Canavarlar Yaratıklara Karşı sineremasında; Kaliforniya'da yaşayan Susan Murphy adlı bir genç kadına nikah gününde uzaydan gelen yapışkan maddelerle dolu bir meteor çarpınca boyu esrarengiz şekilde uzamaya başlar ve 16 metreye kadar ulaşır bundan sonra komedili maceraanimasyon böyle başlar.Bu çarpma sonucu üzerine askeri yetkililer harekete geçerek Susan'ı devlete ait gizli bir tesise götürerek inceleme yaparlar. Susan'ın ismi değiştirilerek Ginormica adı verildikten sonra bir grup sevimli canavarla birlikte hapse konurlar.Sevimli canavar grubunun üyeleri hamamböceği kafalı Dr. Cockroach , yarı-maymun yarı-balık The Missing Link , jelatin kaplı B.O.B. ve Insectosaurus adlı dev tırtıldır komedi grubudur.

Ama uzaydan gelen esrarengiz bir robotun dünyamıza inmesi ve fırtınalar estirmeye başlaması üzerine bu grubun canavarların hapishane günleri cabuk biter. Çaresizlik içinde kalan ABD Başkanı, uzaylı robota karşı mücadele etmeleri ve dünyamızı tam bir yıkımdan kurtarmaları için Canavarları görevlendirir.

Farklı bir dünyadan gelen uzaylıların başında uzaylı robotların megalomanyak lideri Gallaxhar var. Tamamını kendi klonlarından oluşan yepyeni bir dünya oluşturmak istemektedir. Gezegenimizin dışından gelen işgalcilere karşı mücadele verenlerin başında ise General W.R. Monger vardır. Emekli bir silahlı kuvvetler mensubu olan Monger, sonunda kendi canavar koleksiyonunu kullanma fırsatını yakalamıştır. Sinemamızın bir başka karakteri ise, Susan'ın kendinden başka kimseyi düşünmeyen nişanlısıdır. Televizyonda yerel bir kanalda hava durumu sunarken büyük kanallara geçme fırsatları aramaktaymış.

Canavarlar Yaratıklara Karşı Fragmanı izle


0 yorum

Yorum Gönder

 

Haftalık Sinema Arşivi


Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar