçer. O "istedi's Kimseyi seviyorum?" Kamera mı olarak ekranda basınca ve geri genç öğrenci Carl ve annesi için arabada yanıp sönen olduğunuzda, onun saç uzunluğu hakkında savundu. Bir araba kazasında sonra ve Carl ve babasının ömrü boyunca ona olmadan çalışıyorlar.

Danışmanı ile oturumları sırasında okulda şeyleri Moody Carl anlaşmaları gibi Claus (kimin Moby gibi bir sürü), onun arkadaşı Albert sürekli onun için iki okul bir saldırı karşı direnmek çalışır görünüyor kim Crabbe ve Goyle için Harry fazla borçlu bullies Potter film. Bir garip yeni kız, Rikke, öğrencilere tanıtılır, dakika önce yerine öğretmen ... anılan yabancı-farmwife yerleşim almak. Açıklanamaz şekilde, o şimdi ne Yönetmen Yapmak istediği en büyük mantık atılım ise bir subtitute öğretmen olma's.

Çocuklar hemen onun geniş bilgi ve ürpertici mannerisms kuşku, ve o kim olduğu gizemini çözmeye çalışırken başlar. Tabii ki her zaman olduğu gibi bu filmlerde olur, daha bulmak ebeveynlerin onlara inanmıyorum. Inin bir toplantıda çocuklar bir tam itiraf rağmen, bunlar yerine ve Carl babası ile Paris'te bir okul gezisinde çocuklar göndermeye karar verirler. Filmin en başından itibaren tavuk çiftliğinde Herkes bir gecelik konaklama ve burada her şey gerçekten unravels's.

Film iyi çekildi ve tüm çocuk aktörler de muhteşem performanslar var, ama kim bu film satan Paprika's eerily yüce yerine's. Eğer tavuk ölüm sayısı Onun yabancı mannerisms ve hezimete-gülmek, o bu filmde şiddetin çok değil aslında rağmen, soğuk vardır. Ulrich Thomsen Kristian Levring's Fear yılında kocası oynadı Ben bu yılki Toronto Uluslararası Film Festivali değil, at ve Carl's kesilir babası olarak iyi bir iş yapmaktadır...


0 yorum

Yorum Gönder

 

Haftalık Sinema Arşivi


Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar