Komedi filmi Aşka Ruhunu Kat hakkında konuşmak gerekirse, Fatih Akın'ın, Hamburg kentinde farklı kültürleri ele aldığı komedi türündeki filmi Soul Kitchen, 17. Uluslararası Hamburg Film Festivali'nde Art Cinema ödülü ile Venedik Film Festivali'nde Jüri Özel Ödülü kazanmış yabancı komedi filmi Aşka Ruhunu Kat fragamaını izleyerek filmden birazda olsa bir şeyler tadabilirsiniz.

Aşka Ruhunu Kat fragamanını izle


Tehlikeli ilişkilerin senaristi ve yönetmeninden Aşkım filmi. Çılgınca eğlenceli aktör baş döndürüyor filmde. Ve sizde bu baştan çıkarma oyununa davetlisiniz. Dram ve romantik konu alan Aşkım filminde 1920 yıllarının başlarındaki Paris'in üst kesimlerini konu alarak filmde Pfeiffer, Cheri adlı genç bir adama aşkı öğretmek üzere onunla ateşli bir ilişki yaşayan Lea'yı canlandırmakta. Sinema Cheri'nin, annesi Madam Peloux tarafından bir kızla evlendirileceğini öğrenen çiftin yaşadığı aşk hikayesine tamamen üzerine odaklanıyor. Daha fazlası için fragmanı ile devam edebilirsiniz.

Aşkım film fragmanını izle


Bu film çok yahşiye benziyor. Filmde ünlü simalardan; Cem Yılmaz, Ozan Güven, Demet Evgar ile Zafer Algöz'ün oynadığı Yahşi Batı 2010 Ocakta sinemalarda. Komedi ve macera dolu yerli filmde konu olarak 19. yüz yılın sonlarında padişah tarafından görevlendirilerek Amerika'ya giden Aziz Bey ile Lemi Beyi yanlarına da hediye olarak verilmek üzere çok değerli bir elmas taş ve yüksek miktarda para ile gönderir. Bu ikili Amerika'ya gidince, gidecekleri yer için bir posta arabasına binerler. Rek kit ,texas gibi filmlerdende bilindiği üzere Vahşi Batı'da posta arabaları haydutlar tarafından hep soyulur. İşte Lemi Bey ile Aziz Bey de bu kaçınılmaz sona uğrarlar. İlk olarak ellerindeki elmas taştan olurlar, sonra da paralarını kaptırırlar. Zaten filminde başladığı nokta burasıdır. İki Osmanlı gencin kaptırdıkları parayı tekrar toparlamak için ödül avcılığı yaparlar. Tabiki çeşitli hilelikler ve kısa yollarla. Duvarlara asılan Wanted ilanlarını kendilerince değiştirip sırasıyla aranan haydutların yerine geçerler ve ödül avcılığıyla para kazanmaya çalışırlar. Biri haydut olur, diğeri onu yakalar, ama başlarına her defasında farklı maceralar gelir.
Yahşi Batı filminin daha fazlasını merak ediyorsanız fragmanını izleyebilirsiniz.


Yahşi Batı filmi fragamanını izle


Dört farklı çift tropikal bir adaya bir haftalığına tatil yapmak üzere giderler. Burada çiftlerden biri evliliklerindeki sorunları çözmek için bir terapiye katılır. Diğer çiftler de onları izleyerek ilişkileri üzerine terapi almaya başlarlar. Bir süre sonra bu terapi seanslarının çok da yararlı olmadığını görerler. Komedi görüntüleri ve tam bir arızalı çiftlerin halleri... Fragmanını izleyerek çiftleri daha yakından görebilirsiniz.


Arızalı Çiftler fragmanı



Filmin 2. ile devam ediyor. Birbirlerinin dengi 3 sincapbın başlarıdan geçen maceraları sahne alan film. Ailecek izlebilcek bu filmde 3 sincap evde geçen maceraları, okuldaki, futbol maçındaki sevimli halleri ve sonunda 3 dişi sincap daha ve de aşkları...

Avlin ve Sincaplar 2 fragmanı


Muhteşem bir komediye hazırsanız Zombieland tavsiye ederiz. Zombilerin istila ettiği bir dünyada hayatta kalma cabası veren iki adam vardır. Columbus, tam bir korkaktır ama korktuğunuz şey zombiler tarafından yenilmekse, korku sizi hayatta tutabilir. Tallahassee, ise zombi öldüren sert biridir. Wichita ve Little Rockle güçlerini birleştirdiklerinde, birbirlerine muhtaç olmanın mı, zombilere teslim olmanın mı daha kötü olduğuna karar vereceklerdir. Fragamanını izleyerek devam edebilirsiniz.

Zombieland fragmanını izle


Başrollerde Babam ve Oğlum filmindeki Erol Günaydın'nın oynadığı yerli sinema Orada. Filmin konusu; anne, baba, bir abla ve bir erkek kardeşten oluşan, parçalanmış, dört bir yana savrulmuş eski İstanbul'lu bir ailenin öyküsünü anlatıyor. Huzurevinde yaşayan annenin kalp krizinden dolayı vefat etmesi sonucunda, aile 24 saatliğine de olsa tekrar bir araya gelecektir. 65 yaşındaki anne, İstanbul yakınlarında kızı tarafından yerleştirildiği huzurevinde yaşamına son vermiştir Veya ölümünü çabuklaştırmış. 36 yaşındaki abla atlattığı onca olumsuz olaydan sonra kendine yeni bir yaşam kurmuşken annesinin vefatıyla sarsılmıştır. 32 yaşındaki erkek kardeş de yıllardır dönmediği ülkesine apar topar dönmüştür... Fragamanını izleyerek Orada filminin merakını giderebilirsiniz.

Orada film fragmanı


Mahşerin son nefesinden asla kaçamazsın. Semum ve Dabbe'nin yönetmeninden bir film daha Dabbe 2. Birincisine göre gerilim ve korkunu dozu biraz daha arttırılmış. Bunun yanında filmdeki teknolojik görsel öğeler daha fazla, öyle boğaz köprüsü yıkılıyor İstanbul ateşler içinde görüntüsü alıyor. Filme göre kıyametin internetten yayılan bir virüs ile başlayacağını anlatıyor. Her eve giren internet sayesinde Dabbe, ona eşlik eden 3 harfliler ve bilinmeyen gölge varlıklar dünyadaki tüm elektromanyetik sistemleri ve interneti ele geçirerek son saldırı için göklerden gelecek olan işareti beklemektedirler. Tuhaf bir İstanbul sabahında göklerde beliren garip ve siyah bulut kümeleri yavaş yavaş açılırken arkalarına saklanmış olan DUHAN, başlayacak kara istilanın ilk işaretidir. Kuran-ı Kerim'de Duhan suresinde belirtilen ve aniden göklerden inecek olan ürkütücü kıyamet alameti DUHAN artık yeryüzüne doğru hareket etmeye başlamış. İstanbul'daki son saatlerin yaklaştığından habersiz olan insanlar, kara bir felaketin arkasına gizlenmiş, sır varlıklarla karşılaşmanın dehşetini tadacaklardır...

Dabbe 2 fragamanını izle


Yerli gerilim ve komedinin bir arada olduğu film Vavien. İsmi bira tuhaf olan Vavien konu olarak; Celal, karısı ve çocuğuyla mutsuz bir hayat sürmektedir. Abisi Cemal ile birlikte ortak oldukları elektrik dükkanında da işler pek iyi değildir. Abisi ile tek eğlencesi Samsun'da pavyona gitmektir. Pavyonda çalışan Sibel Ceylan'a olan aşkı Celal'in başına dert açacağı bellidir. Karısı Sevilay, Almanya'da yaşayan babasının gönderdiği paraları biriktirerek saklamaktadır. Bu paranın kurtuluşu olduğunu düşünerek bir plan yapan Celal'i değişik sürprizler beklemektedir. Fragamanını izleyerek devam edebilirsiniz.

Vavien film fragmanını izle


Sil süpür yerli komedi filmi. Geniş aileden tanıdığımız Ufuk Özkan başrollerinde oynadığı Süpürrr filmi knu olarak; Oğuz üç yıldır birlikte olduğu Naz ile evlenmeye karar vermiştir. Ama ortada ufak bir engel vardır. Naz'ın babası kızını milli formayı giyen birisine vermeye söz vermiştir. Çaresiz kalan Oğuz, umudunu bitirmeye başladığı anda televizyonda hiç bilmediği bir spor dalı Curling görür. (Curling:42 metre boyu, 4,3 metre eni olan buzdan bir pist üzerinde oynanan bir olimpik takım oyunudur. Buz üstünde oynanan satranç oyunuda denilebilir). Oğuz ve arkadaşları curling takımı kurar ve fazla kimsenin bilmediği bu spor ile basit yoldan Milli Sporcu olmaya karar verirler.


Süpürrr fragmanını izle


Bu filmde aşk başka dilde dram konulu filmde, doğuştan işitme engelli olan Onur ile çağrı merkezinde çalışan Zeynep'in yaşadıkları aşkı anlatıyor. Aşkın kendilerini değiştirmesine izin verişini ve bununla birlikte değişen hayatların şiirsel bir dille anlatılıyor.

Başka dilde aşk filmi fragmanı


İhanet, ansızın gelen aşk ve bir erkek üc kadın, tehlikeli bir aşk ücgenine hazırmısınız Acı Aşk ile bu sahneleri tadabilirsiniz. Eskişehir'de bir üniversitede edebiyat öğretmenliği yapmakta olan Orhan, evlenmeyi planladığı Ayşe ile yollarını ayırıp İstanbul'a gelir. Ve Oya ile evlenir. Evliklerinin ilk günlerinde yaşadıkları kötü olaylar ile birlikte kendini zor bir aşk üçgeninin ortasında bulur.Bu arada da yeni tanıştığı öğrencisi Seda, Orhan’ı çıkmaza sürüklemektedir. Üç kadın arasında kalan Orhan'nı zor günler beklemektedir. Dram ve romontik dolu sahneleri ile Acı aşk filmi sizleri bekliyor.

Acı Aşk fragmanını izle


Bol aksiyonun, maceranın hat safhada olduğu film Avatar. Terminetörlerin, robotların, insanların, tuhaf yaratıkların savaşı. Bilim kurgunun farklı bir yapısı. Yeni keşfedilmiş gezegende dünyada çok az rastlanan çok değerli olan bir elementten bol miktarda bulunmaktadır. Ancak bir sorun vardır. Gezegenin sahipleri ve doğası gereği madenciliğe izin vermekmektedirler. Asıl sorun 3 metre boylarında Navi ismindeki yaratıklardır. Bilimadamları bu sorunu çözmek için Navi görünümlü yaratık yapmaya karar verirler. Navi ve insan Dna melezini karıştırarak yarı insan yarı Navi oluşturmuştur. Amaç insanlarla navilerin arasında savaş çıkmaması. Avatar projesinin liderini oynayan Weaver, amacı Navi'ler ile barışçıl yollardan temas kurmaktır.

Avatar filmi fragmanını izle


Aşka dair bir şeylermi istiyorsunuz işte size filmi. Sinema daha çok dram ağırlıklı olup konu olarak; Kırk yaşlarında bir eczacı olan Roberto, birkaç aydır Sara isimli genç bir kadınla çıkmaktadır. Tabiki Sara'ya aşıktır. Ama Sara, Roberto'nun bu ilgisine rağmen hayatından dikkat çekmeden sessizce kopar, ayrılır. Ve sonra Roberto aldatıldığını keşfeder, sevdiği kızı kaybetme korkusu almıştır artık. kadının onu aldatmasından bile daha ağır gelir. Roberto’nun bu durumunu, acısını paylaşan 10 yaş küçük kardeşi Carlo bilmektedir. Bu dram yüklü Aşka Dair filminin fragmanını izleyebilirsiniz.

Aşka Dair fragmanı izle


Dram ve romantik içerikli yerli film Gecenin Kanatları, intihar bombacısı olan bir kız ile milli takıma 400 metre koşucusu olmak için çalışan bir atletin yollarının keşisiyor bu filmde. 12 Eylülden sonra anne ve babası polis baskınında gözleri önünde katledilmiş Gece'in yaşadığı büyük dramı ve onun aşk ve ölüm arasında bir seçimini izliyoruz.

Gecenin Kanatları fragmanı izle


Gerilime devam etmeye hazırmısınız. Film hakkında fazla söze gerek yok Testere filmin bilmeyeniniz yoktur herhalde. Testere 5 ile Dünya çapında 80 Milyon Dolar gişede hasılatı görmüş bir film. Bakalım 6 nasıl olacak. Bu bölümde biraz geriptir ki testerenin karısıda nasibini alıyor. Ajan Strahm öldü ve Dedektif Hoffman Jigsaw ' ın mirasına sahip çıkmakta. Lakin FBI 'ın ona yaklaşmasıyla Hoffman bir oyunu devreye koyuyor ve Jigsaw' ın büyük planı orataya çıkıyor. Filmin fragmaı ile devam edebilirsiniz.

Testere 6 fragmanını izle



Sevmesini de gitmesini de bilenlere bu sinema. Yerli dram ve romantik olan Adını Sen Koy filminde Can bir hafta sonra evleneceği Aybige'yi çocukluk arkadaşı Ilgaz'la tanıştırdığında, garip olaylar olmaya başlar. Ilgaz, Aybige'ye şaşılacak kadar soğuk davranır. Arkadaşının bu tavrı, Can'ın nişanlısından kuşku duymaya başlamasına, Aybige'nin de huzursuz olmasına yol açar... Bildiklerimiz duyduklarmız bu kadar gerisini Adını Sen Koy fragmanını izleyerek tamamlayın.

Adını Sen Koy fragmanını izle



Biraz biyografi birazda dram yüklü Marine De Van filmi Dönüşüm. Jeanne bir yazardır. Evinde bazı şeylerin birdenbire değiştiğini fark eder. Aynı şekilde vucudundada farklılıklar olmaktadır ancak etrafındakiler bunları görmez. Ailesi, yeni kitabını bitirmeye çalışırken duyduğu gerilimin bu korkulara neden olduğuna inanır. Bu durumunu fazla dikkate almazlar. Annesinin evinde gördüğü bir resimin izinde İtalya'ya gitmeye karar veren Jeanne, burada bir kadının peşine düşer ve bu kadına dönüştüğünü fark eder...

Dönüşüm film fragmanı


Muro lakabı ile tanıdğımız Mustafa Üstündağ başrollerinde oynayan yerli sinema filmi Abimm. Dram ve komedi içerikli bu film ailece izlenebilcek güzel bir sinema



Biraz başkeli beşler filmine benzeyen grup komedi filmi. 4 milyon dolar bütçeli müthiş bir komedi yerli film. Türkler Çıldırmış Olmalı isimli filmde yapay bir yerli kasabası kurularak yaklaşık 1000’e yakın Afrikalı yerli, filmde figüran olarak rol almış. Afrika’nın balta girmemiş ormanlarında kurtarma timinin boğuşacağı hayvan sahnelerinde canlı hayvanlar kadar, robot hayvanlar da kullanılmış. Türkler çıldırmış olmalı Görev Afrika filmi konu olarak; Teknesiyle dünya turuna çıkan Türkiye’nin en zengin ve ünlü Türk işadamını kaçıran Somalili korsanlara karşı Türkiye'den gönderilmiş özel ekibin maceralarını anlatmakta. Başlarına gelmedik kalmayan ekibin macera dolu komik durumlarına şahid olun.

Türkler çıldırmış olmalı Görev Afrika filmi fragmanı izle



Bkm filmin sunduğu oyuncularınında çoğunun oradan geldiği başrollerde ve yönetmeni Yılmaz Erdoğan olan Neşeli Hayat dram yerli komedi filmi. İlk dikkat çeken Büşra Pekin ve Ersin Korkut başrollerinde. Filmden biraz bahsetmedecek olursak, genel konu olarak Neşeli Hayat filmi noeli anlatmakta. Kış aylarında İstinye Park ve Reşitpaşa mahallesi ile İstanbul'un çeşitli yerlerinde çekilmiş. Sinemada bir kere Noel babanın tam olarak ne olduğunu bilmemektedir. Çocukların inanmadığı esasında gerçekmiş. Sırtında dünyanın yükünü taşıyan Rıza sorumsuz bir noel dededir, ama sonunda işini öğrenir işte film biraz bundan ibarettir. Fragmanını izleyerek devam edeblirsiniz.

Neşeli Hayat Fragmanını izle

Ve beklenen film geldi. Öncelikle nedir bu Gladyo kelimesi açıklayalım, Wikipedia'dan aldığımız bilgiler doğrultusunda; Gladio II. Dünya Savaşı sonrasında Batı Avrupa'da gelecekte olması beklenen bir Varşova Paktı işgaline cephe gerisinde bir direniş başlatmak amacıyla İtalya'da NATO tarafından gizli olarak örgütlenen Kontr-gerilla operasyonunun kod adıymış. Gladyo, özel olarak NATO cephe gerisi direniş organizasyonun İtalyan kolunu belirtse de bazen Gladyo operasyonu NATO'nun bütün cephe gerisi (stay-behind) operasyonlarının gayri resmi adı olarak kullanılır ve bazen Süper NATO adıyla da anılır. Gayri nizami kuvvetlere karşı koyma operasyonları cephe elkitapçığı gerilla kuvvetlerin önerilen komuta yapısı. Sözkonusu ülke Türkiyedir.

Kurtlar Vadisi Gladyo filmi, pusu dizisini alt devamı niteiğinde, Kurtlar vadisi Irak ile benzer bir yapıda yapılmış. Filmde İskender Büyük, derin devlet adına sayısız eylemde bulunmuştur. Bir kaçınıda dizide izlemişiz. Emekli bir istihbaratçı olan iskender karanlık geçmişi nedeniyle sanık sandalyesine oturtulduğunda, yanında, baronun gönderdiği genç ve tecrübesiz avukat Ayşe’den başka kimse yoktur. Yargılanmasına göz yumanlarla hesaplaşmaya karar veren İskender Büyük, tüm bildiklerini bir bir anlatmaya başlar. Anlattıkça olaylar hayallenir ve İskenderin gerçek yüzü gözler önüne serilir. Film fragmanını izlemişsinizdir, bizdeki biraz farklı isterseniz birde bunu izleyin.

Kurtlar Vadisi Gladyo filmi fragmanı



Havadan istediğiniz zaman yiyecek gelmesini istermiydiniz. Herhangi bir yerdesiniz karnınız acıktı canınız hamburger çekti hop havadan hamburger düşer. İşte Köfte Yağmuru animasyon filmide aynen böyle. Filmde; Mucit Flint’in suyu yiyeceğe dönüştürmek için tasarladığı makinesi yanlışlıkla bulutlara doğru fırlatır ve gökten çizburger, köfteler yağmaya başlar. İnsanlar daha çok yemek istediklerinde, makine makarna kasırgaları ve dev köfteler üretir. Ve artık makina kontrolden çıkar. Bina büyüklüğünde şekerleme ve kavun dağlarının altında gömülmek üzere olan kasabanın kaderi, Flint ve arkadaşı Sam’in makineyi durdurması bağlıdır. Ailecek izleyebilceğiniz komedi ve animasyon filmi.

Köfte Yağmuru fragmanı izle



Disney'in ailecek izlenebilcek 3 boyutlu animasyon filmi. Filmde Ebenezer Scrooge Noel tatiline son derece alçakça başlıyor, sadık hizmetkarına ve neşeli yeğenine bağırıyor çağrıyordu. Scrooge daha bu durumu ve öbür dünyada vurdumduymazlığının bedelini ödeyen ölmüş iş ortağı Joseph Marley'nin hayaletiyle karşılaşır Yenil Yıl Şarkısı filmi başlar. Marley aynı kaderi paylaşmaması için Scrooge'a yardım etmek ister ve ona üç ruhun onu ziyaret edeceğini söyler. Ancak Geçmiş, Bugün ve Gelecek Noellerinin hayaletleri, onu gözlerinin açılmasını sağlayacak bir yolculuğa çıkardığında, Yaşlı Scrooge görmek istemediği gerçeklerle karşı karşıya kalır ve kalbini açarak, çok geç olmadan kötülük dolu yılları telafi etmek zorunda kalır. Bizede bunlara izlemek kalır.

Yenil Yıl Şarkısı fragmanını izle


Yeniden uyarlanmış yerli, muradına erememiş kadınların kocaların filmi. Komedi ve aşk içerikli Yedi kocalı hürmüz filminde; İstanbul Taşkasap’ta yaşayan Hürmüz, farklı mesleklerden altı kişiyle hiçbir yasal yanı olmadan evlenmiştir. Her kocasının mesleği farklıdır. Haftanın bir günü sırayla ağırlamakta ve gönüllerini hoş etmektedir. Getirdikleri hediyeleri almakta ve ekonomik sorunlarını çözmektedir. Ama Hürmüzün gönlü berber olan kekeme kocasının dükkanında gördüğü doktordadır. Hürmüz napar eder bir hastalık uydurur ve doktorun evine getirtilir. E doktorda ona haliyle aşık olur. Ve film bundan sonra başlar.


Yedi Kocalı Hürmüz fragmanı




Aşk ve gerilim devam ediyor. Alacakaranlık Efsanesi Yeni Ay ile gerilim, romantik sahne dozu biraz daha artmış durumda. Cullen ailesi bella'nın doğum gününü kutlamak istiyor ama bella ısrarla karşı çıkıyor çünkü yaşlancağını biliyor. Cullenların evindeki doğum günü partisinde gelen hediye paketinin biri bella'nın elini keser ve ailenin yeni vejeteryanı jasper dayanamıyıp saldırır. Bunun üzerine cullen ailesi bella ve edward'ın iyiliği için forkstan ayrılmaya kara verir Bunu kaldıramayan bella artık hayatı umursamamaya ve böylelikle Alacakaranlık Efsanesi başlar...

Alacakaranlık Efsanesi Yeni Ay fragmanını izle



İnanılmaz güçlere sahip genç robot Astro Boy. Dahi bir bilim adamı Dr. Tenma tarafından yapılmıştır. Mavi enerji yapılan Astro Boy süper güçü, x-ray görüşü, hızlı ve uçma yeteneğine sahiptir. Bir yolculuğa çıkan Astro Boy, yol boyunca birbirinden renkli karakterlerle karşılaşır ve tanışır. Maceraları sırasında insan olmanın keyfini ve duygularını keşfetmiştir. Arkadaşlarının ve ailesinin tehlike altında olduğunu öğrenince müthiş süper güçlerine başvurmaya karar verir ve Metro City’e dönmek ve sevdiklerinin hayatını kurtarmak için harekete geçer. İşte bu mütiş macera dolu animasyon filmini aileniz ile izleyebilirsiniz.




Biraz romantik birazda dram içerikli bu yerli sinema adındanda anlaşılacağı üzere resim ile alakalı bir film. Resim yapmayı çok iyi bilen 12 yaşındaki Marco’nun hayalleri, babasının onu bir gün üç sokak ressamı ile tanıştırmasıyla bambaşka bir mecra başlar. Marco, ressamların birlikte büyüttüğü 18 yaşındaki resim öğretmeni Lorella’ya aşık olur ancak Lorella suluboya resmi küçümseyen bir sanat koleksiyoncusuna aşıktır... Fragmanı ile Suluboya filminin içeriğine göz atabilirsiniz.




Turnuvaya hazırmısınız? 10 milyon dolar 10 tetikçi 1 kazanan. Öl yada öldür. Bu aksiyon filmi dünyanın çeşitli yerlerindeki en acımasız katilleri büyük ödül kazanmak üzere sessiz bir şehirde buluştururlar. Güçlerini sergileyerek birbirleri üzerinde deneyerek turnuva yaparlar. Para babaları ise bu yarışı sayısız ekrandan izleyerek oyuncular üzerine idda ile para koyarlar.


Turnuva film fragmanı



Sabırsızlıkla beklene film 2012 bilim kurgu aksiyon macera içerkli film 2012 sinemalarda. Gelmiş geçmiş en iyi felaket filmlerinden biri olmakta. 1 Aralık 2012 tarihinde dünyanın sonunun geleceğini söyleyen Maya medeniyetinin bu söylentisi doğru çıktığı ve bir geleceğin anlatıldığı 2012 isimli filmde insanların hayatta kalma mücadelelerini gözler önüne seriyor. Ünlü aktörlerin oynadığı 2012 filmi baya etki bırakacak sinema dünyasına


2012 filminin fragmanını izle


Sizce dermi tabiki Aşk geliyorum demez , güzel bir yerli film izlemeye değer. Film de handa iş yeri olan bir adamın oğlu ile oranın sahibinin kız arasında geçen aşkı anlatıyor. Mütahitin hanlarını yıkıp yerine alış veriş merkezi yaptıracaktır. yıkmaması için kızını ayarlamaya çalışan yakışıklı çapkın gencin amacı hanı yıktırmamaktır. Ama aşk geliyorum demez demişler oğlan kıza aşık olur iş artık başka yollara sapar. Komedi ve romantik sahneleri izleyinde görün.

Ask Geliyorum Demez filminin fragmanını izle



Yüzüklerin Efendisi yönetmeninden muhteşem bir bilim kurgu , aksiyon sineması. Yasak Bölge 9 30 yıl öncekinde uzaylıların dünyamızla ilk bağlantılarını kurması ile başlar. İnsanlık onlardanbir saldırı ya da büyük bir teknolojik ilerleme geleceğini bekliyorlardır. Ancak hiçbirisi olmaz. Aksine, kendi gezegenlerinde son hayatta kalan uzaylılar sığınmak için dünyamıza gelimişler. Anlıyacağınız bu bilim kurgu uzay filmleriden farklı. Tüm dünya onlarla ne yapacaklarını tartışırken, uzaylılar Güney Afrika'daki Yasak Bölge 9 olarak bilinen yere geçici olarak yerleştirilirler.

Uzaylılarla çalışacak bir şirket atanmışıtır. Bu şirket uzaylıların silahlarını yapabilirlerse çok para kazanacaklardır. Ancak bu girişim başarısız olmuştur, çünkü silahların aktivasyonu için gereken şey uzaylı DNA sında bulunmaktadır. Bir MNU çalışanı olan Wikus van der Merwe, DNA'sını değiştiren gizemli bir virüsü kapınca, insanlar ve uzaylılar arasındaki gerilim başlar. Wikus en fazla peşinden koşulan ve en değerli adam olmuştur. O, uzaylıların teknolojisini çözecek adamdır.

Yasak Bölge 9 fragmanını izle



Yerli dram filmi ile merhaba. Özgü Namal'ın başrolde oynadığı İncir Çekirdeği. Meyvesiz ağacı uğursuz sayarlarmış Mardin'de. Yedi yıl önce ailenin tek oğlu, askerden gelecek olan Celil, evinde telaşlı bir bekleyiş vardır. Celil'in ablası Delal'in Nazif'le evlenmiş ve ondan bir kız bebek doğurmuştur. Aile Celil'i heyecanlar karşılamaktadır. Askerden gelmiş oğullarını ertesi gün pikniğe götürürler. Piknikte Delal ağabeyinin komşu kızından etkilendiği farkeder. Henüz çok genç olan Heda'yı da peşlerine takarak alan dışına gönderir. Amacı konuşup anlaşmalarını sağlamaktır. Ancak, genç kız ve Celil yürürken bastıkları mayınla hayatlarını kaybedeler. Aradan geçen zaman zarfında Delal vicdan azabına dayanamayacak ve intihar etmeye kalkışır. Yedi yıl sonra, Heda, ablasının kocası ile evlendirilmiş ve onların kızına analık eder ve hamiledir de. Aile arasında bebeğin oğlan olacağı inancı hakimdir. Ancak, Nazif karısı ile ilgilenmemekte ve gecelerini sevgilisi Defne ile geçirmektedir. Sizce İncir çekirdeği bizden küçük değil midir?

İncir Çekirdeği filminin fragmanını izle



1930 zamanında Zonguldak'ta geçen olayı anlatıyor yerli dram sineması Kıskanmak. Filmde çirkin olan Seniha’nın güzel yengesi Mükerrem’e karşı hissettiği kıskançlık duygusu üzerine konu alıyor. Kıskanmak Filminde, bir adamın iki kadın arasındaki anlaşmazlık karşısında ne durumda olduğunu gözler önüne seriyor.

Kıskanmak filmnin fragmanı izle


2 sene önce yaancı filmden yerli film bulamazken şimdi artık hafta ortalama 2 yerli film çıkıyor ülkemizde. Tutkular, korkular ve değişmeyen tek şey kaderdir. Mezuniyet gecesi ve yaşanan okul olaylarını anlatan Mezuniyet yerli dram sineması.

Mezuniyet film fragmanını izle



Hepsinin bir günahı varmış, en masum olanının bile. Yabancıların gizemli korku dolu köşkleri evleri olurda bizim olmazmı. Artık bizimde konağımız var. Yerli film Konak konu olarak Altı üniversiteli gençe hocaları ödev verir. Ve onları Safranbolu projesinden sorumlu olarak görevlenrir. Ödevlerini yapmaya gelirken aksiliktir arabaları bozulur. Rezervasyonlarıda iptal edildiğinden yakınlarda buldukları ıssız yakın zamanda terk edilmiş konağı bulurlar ve yerleşirler. Konakta gezinir tozunurken gizemli birkaç olay ile karşılaşırlar. Tabiki başta herşey güzel gider amaa gece yarısı olduğu zaman sıra dışı olaylar başlar. Dehşet dolu yerli korku filmi Konak'ı kaçırmayın deriz.

Konak film fragmanı izle



Yerli komedi sineması Kolpaçino. Şafak Sezer ve ünlü sanatcıların oynadığı sinema konu olarak; 7 kişinin bir günde başına gelen olayları anlatıyor. Temposu ve kurgusuyla şaşırtıcı bir hikâye olan Kolpaçino Para darphanede basılır, imzası atılır, banknot yapılır, deste deste akar gider. Milyonlarca temiz, milyonlarca pis el değer. Anlatılmaz bir sevgisi, anlatılmaz bir acısı vardır. Dünyada para için istenilecek en güzel dilek pis tarafını tutmamaktır, eğer tutarsan. Gibi birbirinden güzel espiriler ile ve yanında Safak Sezer ile Kolpaçino



Filmin adı korku biz napalım. Belki isim bulamamışlardır adına korku demişlerdir. Film biraz belgesel tarzında olmuş. Dread korku romanından uyralanmış bir sinema. Gerilim ve korku sahneleri dolu Dread yani Korku 3 üniversite öğrencisi insanların en çok nelerden korktuklarına dair bir araştırma yapmışlar. Katılanlar korkularını kamera önünde çıkaracak. Stephen'ın yeni tanıştığı evin alt katında tek başına yaşayan Quaid teklifiyle projede olmayı kabul eder. Stephen'in sınıf arkadaşı güzel ve sempatik Cheryl'de bu korku deneyine katılır. İnsanlarla en karanlık korkuları hakkında röportajlar yapmaya başlarlar. Sıra bu üçlüye geldiği zaman yaptıkları konuşmalarla içlerindeki en karanlık korkuları ve sırları çıkacaktır.

Korku Dread filminin fragmanı



Ne kadar poster cekici, komedi gözüksede bu kıza aldanmamak gerekir. Evet doğur dişine göre erkeklerden hoşlanır ama... Minnesota şehrindeki küçük bir tarım kasabasının gözde amigo kızlarından biri, malum her kızın isteği mükemmel bir hayat için yanlış tercih yaparak kötü bir ruhla dostluk kurar ve Kana Susadım filmi başlar. Ancak ruh ona sahip olmaya çalışır ve bunu başaramadığında kasabadaki genç erkekleri bir bir öldürmeye başlar. Okulun erkekleriyle beslenen bir canavar haline gelen kız bu durumu engellemek için en yakın arkadaşını öldürmesi gerekir. Bu dehşet gerilim saatleri izlemenizi tavsiye ederiz.





Animasyondan daha ziayede cizği film dense daha iyi olur. 3 kızın okuldaki berbat hatattan kaçırılarak bir grup ajan eğiticileri elinden geçerek casus olurlar. Ama birazsakar casus verilen görevleri ellerine yüzlerine bulaştırarak yapan bu casus kızların komedi anlarını ailenizle izleyebilirsiniz.


Casus Kızlar Fragmanı İzle



Oyuncak hikayesi, sevimli canavarlar ve diğer ünlü animasyon filmlerinden tanıdığımız pixar animasyon stüdyolarında hazırlanmış olan bu ailecek izleyebileceğiniz animasyon filmi Yukarı Bak, konu olarak Canavarlarla ve kötü kişilerle mücadele edebilmek için vahşi doğa ile işbirliği yapan 70 yaşlarında bir adamın serüvenlerini anlatmakta. Adam evini balonlar yardımı ile gök yüzünde uçuruyor.

Yukarı Bak Fragmanını izle (görntü kaltesinden dolayı biraz geç yüklenebilir video)



Yerli
gerilim film olan Nefes konu olarak bir yüzbaşının komuta ettiği 40 kişilik bir timin hikâyesini anlatıyor. 2365 metre yükseklikteKarabal tepesinde bulunan bir röle istasyonunu korumakla görevlendirilen bu 40 askerin görevlerini yerine getirirken yaşadıkları acıları, sevinçleri ve yaşam dramatik bir şekilde mücadelelerini anlatıyor.

Nefes Vatan Sagolsun Fragmanı izle



Bu sinema müzikseverelere, Fame aynı ismi taşıyan 1980 yapımının Remake versiyonu olarak karşımıza çıkacak. Kevin Tancharoen yönetmenliğindeki bu müzikal filmi Newyorta müzik okulunda öğrencilerin segiledikleri müzik ve danslar, içinde geçen romantik hikayeler.

Fame Film Fragmanı İzle



Bu hafta yerli sinema haftası olucak yine yerli bir dram sineması İki Dil Bir Bavul film geneli bir Türk öğretmenin Kürt köyündeki yılını anlatıyor. üniversiteden yeni mezun olmuş ve uzak bir Kürt köyüne atanmış Türk öğretmenin bir yılını, onun okula yeni başlayan ve bir dizi Türkçe bilmeyen çocuklarla yaşadıkları. Bu çocuklarla yaşanan problemler ve aksilikler anlatıyor.

İki Dil Bir Bavul Fragmanı İzle



Kazananlar sonsuza kadar kazanmış olamazlar. Film posterinde geçen söz. Yerli dram filmi olan Melekler ve Kumarbazlar konu olarak 17 ağustos izmit depreminden sonra Adapazar'ında dört yakın arkadaşın yaşadığı rahatsızlık geleceğe dair umutlarını, tutkularını ve arayışlarını anlattığı gerçek bir yaşam hikayesi olan Melekler ve Kumarbazlar dram filminde anlatılmaktadır.

Melekler ve Kumarbazlar Fragmanı İzle



Haftaya damga vurcak film Kanalizasyon. Alper Mestçi’nin yönettiği ve Okan Bayülgen, Hakan Yılmaz, Erol Günaydın ile Rasim Öztekin’in oynadığı komedi içerikli Kanalizasyon adındanda biraz anlaşılacağı üzere bir Televizyon kanalı olan Kanal-İ’de geçen olayların yer aldığı komedi filmi her kesimden insanı güldürme iddiasında. Film, saf Anadolu çocuğu İmdat’ın cam siliciliğinden Televizyon Kanalı Genel Müdürlüğü'ne ve Türkiye'nin rating rekortmeni bir yapımcıya dönüşmesini, rating rekorları kıran birbirinden ilginç programları anlatıyor. Kanalizasyon fragmanını izleyerek anlatıma devam edebilirsiniz.

Kanalizasyon Fragmanı İzle



Film 1956’lı yıllardaki soğuk savaşın en soğuk yılları ve Macaristan politik açıdan Sovyet imparatorluğunun hükümdarlığı altındadır. Zafer Cocukları böyle bir dram filmidir. Tarihten biraz alıntılar yapılmıştır. Soğuk savaşın devam etmesi Macaristan aynı zamanda bir süper güç, Milli su topu takımı yenilmezliğini sürdürtmektedir. Komunist hareketler Macaristan halkının normal yaşantılarının üzerine kara bir bulut gibi çökmüş olan takımın yıldız atletleri ulusun patlayan kahramanlarıdır.

Zafer Cocukları fragmanını izle



Yerli dram sineması Mazi Yarası'nda konu olarak; Aldatma, terk edilme, intikam, masumiyet, pişmanlık ve bağışlama temalarıyla örülü bir aşk hikâyesi


Mazi Yarası



Kategorisi romantik ve komedi olan bu yerli filmde İstanbul'a tayini çıkan bir adamın Galata'daki küçük bir camiye yerleşmesi ile başlar. Caminin lojmanına yerleşen adam yani Musa oturduğu dairenin karşısında yaşayan Clara ile karşılaştığında Uzak İhtimal filmi başlar. Musa Clara'yı hep uzaktan izler ve takip eder.

Ve bir başka İstanbul’un aristokrat ailelerinden olan ve şimdilerde sahaflık yapan Yakup Demir, yıllar önce birlikte yaşadığı Anita’ dan doğan kızını arıyordyur. Sakın bu kızı Clara olmasın. Rahibe adayı Clara, müezzin Musa ve Sahaf Yakup Demir’in hayatları Galata’da kesişmektedir.
Bu üç farklı hayat üç ayrı insanlık durumu kesiştiğinde ortaya sıcak, kimi zaman neşeli, kimi zaman da hüzünlü bir öykü çıkar. Uzak İhtimal fragmanını izleyerekte

Uzak İhtimal Fragmanı İzle

Vizyon Filmler

Son Yorumlar

 

Haftalık Sinema Arşivi


Add to Technorati Favorites

Çeşitli Bağlantılar