Beverly Hills Cuvava konu olarak komedi ve macera olan ailece izlenebilicek bir sinema; film yıldızlarının ve jet sosyetenin yaşadığı Los Angeles, Beverly Hills’te şımartılarak büyütülmüş Çuvava türü bir köpeğin, güzel sahibesi tarafından Meksika’ya götürülmesi, bu yolculuk sırasında kaybolması ve evine dönebilmek için orada alelacele edindiği arkadaşlarının yardımına başvurması başlar.
Chloe o güne kadar hayatını güzel sahibesinin koruması altında ve lüks içinde yaşamaya alışmış, şımarık ve zor beğenen bir Çuvava köpeği dir. Meksika’ya yapılan bir yolculuk sırasında kaybolup sahibesinden ayrı kalır. Artık Meksika’nın sokaklarında tek başınadır kalır.

Çevrede ne bir bakım, güzellik merkezi vardır, ne de alışkın olduğu bir köpek butiği vardır. Hayatında ilk kez yapayalnız kalan Chloe hayattın zorluklarına katlanabilmemek ve alıştığı lüküs hayata geri dönebilmek için atalarının memeleketinde edineceği yeni arkadaşlarına güvenmek zorunda kalır.

Beverly Hills Cuvava filmini özetlemek gerekirse; Chloe’nin Latin köpeklerin yardımına, merhametine ve şefkatine ihtiyacı vardır. Yeni dostları arasında Papi adlı hiper - romantik bir erkek Çuvava köpeği; koku alma duygusunu kaybettiği için polis örgütünden kovulan bir Alman çoban köpeği olan Delgado ve Chloe’nin köpeksi kalıtım özellikleriyle yeniden tanışmasını sağlayan mistik ruhsal rehber de vardır...


Beverly Hills Cuvava Fragmanı İzle



0 yorum

Yorum Gönder

 

Haftalık Sinema Arşivi


Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar